Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

09 Dec. 2022

Time to party? Dit is de perfecte look voor de feestdagen

Het is weer vrijdag, en dat betekent voor velen dat het weekend weer is begonnen, met deze producten ben jij klaar voor een girls night out. Staat er een heerlijk avondje uit op de planning? Tijd om je werkoutfit in te ruilen voor je favoriete party outfit. Wie houdt er nou niet van veelte lang klaarmaken en alles uit de kast halen om er helemaal fabulous uit te zien. Wij vertellen je precies wat je allemaal nodig hebt om stunning de deur uit te gaan op je girls night out.

Deel dit artikel:

Girls Night Out? Met deze producten ga jij stralend de deur uit!

Tijd voor een avondje uit? Lekker met je vriendinnen op stap, we love it! Vooral het klaarmaken van te voren. Je haren wassen, maskertje in, make-uppen en je favoriete party outfit aan. Voeg de volgende producten toe aan je get-ready routine en ik kan je nu al garanderen: dit wordt een geslaagde avond! Ga voor 'moments of joy' met de heerlijke producten van JohnBeerens.com

Ga voor een perfect gebruinde huid met de Bali Body Instant Tan Medium/Dark

Een goed begin is het halve werk! Breng na het douchen de heerlijke Bali Body Instant Tan aan. Dit is een tanning spray die jouw huid in no time een prachtige, egale bronze teint geeft.

De spray egaliseert je eigen huidteint en bedekt eventuele imperfecties. Daarnaast houdt deze spray je huid lang gehydrateerd, win-win dus. Breng deze aan met de Bali Body Tanning mit voor een perfect egaal resultaat. Waarom is deze spray zo perfect om aan te brengen vlak voor je night out? De kleur hoeft zich niet te ontwikkelen, perfect voor last-minute gebruik dus.

Silky hair met Biosilk Silk Therapy

Ga voor silky haar met de Biosilk Silk Therapy. Dit haalt de pluis weg en zorgt voor een perfecte glans over je haar. Daarnaast ruikt het ook nog eens heerlijk. De perfecte basis voor je haar als je een avondje uit gaat.  

Je kunt de Biosilk Silk Therapy aanbrengen op zowel nat als droog haar. Je hoeft dus niet perse je haren te wassen om ze weer mooi shiny en silky te krijgen. Gewoon even de Biosilk aanbrengen en je bent good to go!

Krullen of stijl haar? Het kan met de CHI G3 Blush

Ga je voor steil haar of krullen, het eeuwige dilemma als je het mij vraagt. Met de CHI G3 Blush kun je in ieder geval alle kanten op. Je maakt je haar mooi stijl ermee, maar je creëert ook krullen in een hand omdraai.

Dus voor welke look je ook wilt gaan, met deze tool van CHI zit je sowieso goed. Daarnaast werkt de Biosilk Silk Therapy die je eerder aangebracht hebt als een hittebeschermer. Dus geen zorgen dat je je haar aan het beschadigen bent. Goed om te weten dat je nog verstandig bezig bent voor dat de avond officieel begonnen is toch ;).

Met deze producten heb jij zeker weten de perfecte basis voor een avondje uit. Alles wat je nodig hebt voor een avondje uit vind je bij JohnBeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje