We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Haarparfum

Iedere vrouw wilt dat haar haren lekker ruiken. Daarom heeft JohnBeerens.com parfum speciaal voor het haar in het assortiment. Haar parfum is een spray voor in het haar. Vaak zit er alcohol in reguliere parfum, maar dit is erg slecht voor het haar. Het is dus niet verstandig om een gewone Eau de Parfum in het haar te sprayen.

  • Geschikt voor ieder haartype
  • Lekkere geur
  • Gewichtloze Treatment

Haarparfum bij Johnbeerens.com

Het merk Herra heeft een heerlijke haarparfum die niet schadelijk is voor het haar. De Herra Protective Hair Perfum is een dagelijkse, gewichtloze Treatment. Deze beschermt en hydrateert het haar. Het haar wordt beschermd tegen UV-stralen, daarnaast helpt het om het vocht in het haar te behouden zonder het haar te verzwaren. De kenmerkende geur van deze spray is een fris, geraffineerd, modern en verhelderend parfum. Vaak blijft een geur langer ruikbaar als het in het haar wordt gespoten. Met de Haar Parfum blijft er, zonder het haar te beschadigen, de gehele dag een heerlijke geur ruikbaar. Haar Parfum is ideaal om het haar een heerlijk ‘kappersgevoel’ te geven tussen wasbeurten door.  Haar Parfum is dé nieuwe musthave voor iedere vrouw.

Haarparfum veilig bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig en online het juiste product bestellen. U kunt altijd, als u persoonlijk advies wil, contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de Haarparfums. U kunt ons bereiken via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje