Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

09 Aug. 2018

Wat is haarserum precies?

De laatste jaren krijgt het flesje haarserum steeds een belangrijkere plek in de badkamerkast. Voor mij is het onmisbaar. De glans en zachtheid die ik terug zie in mijn haar, vind ik priceless. En laten we het niet hebben over de statische haren waar ik anders mee rondloop. Een paar druppeltjes serum en weg droog en pluizig haar. Wie wil dit niet? Na het lezen van deze blog, krijgt de haarserum als het nog niet zo is, ook bij jou een speciaal plekje in de badkamerkast!

Deel dit artikel:

De laatste jaren krijgt het flesje haarserum steeds een belangrijkere plek in de badkamerkast. Het is bijna onmisbaar. De glans en zachtheid die die je terug ziet in je haar, is priceless. En laten we het niet hebben over de statische haren waar je anders mee rondloopt. Een paar druppeltjes haarserum en weg droog en pluizig haar. Wie wil dit niet? Na het lezen van deze blog, krijgt  haarserum als het nog niet zo is, ook bij jou een speciaal plekje in de badkamerkast. 

Wat is een haarserum precies?

Haarolie, glansmiddel, anti-pluis… Zo wordt het haarserum in de volksmond ook genoemd. Wat is deze magische emulsie precies? Een haarserum is een bescherming en verzorging voor jouw haar. Het legt een laagje om jouw lokken, zodat de schadelijke factoren van buiten af niet binnen dringen. Denk bijvoorbeeld aan de zon of de hitte van een stijltang. Zie het als een soort jasje voor jouw haar. Eén van de belangrijkste ingrediënten van haarserums zijn siliconen. Siliconen zorgen ervoor dat het haar doorkambaar en zacht wordt. Siliconen verhelpen ook de gespleten punten. Je krijgt er minder last van, helemaal voorkomen kan helaas niet.

Verschil haarserum en haarolie?

Een haarolie lijkt op een haarserum. Beide vettig en hebben dezelfde structuur. Toch zijn deze twee vloeistoffen niet hetzelfde. Het grootste verschil is dat een haarolie IN het haar gaat en een haarserum OM het haar. Dus de olie voedt het haar van binnen en het haarserum die geeft het haar een beschermlaagje. Daarom beschermt het serum ook het haar tegen de hitte van de föhn en andere styling tools. Olie is een voedend product en serum een beschermend product. Je kunt beide producten gebruiken, dan voed én bescherm je jouw haarlokken maximaal.

Hoe gebruik je een haarserum ?

Het is heel belangrijk dat je niet te veel gebruikt. Anders ziet je haar er binnen no time vettig uit. Heb je schouderlengte haar dan heb je genoeg aan 1 a 2 druppels. Als je langer haar hebt, dan adviseren we 2 tot 4 druppels. Haarserum is geconcentreerd, daarom heb je er niet veel van nodig. En lieve lezers smeer het product alsjeblieft niet op je hoofdhuid, want dan kun je rekenen op te vet haar. En de hoofdhuid heeft dit beschermlaagje niet nodig. Richt je vooral op de haarpunten!

Do’s and don’ts

Do’s

  • Gebruik haarserum gecombineerd met haarolie voor bescherming en voeding
  • Gebruik het ter bescherming tegen de hitte van styling tools
  • Breng het aan op nat haar, zodat het beter opgenomen wordt in het haar

Dont’s

  • Nooit op je hoofdhuid smeren (begin vanaf je oren)
  • Als je heel fijn haar hebt, kun je haarserum beter overslaan (haar wordt te vettig en ziet er nog dunner uit)
  • Gebruik nooit te veel van het product, denkende dat het meer effect heeft. Hierdoor wordt het haar alleen maar te vettig

Wil jij weten welke haarserums het best verkocht worden. Wij hebben hier een selectie voor je gemaakt uit de favoriete haarserums en oliën van onze klanten.

Biosilk Silk Therapy: BioSilk Silk Therapy is een uniek serum dat de structuur en de glans van het haar herstelt én beschermt. De silk kan drie keer het eigen gewicht aan vocht vasthouden en werkt daardoor sterk vochtregulerend. De Biosilk Silk Therapy bevat 17 van de 19 aminozuren die van nature aanwezig zijn in het haar: herstelt beschadigde gedeeltes in het haar en creëert een gladde schubbenlaag. De zijde voorkomt beschadiging door het gebruik van stylingtools, zoals stijltangen, krultangen en föhns. BioSilk Silk Therapy serum voorkomt en repareert gespleten haarpunten en geeft het haar een prachtige glans.

Chi Silk infusion: CHI Silk Infusion is een ware multitasker. De leave in treatment is verrijkt met zijde-, tarwe- en sojaproteïnen die het haar van binnenuit versterken. CHI Silk Infusion heeft een zeer herstellende werking en is geschikt voor alle haartypes. Zeker droog, beschadigd, stug en chemisch behandeld haar zal baat hebben bij CHI Silk Infusion. Dit serum beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf en hitte van stylingtools. Het haar wordt versterkt, verzacht en beschermd. Deze leave in treatment is vrij van SLS, sulfaten en parabenen en is niet getest op dieren.

Chi Keratin Silk Infusion: CHI Keratin Silk Infusion is een weldaad voor droog, beschadigd, pluizig of futloos haar. De leave in treatment helpt het haar te herstellen en blaast het haar nieuw leven in. CHI Keratin Silk Infusion hydrateert het haar en vult het haareigen keratine aan. De unieke samenstelling van ingrediënten verbetert de elasticiteit van het haar en geeft het een gezonde glans. Het serum beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf en hitte van stylingtools. Het haar zal gezond aanvoelen en een prachtige glans krijgen.

Waterclouds Argan Oil Serum: Waterclouds Repair Argan Oil Serum wordt zeer snel door het haar opgenomen en geeft dof en futloos haar weer kracht. Dit Argan olie serum zorgt voor een onmiddellijke en langdurige glans. Argan olie bevat onverzadigde vetzuren en is rijk aan vitamine E, deze olie vernieuwt de celstructuur van het beschadigde haar. Deze verzorgende olie beschermt het haar tegen schadelijke milieu-invloeden en zorgt dat pluis wordt tegengegaan. Waterclouds Repair Argan Oil Serum is geschikt voor alle haartypes maar met name voor dof, futloos en beschadigd haar.

Haarserum kopen bij Johnbeerens.com?

Een haarserum is ideaal voor droog en beschadigd haar, en bovendien beschermt het ook het haar tegen bepaalde invloeden van buitenaf! Voelt je haar droog en grof aan, dan kan een haarserum de oplossing zijn voor jouw haarprobleem. Bij JohnBeerens.com koop je diverse soorten haarserums van bekende merken zoals Biosilk, CHI, Schwarzkopf of Waterclouds. Ben je benieuwd welk haarserum het beste bij jou past? Laat je dan adviseren door één van onze beauty care medewerkers.

Haarserum aanbieding

Het grootste aanbod haarserums vind je online bij JohnBeerens.com. Wil je het beste haarserum kopen voor de scherpste prijs? Dan zit je goed bij bij JohnBeerens.com. Laat je haar gezond en verzorgd voor de dag komen voor de beste prijs!

 

Shop haarserums

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje