14 Aug. 2019

John Beerens lanceert revolutionaire haarbeauty lijn van Kendall Jenner

Haar zussen deden het en nu doet zij het ook! We hebben het over het Amerikaanse model Kendall Jenner die nu ook hier in Nederland de haarbeauty lijn Formawell X Kendall Jenner uitbrengt. Formawell heeft JohnBeerens.com als exclusieve beauty partner uitgekozen om deze luxueuze haartool lijn in Nederland te lanceren. Kendall Jenner is het gezicht van de Runway Series, de nieuwe stylinglijn van Formawell Beauty bestaande uit een reeks haartools. Jenner is zo het vierde familielid uit de Kardashians familie die de stap maakt naar de beauty business! In deze blog lees je alles over de revolutionaire hitte tools.

Deel dit artikel:

John Beerens werkt samen met Kendall Jenner

Samenwerking JohnBeerens.com met Kendall Jenner

Met haar ruim 115 miljoen volgers op Instagram, behoort Jenner tot één van de grootste influencers ter wereld. Bovendien heeft ze prachtige zijdezachte donkere haarlokken die bijna elke dag voor een andere gelegenheid weer blootgesteld worden aan hitte om de gewenste look te creëren. Dus een betere boegbeeld voor haarproducten kun je je bijna niet bedenken. Ook Formawell zag dit in en besloot de beeldschone brunette te strikken om het gezicht te worden van de nieuwe styling lijn. “De reden waarom ik graag ambassadeur ben van de Runway Series styling lijn is, omdat ik het belangrijk vind dat er hitte tools bestaan die niet schadelijk zijn voor het haar en tegelijkertijd in prijs laagdrempelig zijn”, aldus Jenner.

Revolutionaire fohn FormawellXKendallJenner

JohnBeerens.com op bezoek in Los Angeles

John Beerens en zijn vrouw Josephine zijn kortgeleden op het kantoor van Formawell langs geweest in Los Angeles. Het koppel wil de samenwerking met Kendall Jenner, Formawell en JohnBeerens.com in goede banen leiden, omdat er grote plannen in de pijplijn zitten. “Het feit dat we met grote namen kunnen samenwerken, zoals Kendall Jenner, is fantastisch. Maar nog belangrijker is dat we het ultieme aan kwaliteit blijven aanbieden aan onze klanten”, laat de gedreven beauty webshop eigenaar John Beerens weten. Zo heeft zijn vrouw Josephine alle haartools met eigen ogen gezien en getest voordat ze de samenwerking aangingen. “Het zijn écht hele fijne haartools die het haar niet beschadigen mede door de revolutionaire technologie (24k gouden platen) die er achter zit . Mijn haar is na gebruik zacht en glanzend en de tools zijn heel gebruiksvriendelijk. Net als Jenner, style ik mijn haar ook vaak en is het belangrijk dat mijn haar niet beschadigd raakt door de hittetools die ik gebruik.”

De styling lijn

De styling lijn Formawell X Kendall Jenner bestaat uit een reeks haartools:

BEKIJK DE NIEUWE HAARLIJN

De Paddle haarborstel

De fijne nylon haren van deze paddle borstel bevat gepatenteerde mineralen die ervoor zorgen dat het haar sneller dan normaal ontwart. Ook fijn om te gebruiken tijdens het föhnen van het haar.

  • Vermindert onmiddellijk statisch en pluizig haar
  • Borstel bevat gepatenteerde mineralen
  • Drogen en stylen gaat veel sneller

De grote ronde wave styler borstel

Dit is een fijne borstel voor als je met de föhn bijvoorbeeld volume of golven wilt creëren.

  • Versnelt de droog- en stijltijd
  • Absorbeert en straalt warmte uit
  • Verbetert conditie en glans van het haar
  • Minerale coating

De föhn

De Formawell Beauty X Kendall Jenner föhn droogt het haar sneller dan de gemiddelde föhn. Na gebruik van de haartool is het haar gehydrateerd en kan je de dag helemaal doorkomen met je kapsel. De negatieve ionen van de föhn zorgen ervoor dat het kapsel langer blijft zitten.

  • Haar droogt veel sneller
  • Is super licht in gewicht
  • Stylen gaat heel rap dankzij de infrarood energie
  • Krachtige 1875 motor
  • Lange snoer 2.4 meter
  • De gepatenteerde mineralen zorgen voor langer kleurbehoud

De krultang

De Formawell Beauty X Kendall Jenner 1 inch 24K Pro Krultang is een prachtige lichtgewicht krultang die het haar langdurig in de perfecte krul houdt. Deze krultang is geschikt voor ieder haartype en heel gemakkelijk in gebruik. Ook niet onbelangrijk voor de haastige dames van tegenwoordig!

  • Glanzende krullen
  • Schakelt automatisch uit na 1 uur
  • Krullen blijven langer zitten dankzij de negatieve ionen
  • Cool tip

De stijltang

Deze stijltang zorgt er niet alleen voor dat het haar een prachtige gladde look krijgt, maar zorgt er ook voor dat het haar in een enkele beweging perfect stijl en glanzend wordt. Dit komt allemaal door de unieke combinatie van gepatenteerde, zeldzame mineralen en de meest geavanceerde schoonheidstechnologie.

  • Bevat digitaal LED-systeem
  • Temperatuur kan naar wens ingesteld worden
  • Extra lange snoer van 2.4 meter
  • Dubbelle stroomspanning
  • Warmt in 4 seconden op

Alles over Formawell X Kendall Jenner

Deze haartools stralen elegantie uit. Zoals Formawell zelf zegt: “Het is een verschil die je kunt zien en voelen”. Na grondig onderzoek te hebben gedaan, richtte Formawell zich samen met Kendall Jenner op het maken van haartools die vriendelijk zijn voor het haar en de lokken niet beschadigen. De drie kenmerken van alle tools zijn: licht in gewicht, vriendelijk voor het haar en instelbaar voor elk soort gebruik.

De revolutionaire haartools van FormawellXKendallJenner te koop bij JohnBeerens

Negatieve ionen

De negatieve ionen in de styling lijn beschermen de kleur van het haar en voorkomen dat haarfollikels afbreken.

Revolutionaire krul- en stijltang

De haartools zijn niet alleen vanwege hun look & feel authentiek. Ook de 24k gouden platen zijn revolutionair. Verder schakelt de stijl- of krultang zich automatisch uit na één uur. Dus voor de dames die wegens de ochtenddrukte, de stijltang vergeten uit te schakelen (we’ve all been there!): no worries anymore! Verder zijn ze zo licht, dat je er heel makkelijk overal mee op reis kan.

De technologie van Formawell X Kendall Jenner zorgt ervoor dat je lang van je runway kapsels kan genieten. Dit terwijl je haar gezond blijft. Wil jij jouw dagelijkse haarroutine verbeteren en versnellen? Dan weet je in ieder geval zeker dat deze haarbeauty lijn van Formawell hieraan bijdraagt. Op deze manier haal je het beste zowel uit je looks als uit je feels.

SHOP NU

Formawell X Kendall Jenner haartools bestellen

Ben je geïnteresseerd in de revolutionaire haartools van Kendall Jenner? Wij zijn de exclusieve partner van Formawell X Kendall Jenner en mogen jullie deze revolutionaire haartools aanbieden. Bestel deze veilig op onze site en zorg dat jouw looks & feels helemaal on point zijn!

Win een Formawell X Kendall Jenner haartool naar keuze!

Voor onze trouwe bloglezers hebben we een heerlijke winactie. Laat in een reactie hieronder weten wat voor jou belangrijk is bij de aanschaf van een hitte tool en maak kans op een haartool van Formawell X Kendall Jenner naar keuze. Op 30 augustus kiezen we een winnaar uit! De winnaar ontvangt per mail bericht van ons. Good luck lieve blog-lezers!

Rosina Raduzzi
Nov 05, 2019 12:30
Ik zou graag dr föhn willen winnen,omdat die gewoon beter voor mijn haar is. Ik doe er nou een uur over om mijn haar gestylt te krijgen .Eerst droog föhnen dan met de styletang,zodat het haar niet meer pluizig is,maar glad.
Viviana donders
Aug 29, 2019 16:08
Hoi john en josephine graag zou ik mee willen doen voor de prachtige fohn. Wat ik vooral belangrijk vind is dat het niet schadelijk is voor mijn haar. En nu doe ik alleen al een half uur over het droogblazen van mijn haar dus dat het een krachtige en lichtgewicht fohn is dat is ook zeker belangrijk. Hopen dat ik eindelijk een keer iets win
Sophie Heuninck
Aug 29, 2019 14:40
Wat ik superbelangrijk vind aan een hitte tool is dat je haar er gezond uitziet en je haar zo min mogelijk beschadigd.
Viviana donders
Aug 29, 2019 00:38
Hoi john en josephine. Ik zou heel graag de fohn willen winnen. Mijn haar kan wel een mooie boost gebruiken want de laatste tijd zit het gewoon echt niet.. de fohn die ik nu heb is al op leeftijd dus als ik deze geweldige fohn kan winnen dan ben ik heeel erg blij!
Wafae Temimi
Aug 24, 2019 19:13
Ik heb ontzettend droog/stug/kroesh achtig haar.. ook nog eens fijn en dun! Eigenlijk zou je dan denken gebruik geen hitte, maar ik moet wel, krullen staan me niet en ik ben al 10+ jaar een trouwe stijltang gebruiker. Wat ik belangrijk vindt is de graden opties, ik probeer daarmee enigszins met minder hitte regelmatig te kunnen stijlen. Ik stijl zelf op 180 graden. Verder is dat ionische prettig voor mijn haar. Ik heb de stijltang die ik nu heb inmiddels 5 jaar, ben zeker toe aan een goeie nieuwe, maar vind het ontzettend moeilijk op de markt om te kiezen! Wie weet win ik toch wel een keer iets? Sou het super graag willen proberen!
Lees meer reacties

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje