21 Mar. 2022

Review: mijn ervaring met de Redken Blondage High Bright verzorgingslijn

Het is weer tijd voor een review, en dit keer met de geweldige lijn van Redken: Blondage High Bright! Als blogger bij JohnBeerens.com heb ik vaak het geluk dat ik producten mag uitproberen zodat ik jullie haarfijn kan uitleggen wat ik van de producten vind en wat ze voor mijn haar gedaan hebben. Als ik de producten ga uitproberen, ben ik altijd heel bewust van verschillende factoren. Hoe ziet de verpakking eruit, hoe ruiken de producten, hoe is de textuur etc. In deze blog geef ik een review op de producten van de Redken Blondage High Bright lijn. Deze lijn zorgt voor een helder blond resultaat tussen je salonbezoeken door, zodat jouw haarkleur er altijd mooi uitziet, zelfs als je bezoekje aan de kapper soms wat langer duurt.

Deel dit artikel:

Blond haar verzorgen? Ga voor optimale verzorging met de Redken Blondage High Bright lijn!

Het is weer tijd voor een review, en dit keer met de geweldige lijn van Redken: Blondage High Bright! Als blogger bij JohnBeerens.com heb ik vaak het geluk dat ik producten mag uitproberen zodat ik jullie haarfijn kan uitleggen wat ik van de producten vind en wat ze voor mijn haar gedaan hebben. Als ik de producten ga uitproberen, ben ik altijd heel bewust van verschillende factoren. Hoe ziet de verpakking eruit, hoe ruiken de producten, hoe is de textuur etc. In deze blog geef ik een review op de producten van de Redken Blondage High Bright lijn. Deze lijn zorgt voor een helder blond resultaat tussen je salonbezoeken door, zodat jouw haarkleur er altijd mooi uitziet, zelfs als je bezoekje aan de kapper soms wat langer duurt.

Mijn eerste indruk van de Redken Blondage High Bright lijn is meteen al goed. Ik vind de producten een mooie luxe uitstraling hebben, en de kleur van de verpakking ziet er ook heel mooi uit. Dit zijn zeker producten die jij in je badkamer wilt hebben staan.

Balayage, donker- licht- of asblond? Met de producten van de Blondage High Bright lijn zien jouw blonde lokken er altijd mooi uit.

De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en treatment. Door middel van het Brightening Care Complex en vitamine C worden onzuiverheden verwijdert die jouw haar donkerder, dof en mat maken. De producten zijn 100% vegan en speciaal voor geblondeerd, blond en gekleurd haar.

Ik heb van mezelf donderblond haar, en bij de kapper vraag ik altijd om een balayage. Ik ga niet super vaak naar de kapper, maar dat vind ik juist het fijne aan een balayage. Met een balayage mag er best wat uitgroei zijn en dit is geen kapsel die super vaak bij gewerkt hoeft te worden. Althans, dat is mijn ervaring, omdat de geblondeerde kleur best dicht bij mijn eigen haarkleur zit.

Ik was mijn haar meestal 2 a 3 keer per week met een hydraterende en verzorgende shampoo, en dan een keer per week met een zilvershampoo en een haarmaskertje. Na dat ik mijn haar met de zilvershampoo heb gewassen vind ik de kleur altijd het mooist, daarom was ik super benieuwd naar deze producten van Redken omdat die het haar ook die koele toon zouden geven, die ik zo mooi vind. Ik ga per product even vertellen wat ik er van vindt en hoe je die het beste gebruikt. Dus heb jij een balayage, donker- licht- of asblond haar en ben je altijd op zoek naar de juiste verzorging? Lees dan zeker snel verder!

Lees hier mijn review over de producten van de Redken Blondage High Bright lijn 

Redken Blondage High Bright Pre-Treatment – de treatment voor verzorgd en stralend blond haar

Wat je als eerste doet is je haar nat maken en dan breng je deze treatment aan in je haar. Het hangt er een beetje af hoeveel pompjes je in je haar doet, bij lang haar raden we ongeveer 12 pompjes verdeeld over het haar, en bij half lang haar zijn ongeveer 6 pompjes wel genoeg.

Ik deed om te beginnen een klein pompje in mijn hand om even goed de structuur te kunnen voelen. Het voelt een beetje aan alsof het tussen een olie en een serum in zit, en ruikt heel lekker. Wanneer ik het aanbracht in mijn haar en daarna door mijn haar heen ging voelde het direct goed en verzorgd. Je laat de treatment 5 tot 10 minuutjes inwerken dus die tijd gebruik ik meestal om een scrub aan te brengen, en mijn lichaam te wassen met een lekkere bodyschuim. Je kunt natuurlijk ook je haar onder de kraan nat maken, treatment aanbrengen, en dan je haar in een handdoek draaien. Dan hoef je niet 10 minuten onder de douche te staan, en kun je andere dingen in huis gaan doen. Misschien iets beter voor de waterrekening (ook al kan het af en toe zo fijn zijn om lekker lang onder de douche te staan).

Blondage High Bright Shampoo – dé shampoo voor helderblond haar

Na ongeveer 10 minuutjes heeft de treatment lang genoeg in getrokken en is het tijd om je haar met shampoo te gaan wassen. Je brengt de shampoo aan op je haar zonder dat je de treatment hebt uitgespoeld.

Ik bracht de shampoo aan op mijn hand en merkte dat er al snel best veel uit de flacon kwam, en dat de shampoo best dun aanvoelde. Ik had al snel meer in mijn hand dan ik wilde en dat nodig is, dus dit is iets om rekening mee te houden. Door zachtjes te knijpen heb je al snel ruim voldoende. Doordat ik voelde dat de shampoo dun was, was ik ontzettend benieuwd of het wel goed zou schuimen. Ik bracht de shampoo aan op mijn haar (waar dus ook nog de treatment in zit) en het schuimde direct super goed en er verspreidde zich een heeerlijke geur in mijn douche. Het is natuurlijk lastig om een geur zo te omschrijven, maar de producten bevatten allemaal een heerlijke luxe geur. Echt zo’n geur die je haar heeft als je de kapper verlaat. Ik vind mijn haar na de kapper altijd zo lekker ruiken, en dat ervaar ik nu iedere keer na het gebruik van deze producten.

Vervolgens spoel ik de shampoo en treatment uit mijn haar, en wat mij opviel is dat het meteen super verzorgd aanvoelde. Soms was je je haar met shampoo en dan kan het zo stroef aanvoelen. Dat was met deze producten echt totaal niet.

Wat ik wel altijd doe is mijn haar twee keer wassen met shampoo. Dus de tweede keer wist ik, niet te hard knijpen in de verpakking want er komt al snel veel uit! Ook de tweede keer schuimde het super goed en voelde mijn haar super zacht. Meestal ervaar ik dat pas na dat ik conditioner heb gebruikt, maar dus niet met deze producten.

Blondage High Bright Conditioner – finishing touch voor prachtige blonde lokken

Je haar is nu verzorgd met een pre-treatment en uitgespoeld met shampoo. Na shampoo is het altijd belangrijk dat je een conditioner gebruikt. Uiteraard heeft deze lijn ook een conditioner. Ik heb deze aangebracht in de lengtes van mijn haar en ondanks dat het niet op de verpakking staat toch ongeveer 3 tot 5 minuutjes laten inwerken. Ik heb toch het idee dat conditioner altijd wat tijd nodig heeft om goed in het haar door te dringen, en mijn droge puntjes te verzorgen. Vervolgens deze ook goed uitgespoeld en daarmee kwam mijn haar-was-routine tot een einde.

Wat vond ik van het resultaat van de producten van Redken Blondage High Bright?

Na het wassen van mijn haar breng ik altijd een hittebeschermer aan en maak het droog met een föhn, en breng het vervolgens in model met een föhnborstel of stijltang.

Nou, serieus, ik werd zo blij van het zien van mijn haar! De kleur was serieus echt super mooi, precies de koele ondertoon waar ik altijd naar op zoek ben. Ik heb namelijk snel last dat mijn haar een oranje gloed krijgt, en die was helemaal verdwenen. Heb je zelf ook last van zo’n oranje gloed, of juist een hele gele gloed? Ook dan zijn deze producten zeker geschikt.

Ik kreeg zelfs om me heen complimentjes van vrienden over mijn haar en een aantal vroegen zelfs of ik naar de kapper was geweest. Ik heb ze natuurlijk allemaal meteen deze producten aangeraden want er is echt zichtbaar verschil na het gebruiken van deze producten. Mijn haar zag er ook een stuk gezonder uit, wat ik te danken heb aan de treatment natuurlijk. Vanaf nu ook zeker onmisbaar in mijn was-routine. Ik probeer mijn haar niet al te vaak te wassen, maar als het dan eindelijk weer was-dag is word ik helemaal enthousiast. Wat ik wel nog steeds doe, en zeker ook aan te raden, is toch een keer in de week de zilvershampoo erbij te pakken. Welke ik aanraad in combinatie met deze producten is de Redken Color Extend Blondage Zilvershampoo. Ook een heerlijk ruikende shampoo die ongewenste geeltinten zal neutraliseren vanwege de violet pigmenten die de shampoo bevat. Door af te wisselen tussen deze verschillende shampoos zorgen ze samen voor een koel en helder blond resultaat.

Het product wordt omschreven dat het zorgt voor een helder blond resultaat tussen salonbezoeken door en dat geeft het zeker. Ik ben fan!

De Redken Blondage High Bright kopen bij JohnBeerens.com?

Ben jij altijd opzoek naar producten die jouw blonde haar het beste verzorgen en de mooiste kleur geven? Dan raad ik zeker deze High Bright lijn aan. Ik werd echt verrast door het resultaat. Ik had niet verwacht dat door slechts het gebruik van deze lijn mijn haar er zo goed uit ging zien. Wil jij dit ook? Bestel dan de volledige lijn bij JohnBeerens.com!

Heb je nog vragen of opmerkingen na het lezen van deze blog? Laat ze zeker achter in de comments en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.  

shop de redken blondage high bright verzorgingslijn voor blond haar

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje