CHI Onyx Euroshine Ceramic Krultang 1,25 inch

Nog maar 17 stuk(s) op voorraad
Van € 139,- nu voor € 109,-
22% Korting
22% Korting

Belangrijkste kenmerken

 • Dual Voltage 110/220 volt
 • Extra lang snoer van 3m
 • Auto shut-off functie
 • Instelbare temperatuur tot 210 graden
 • Verwarmt gelijkmatig en snel op
 • Non-slip handvat
 • Mooie gedefinieerde krullen
 • Makkelijk in gebruik
 • Kwalitatief hoogstaand ontwerp

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911812907
Merken CHI Tools
Productlijn CHI Onyx
Soort plaat Keramisch
Temperatuur tot 210 graden
Instelbare temperatuur Ja
Schakelt automatisch uit Ja
Digitaal Ja
Snoerlengte 3 meter
Draadloos Nee
Productkleur Zwart
Dual Voltage Ja
Krultype Grove krul
Klem Ja

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

CHI Onyx Euroshine Ceramic Krultang 1,25 inch is een professionele krultang met een kwalitatief hoogstaand ontwerp. Dankzij de ceramische loop verwarmt de staaf gelijkmatig op en bereikt het snel de gewenste temperatuur.  De extreem gladde staaf glijdt de krultang moeiteloos door het haar. De CHI Onyx Euroshine Ceramic Krultang 1,25 inch is instelbaar tot een temperatuur van 210 graden die handig is af te lezen vanaf het LCD schermpje. De krultang heeft een rubberen non-slip handvat met hitte bestendige siliconen inclusief duim steun, een koel uiteinde en voorzien van een standaard voor een betere grip. De krultang heeft hierdoor een betere grip en dat maakt de krultang gemakkelijk in gebruik. Verder heeft de krultang een auto shut-off functie. Dit betekent dat de krultang automatisch uit gaat wanneer de krultang langer dan 1 uur niet is gebruikt. Met de CHI Onyx Euroshine – Ceramic Extended Curling Iron 1,25 Inch kunnen mooie, grove beachy krullen gemaakt worden die de hele dag mooi in model blijven zitten.

 • Dual Voltage 110/220 volt
 • Extra lang snoer van 3m
 • Auto shut-off functie
 • Instelbare temperatuur tot 210 graden
 • Verwarmt gelijkmatig en snel op
 • Non-slip handvat
 • Mooie gedefinieerde krullen
 • Makkelijk in gebruik
 • Kwalitatief hoogstaand ontwerp

Dual Voltage:

De CHI Onyx Euroshine – Ceramic Extended Curling Iron 1,25 Inch is zoals ze dat noemen een dual voltage krultang. De krultang kan zowel ingesteld worden op 110 volt als op 220 volt. Dit maakt het gemakkelijk de krultang overal mee naartoe te nemen en gemakkelijk te gebruiken in ieder land.

Gebruik:

Zorg er allereerst voor dat het haar schoon, droog en vrij is van knopen. Stel de CHI Onyx Euroshine – Ceramic Extended Curling Iron 1,25 Inch in op de gewenste temperatuur en wacht tot de krultang de gewenste temperatuur heeft bereikt. Verdeel het haar in verschillende secties en breng de punten van een sectie aan tussen het klepje en de krultang. Rol het haar vervolgens om de krultang heen. Hoe dichter de krultang richting de hoofdhuid wordt gerold, hoe dichter bij de hoofdhuid de krul zal beginnen. Houd deze positie enkele seconden vast en haal de krultang zachtjes uit het haar. Herhaal deze stappen bij elke sectie tot het gehele haar gekruld is.

Resultaat:

De CHI Onyx Euroshine – Ceramic Extended Curling Iron 1,25 Inch zorgt voor mooie grove beachy krullen die de gehele dag mooi in model blijven zitten. Dankzij de extreem gladde staaf wordt pluis voorkomen en krijgt het haar een prachtige glans.

Advies:

Het is aan te raden om voor het gebruik van de CHI Onyx Euroshine – Ceramic Extended Curling Iron 1,25 Inch het haar te beschermen tegen de hitte van de tool met een hittebeschermer. Om er voor te zorgen dat de krullen langdurig in model blijven is het aan te raden om een versteviger te gebruiken in het haar. Verdeel hiervoor het haar in secties en breng de versteviger aan in het haar alvorens het haar gekruld wordt.

Tip:

Bij het kiezen van een krultang kun je het beste kiezen voor een krultang waarvan de diameter kleiner is dan de krul je wilt creëren. Een krul zakt altijd nog een beetje uit en op deze manier kan het gewenste resultaat worden bereikt.

Berg de CHI Onyx Euroshine – Ceramic Extended Curling Iron 1,25 Inch veilig op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waarin je de krultang veilig kunt opbergen waardoor de krultang een langere levensduur heeft.

100% Originele producten:

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de hele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems USA in Nederland. Johnbeerens.com kan garanderen dat alle CHI producten afkomstig zijn van de officiële Farouk Systems distributeur en dus 100% origineel zijn.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag