Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

29 Nov. 2022

Onze top 10 luxe cadeaus om te geven (of krijgen) tijdens de feestdagen

Het feestseizoen is weer bijna begonnen, en dat betekent tijd om onze dierbaren extra in de watten te leggen. Dit doe je natuurlijk het liefst met een mooi cadeau dat met zorg en aandacht is uitgekozen. Ben je op zoek naar een leuke giftset, een luxe geurkaars of misschien wel een nieuwe krultang? Wij zetten onze top 10 leukste cadeaus om te geven (of krijgen natuurlijk) voor je op een rijtje.

Deel dit artikel:

Top 10 luxe cadeaus voor de feestdagen

  1. Olaplex bestseller set

Een prachtige set van Olaplex voor mooi en gezond haar. Een complete set om het haar te wassen en te verzorgen van het luxe merk Olaplex. Hiermee sla je de plank zeker niet mis!

  1. Dyson Airwrap Complete multistyler

De Dyson Airwrap, do I need to say more?! De Airwrap van Dyson is absoluut een prachtig cadeau om te geven tijdens de feestdagen. Hij is er in verschillende kleuren en een persoonlijke favoriet is toch wel de Vinca Blue & Rosé.

  1. Moroccanoil Brumes de Maroc

Verras je dierbaren met dit prachtige product van Moroccanoil. Deze geur neemt je mee op een zintuigelijke reis naar de Mediterrane kust. Naast de heerlijk geur is dit product ook nog eens verzorgend voor het haar.

  1. B.R.U.S.H. Warmteborstel

Ga voor slag, volume en glans met de B.R.US.H. Warmteborstel. Het perfecte cadeau voor de feestdagen. Deze warmteborstel is er in 2 maatjes, de 30 mm en de 40 mm. Beide precies hetzelfde alleen de 30 mm is net wat kleiner, waardoor deze geschikt is voor korter haar.

  1. CHI G3 Blush & Titanium

Deze prachtige stijltang maakt het haar gemakkelijk en snel steil dat langdurig zo blijft zitten. Wij vinden dit een absolute musthave voor iedereen die wel eens het haar stijlt. Deze stijltang maakt het haar prachtig glad en glanzend.

  1. L’Oréal Steampod 4.0

Op zoek naar een luxe cadeau? De L’Oréal Steampod 4.0 is absoluut het perfecte cadeau. Ga voor zowel stijl haar, als krullen met deze stoomstijler. Het resultaat van de Steampod 4.0 is absoluut verbluffend!

  1. Marc Inbane Bougie Parfumée Geurkaars

Naast een heerlijk verfijnde geur, ook nog eens prachtig om in huis neer te zetten. Haal een heerlijke geur en gezelligheid in huis met deze geurkaars van Marc Inbane.

 

  1. Kérastase Elixir Ultime L’Original Haarolie

Voor zowel het oog als het haar een prachtig cadeau. Hoe mooi is deze chique flacon! En de inhoud is ook nog eens top. Het is een veelzijdige haarolie die geschikt is voor alle haartypes.

  1. MILU Workout Beauty Tool

Ontspanning en tegelijkertijd een face lift, wat houdt je nog tegen? Met de MILU Workout Beauty Tool ga jij voor zowel ontspanning als strakkere gezichtscontouren. Deze luxe beauty tool is het perfecte cadeau om te geven tijdens de feestdagen.

  1. Marc Inbane Elegance Giftset

Een luxe giftset met de beste producten van Marc Inbane voor een mooie, natuurlijk gebruinde teint die tot wel 5 dagen blijft zitten. Dit is toch de perfecte set om te geven tijdens de feestdagen. Hiermee geef je een heerlijk zonnig randje aan de feestdagen!

Luxe cadeaus shop je bij JohnBeerens.com

Wat voor cadeau je ook zoekt, je vindt altijd het perfecte cadeau bij JohnBeerens.com! Ben je op zoek naar een ander leuk cadeau? Neem dan zeker ook een kijkje in onze giftshop

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje