Diva Professional FTH Elite Intelligent Digital Stijltang Coral Blush

Uitverkocht en nooit meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.
Van € 134,95 nu voor € 79,95

Belangrijkste kenmerken

  • Warmt snel op
  • Speciale stand voor haarextensions 
  • Verstelbaar van 110°C tot 230°C
  • Schakelt automatisch uit na 1 uur niet gebruikt te worden
  • Platen bevatten Argan olie voor verzorging van het haar
  • Beweegbare platen (voor het maken van krullen)
  • Inclusief warmte beschermende mat en tas

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060107476905
Merken Diva
Productlijn Diva Feel The Heat
Soort plaat Keramisch
Temperatuur tot 230 graden
Instelbare temperatuur Ja
Aantal warmtestanden 6
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Ja
Snoerlengte 3 meter
Productkleur Roze
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 10 seconden
Beweegbare platen Ja

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Diva Professional Feel the Heat Elite Digital Stijltang Coral Blush is het ultieme professionele styling product voor prachtig glad haar of prachtige krullen! De temperatuur kan worden ingesteld van 110 graden tot aan 230 graden! De Diva Professional Feel the Heat Elite Digital Stijltang Coral Blush beschikt over een warmte Boost technologie waardoor de stijltang ultra snel opwarmt.

Diva Professional Styling Tools beschikken over een UK/EU adapter. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor wanneer de stijltang mee op reis gaat! De UK adapter zit als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kan de achterkant van de UK stekker makkelijk er af gehaald worden met een schroevendraaier. Wanneer deze eraf is, is de EU stekker te gebruiken.

Gebruik:

Voorafgaand aan het gebruiken van de Diva Professional Coral Blush Stijltang wordt aangeraden een hittebeschermend product te gebruiken zoals bijvoorbeeld de CHI 44 Iron Guard. Borstel het haar vervolgens goed door en verdeel het in stukken. Wanneer u het haar wilt stijlen, zet u simpelweg de stijltang dicht bij de haaraanzet en beweegt u de stijltang in een vloeiende beweging naar beneden. Herhaal dit over het gehele haar tot het haar perfect stijl is!

Wilt u liever krullen maken met de Diva Professional Digital Stijltang Coral Blush? Dat kan ook! Verdeel het haar wederom in plukken. Wanneer grovere krullen gewenst zijn, wordt aangeraden grotere plukken te pakken. Zet de stijltang vervolgens op de pluk en draai de stijltang om terwijl u een vloeiende beweging naar beneden maakt. Herhaal dit over het gehele haar tot het gewenste resultaat bereikt is!

Gebruik tot slot een haarspray zodat het prachtig stijl haar of de prachtige krullen de hele dag blijven zitten!

Resultaat:

Het creëren van prachtige krullen en perfect stijl haar is nog nooit zo makkelijk geweest. Na gebruik van deze Diva Elite Intelligent Digital Stijltang is het haar perfect stijl of schitterend gekruld!

Garantie:

Om de kwaliteit van de stijltangen te garanderen, biedt Diva Professional twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Diva Professional Stijltang.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag