CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens

Op voorraad
Van € 199,- nu voor € 109,-
45% Korting

Belangrijkste kenmerken

 • Keramische platen  
 • Van 80 tot 220 graden
 • Geschikt voor ieder haartype
 • Ionische technologie om statisch of pluizig haar te voorkomen
 • Temperatuur afleesbaar op display
 • Warmt binnen 40 seconden op naar een temperatuur van maximaal 220 graden
 • Dual voltage
 • Totale lengte stijltang tot aan de snoer: 25 cm
 • Lengte keramische platen: 9.5 cm
 • Breedte keramische platen: 2.5 cm
 • Lengte snoer: 3 meter
 • Aantal standen: 27
 • Opwarmtijd: 40 seconden
 • Auto shut-off na 60 minuten
 • 2 jaar garantie
 • Limited edition OP=OP

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911817865
Merken CHI
Soort plaat Keramisch & Titanium
Temperatuur tot 220 graden
Instelbare temperatuur Ja
Aantal warmtestanden 27
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Ja
Snoerlengte 3 meter
Productkleur Roze
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 40 seconden
Beweegbare platen Nee

Reviews

Veelgestelde vragen

Heeft deze stijltang ook afgeronde platen voor t maken van mooie krullen?En hoe groot / breed zijn de platen?Groetjes,Monique
Waar kan ik deze afhalen of komen kopen? Waar is jullie winkel. Wil deze apparaat voor mijn vriendin kopen namelijk.
Mijn nichtje woont in HK en zou ook heel graag een chi stijltang willen. Nu vraag ik me af wat dual voltage inhoud. Zitten er ook stekkerkoppen bij?
Zit hier ook silk bij? Volgens de specificaties wel het staat niet bij de plaatjes aangegeven zoals bij de witte G2.
Wat is het verschil tussen het model G3 en G2?En anders welk model zou u adviseren voor fijn veel weerbarstig haar?
Hallo,Met wat voor materiaal is de stijltang omhuld? Op de foto lijkt het hard plastic, maar dat weet ik niet zeker.Mvg,Rianne
Hi ik heb enkele vragen over stijltang producten. Ik ben een vrouw, 26,en heb lang, Europees krullend (sterke pijpenkrul) haar. Ik stijl mijn haar al jaren (maximaal 1 keer per week) en verzorg en behandel het goed. Ik heb al meerdere stijltangen gebruikt, zowel met keramische platen (iso) als met een keramische coating. Echter bevielen de duurdere stijltangsn mij vaak veel minder dan mijn huidige van Remington. Deze heeft geen keramische platen maar alleen een coating. Ondanks mijn negatieve ervaringen met eentje met keramische platen (dit is wel zo'n 5 jaar geleden en ik ben inmiddels meer geoefend in het stijlen van mijn haar) wil ik het toch opnieuw proberen, aangezien ik mijn haar (nog) beter wil verzorgen en ik minimaal 1x per week mijn haar met een hittetool behandel. En ik heb mij laten vertellen dat een keramische plaat toch echt veel beter is. Dus:1.Hebben jullie een goede tip?2. Kan ik het product onder voorbehoud testen?3. Wat is het daadwerkelijke verschil tussen tourmaline, keramisch of titanium?4. Ik zoek het liefst een stijltang met extra brede of extra lange platen.Graag hoor ik meer!Groetjes Sophie Vane
Wat is het verschil tussen een G2 en een G3 stijltang?
De stekker / stopcontacten hoe zit dat in me kaar is het geen gewone dat ik zo kan gebruiken voor belgie of Nederland?
wat wordt met dual voltage bedoeld?
Stel je vraag

Omschrijving

De CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens staat bekend als de beste en meest luxe CHI stijltang van het moment! Deze Next Generation Stijltang is niet alleen een lust voor het oog, maar creëert ook met gemak de meest prachtige kapsels.

Keramische &Titanium platen

Nieuw aan deze stijltang is het feit dat de platen niet alleen keramisch zijn, maar ook zijn verrijkt met titanium. Zo kunt u genieten van het beste van twee werelden. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat het haar niet alleen wordt beschermd tegen de hitte, maar ook prachtig glad en glanzend zal zijn. Ook wordt het vocht in het haar behouden, zodat het haar niet zal uitdrogen. Daarnaast gaan deze kwalitatief hoogwaardige platen erg lang mee. De Ceramic & Titanium platen warmen snel en gelijkmatig op. Dit zorgt voor een nog beter resultaat en dat u ook nog langer kunt genieten van dit geweldige resultaat. De CHI G3 Blush Ceramic and Titanium Digital Stijltang houdt zelfs de meest eigenwijze, dikke en stugge haren onder controle!

Negatieve Ionen

Doordat de CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens negatieve ionen produceert, sluiten de haarschubben. Hierdoor verdwijnt pluizig haar en wordt statisch haar tegen gegaan. Door de beweegbare platen is het ook makkelijk om krullen of golven in het haar te maken met de CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens. Geen wonder dat deze stijltang de absolute favoriet is!

Makkelijk instelbare temperatuur tot 220 graden

Deze CHI Generation 3 stijltang is voorzien van een speciale button met vooraf ingestelde temperaturen in een driekleurig LCD-scherm. Hierdoor is de temperatuur erg gemakkelijk in te stellen. Deze vaste standen zijn gebaseerd op het haartype, hierdoor is het direct duidelijk welke temperatuur u het beste kan gebruiken voor het stijlen van uw haar. De eerste temperatuurinstelling geeft de kleur blauw aan. Hierbij is de tang 180 graden, deze stand is ideaal te gebruiken bij fijn en dun haar. De tweede temperatuurinstelling geeft de kleur groen aan, dit wil zeggen dat de temperatuur van de CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens de 200 graden heeft bereikt. Deze temperatuur is perfect voor normaal en golvend haar. De laatste temperatuurstand van de CHI stijltang geeft de kleur rood aan, de stijltang is dan opgewarmd tot 220 graden. Deze stand is ideaal voor dik, grof en weerbarstig haar. Doordat deze functie afgesteld is op het haartype zal het haar niet beschadigen door een te warme temperatuur. Daarnaast kan bij deze CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens de temperatuur ook naar persoonlijke wens worden ingesteld. Vanaf 80 graden is de temperatuur in te stellen met stapjes van 5 graden.

Dual Voltage

De CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens is zoals ze dat noemen een dual voltage stijltang. Hierdoor is het mogelijk de stijltang overal mee naartoe te nemen en makkelijk te gebruiken in ieder land. De CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens is dan ook wel de ideale reisgenoot!

Belangrijkste kenmerken:

 • Keramische platen verrijkt met titanium 
 • Instelbaar van 80 tot 220 graden
 • Geschikt voor ieder haartype
 • Warmt binnen 40 seconden op naar een temperatuur van maximaal 220 graden
 • Auto shut-off na 60 minuten
 • Dual voltage
 • Deze koningin der CHI tangen is een limited edition, dus beperkt verkrijgbaar!


Gebruik:

Bij het aanzetten van deze CHI G3 Stijltang zal de temperatuur oplopen tot 180 graden, hierna is de temperatuur in te stellen door middel van de + en – knop te gebruiken. De temperatuur zal verlagen of verhogen met stapjes van 5 graden.

Voor het gebruik van de 3 vaste temperatuurinstellingen zal de menuknop gebruikt moeten worden.

180 graden - blauw display - dun haar
200 graden - groen display - normaal & golvend haar
220 graden - rood display - dik & grof haar

Als er na de laatste vaste stand, 220 graden rood, nog een keer op de menuknop gedrukt word  zal de temperatuur teruglopen naar 160 graden. Vanaf deze stand is de temperatuur ook weer naar wens in te stellen met stapjes van 5 graden.

Voordat het haar wordt gestijld door de CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens, is het belangrijk om een silk of spray met hittebescherming te gebruiken om beschadiging van het haar te voorkomen.   

Resultaat:

Door het gebruik van CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens zal het haar mooi steil in model zitten. Dankzij de keramische platen, verrijkt met titanium zal uw haar niet uitdrogen, maar voorzien worden van een prachtige glans.

Garantie:

CHI stijltangen hebben 2 jaar Europese garantie op het elektronische gedeelte (zolang de CHI tools geproduceerd en geleverd worden door onze fabrikant kunnen wij gebruik maken van deze regeling). 

100% originele producten

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak producten van het merk CHI die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland. Wij kunnen daarom garanderen dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële Farouk Systems distributeur.

Video

Maak je look compleet

 • CHI G3 Blush + CHI Silk Infusion
  X1
  CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens
  +
  X1
  CHI Silk Infusion-59 ml

  € 122,58 € 121,22

  10% korting op alle bijpassende producten

 • CHI G3 Blush + CHI Keratin Silk Infusion
  X1
  CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens
  +
  X1
  CHI Keratin Silk Infusion-59 ml

  € 122,95 € 121,55

  10% korting op alle bijpassende producten

 • CHI G3 Blush + CHI Total Protect
  X1
  CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens
  +
  X1
  CHI Total Protect -59 ml

  € 114,95 € 114,35

  10% korting op alle bijpassende producten

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag