Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

16 Aug. 2022

Wat zijn Josephine's favoriete producten? + de leukste beautygeheimen!

Ter ere van een hele leuke dag, namelijk de verjaardag van Josephine Beerens, CEO van JohnBeerens.com hebben we een hele leuke actie!

Namelijk 15% korting op al haar favorieten. Wij gingen met haar in gesprek om achter al haar beauty geheimen te komen. Hoe leuk is dat! En het zijn dan wel Josephine’s beauty geheimen, maaaar deze mochten wij natuurlijk met jullie delen. Voor Josephine zijn alle producten uit deze categorie absolute musthaves, maar we hebben een aantal all time favourites uitgelicht.

Deel dit artikel:

Josephine vertelt ons alles over haar favorieten

Ter ere van een hele leuke dag, namelijk de verjaardag van Josephine Beerens, CEO van JohnBeerens.com hebben we een hele leuke actie!

Namelijk 15% korting op al haar favorieten. Wij gingen met haar in gesprek om achter al haar beauty geheimen te komen. Hoe leuk is dat! En het zijn dan wel Josephine’s beauty geheimen, maaaar deze mochten wij natuurlijk met jullie delen. Voor Josephine zijn alle producten uit deze categorie absolute musthaves, maar we hebben een aantal all time favourites van haar uitgelicht.

Wat is goede zonnebrand?

Voor Josephine is SPF het allerbelangrijkste beautyproduct EVER. Ze gebruikt dit product letterlijk iedere dag, en het liefst wel meerdere keren per dag. Jezelf beschermen tegen de zon is gewoon nummer 1 van alle beautygeheimen. Je zorgt ervoor dat je huid mooier oud wordt als je op tijd begint met het dagelijks gebruiken van SPF. Maar waarom dan specifiek deze crème van Dermalogica? Door dat deze vrij is van olie, en een matte finish heeft, is deze ideaal om als basis onder je make-up te gebruiken. Je huid gaat er niet van glanzen, maar wordt wel intensief gevoed. Een onmisbaar product in Josephine’s beautyroutine!

Wat is de beste stijltang voor je haar?  

Een favoriet vanaf het moment dat Josephine is begonnen met het stijlen van haar haar, ongeveer vanaf haar 12e. Sinds dat Josephine 12 is, is de CHI stijltang eigenlijk al een onmisbaar beauty product voor haar. Natuurlijk heeft ze ook wel andere stijltangen gebruikt, maar toch kan ze gewoon niet zonder de CHI G3. De platen geven een mooi keramisch effect op het haar, waardoor het super mooi stijl wordt. Het haar lijkt na het gebruik van deze tang gepolijst. Daarnaast ook de ideale tip dat deze heel handig is om mee op vakantie te nemen, je kunt het haar namelijk zowel stijlen, als mooie krullen mee maken. En vergeet niet, de CHI G3 is voor het oog natuurlijk ook een plaatje he, hoe mooi is die zachtroze kleur!

Wat doet K18 met je haar?

Er zijn zo veel verschillende haar herstellers op de markt, vertelt Josephine, maar het K18 masker is something else. Je zou het bijna een wondermiddel kunnen noemen. Je haar is namelijk al zichtbaar verbetert na eenmalig gebruik! Heb je last van beschadigd haar en ben je echt ten einde raad? Of blondeer je het regelmatig, en zie je dit ook terug in de status van je haar? Dan is het K18 masker echt jouw redder in nood. Het haar wordt direct gezonder en glanzender al na de eerste keer dat je het gebruikt. K18 is een product dat doet wat het beloofd, en daarmee is dit ook een van Josephine’s favoriete haarmaskers!

Wat voor product is de Color Wow Dreamcoat Supernatural Spray?

De Color Wow is echt de ideale beschermlaag om je haar. Helemaal als je in Nederland woont, waar het onderhand dagelijks wel een keer regent. Josephine vindt dit product een echte life saver, je haar blijft namelijk heel de dag precies zitten in het model hoe jij het wilt. Heb je mooie krullen gemaakt, of je haar juist gestijld. Met de Dream Coat erover heen zit jouw haar aan het einde van de dag gewoon nog steeds zo. De Color Wow Dreamcoat beschermt jou look gedurende de hele dag. Daarnaast vermijdt het ook kleine pluisjes, die met vochtig haar je kapsel lekker kan verpesten. Je snapt het al wel he, zeker een musthave als jij wilt dat je haar heel de dag in model blijft.

Kérastase Discipline om pluis tegen te gaan

Wat ook super leuk is om te weten, is dat Josephine deze anti-pluis spray altijd gebruikt bij haar zoontje, die een volle bos met krullen heeft. Haar zoontje heeft hele mooie beach-achtige krullen, en dit product is ideaal om het haar mee te hydrateren zonder het te verzwaren. Ze maakt de krullen altijd eerst even nat, en vervolgens deze Kérastase spray er doorheen. De krullen zien er veel mooier en verzorgder uit, de kleur van het haar wordt mooier, en het haar wordt er ook door ontklit. Bij jonge kinderen is dit natuurlijk super fijn, want die haren ontklitten kan af en toe echt een drama zijn. Daarnaast is het ook een ideaal product voor mensen die hun haar niet vaak willen wassen, maar wel altijd een verzorgde coupe willen. Het werkt super hydraterend, verzwaard niet en geeft een mooi bouncy effect aan het haar. Zeker een musthave die altijd te vinden is in de badkamer van Josephine.

MILU Workout Beauty Tool Review van onze CEO!

Een hardwerkende vrouw in een druk leven! CEO van JohnBeerens.com, vrouw van John Beerens en moeder van een super schattig zoontje. Druk of niet, dat maakt voor Josephine niet uit, want ze krijgt het voor elkaar om er altijd goed uit te zien! Daarom willen wij natuurlijk al haar geheimen weten. In een druk leven is ontspanning ontzettend belangrijk. En met deze Beauty Tool van MILU heb je 2-in-1. Namelijk ontspanning, en uiteindelijk een mooie glow. Heerlijk op de bank liggen, je gezicht insmeren, en deze beauty tool zijn werk laten doen. Na gebruik ziet je huid er weer stralend en fris uit. Het werkt vocht afdrijvend en zorgt voor een mooi plumping effect.
Dus busy lifestyle? We got you!

Wat is de beste haarspray?

Voor Josephine is deze haarspray van CHI echt de perfecte haarspray. Deze haarspray heeft de perfecte sterkte, plakt niet, maar zorgt er wel voor dat het haar goed in model blijft. Daarnaast vertelt ze nog een super leuke bijkomstigheid van deze spray, namelijk dat hij dus echt super lekker ruikt! Het is bijna een combinatie van een haarparfum en een versteviger. De hold houdt lang aan, en de geur blijft ook lekker lang zitten. Dit zorgt ook regelmatig voor leuke complimentjes ;-).

bekijk alle favorieten van Josephine

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje