01 Nov. 2022

Ontdek de nieuwste SteamPod 4, de eerste alles-in-één professionele stoomstijler van L'Oréal Professionnel.

Een krultang voor krullen, een stijltang voor stijlhaar, hoe makkelijk zou het zijn als je gewoon een alles-in-een tool hebt? Je herkent het vast wel, dat je zo door de jaren heen ineens allemaal verschillende tools hebt waarmee je je haar in model kunt brengen. Daarnaast ben je vast ook wel op de hoogte van het feit dat de ‘’normale’’ hittetools schadelijk zijn voor je haar, omdat je met hoge temperaturen je haar wilt stijlen of krullen. De L’Oréal Professionnel Steampod 4 is de oplossing voor al je problemen! Oke.. niet AL je problemen, maar wel al je haarproblemen. ;) Lees verder om erachter te komen waarom de Steampod 4.0 jouw nieuwe musthave is!

Deel dit artikel:

Waarom de Steampod 4.0 de tool is die jij nodig hebt!

Daar is ie dan! De nieuwste Steampod van L’Oreal Professionnel, de vierde generatie Steampod. Ik zal alvast beginnen met het belangrijkste, deze tool stelt zeker niet teleur! De Steampod stijltang is een alles-in-één stoomstijler, voor eindeloos veel verschillende haarstijlen. De stoomstijler is geschikt voor alle haarstijlen en haartypes.

Waarom is de Steampod beter?

De Steampod heeft een gepatenteerde stoomtechnologie die voortdurend stoom afgeeft waardoor je maar een keer over een pluk heen hoeft te gaan om het in het gewenste model te krijgen. Het zal je meteen opvallen dat je haar zichtbaar gladder en glanzender is na het gebruik van de Steampod.

De Steampod 4 heeft wijdere hitteplaten, wat het makkelijker maakt om dichterbij de aanzet van je haar te komen. Zo krijg je vanaf de aanzet van je haar precies de gewenste haarstijl.

En zoals al eerder aangegeven, het is een alles-in-één stoomstijler, en deze naam heeft de Steampod 4 niet zomaar gekregen. De ronde platen die aan de buitenkant van de tool zitten zorgen namelijk voor de allermooiste krullen. Deze platen warmen namelijk ook op, zo dat de krullen lang in model zullen blijven. Als je alleen je haar wilt stijlen, dan kun je gewoon de thermobeschermingskappen op de buitenste platen doen. Zo heb je geen last van de warmte die hiervan af komt.

Bij de iedere Steampod 4.0 zitten 3 stoom-geoptimaliseerde kammen. Deze zijn op maat gemaakt om een gelijkmatige stoomverdeling op elk haartype te garanderen. De verschillende kammen zijn voor verschillende types haar. Heb je bijvoorbeeld heel fijn haar? Dan is het kammetje met de meeste tanden geschikt voor jouw haar. Als je dik haar hebt, dan kun je beter gaan voor het kammetje met veel ruimte tussen de tanden. Op die manier kun je makkelijk door het haar gaan.

  • Fijntandige kam: voor recht tot golvend haar.
  • Tussen kam: voor krullend haar
  • Brede kam: voor zeer krullend haar
  • Voor S-waves of krullen hoef je geen kam te gebruiken.

Hoe werkt de Steampod 4.0?

Nou, het is zo ver! Tijd om deze geweldige stoomstijler te gaan gebruiken. Ik kan me voorstellen dat je in eerste instantie jezelf afvraagt hoe je precies te werk wilt gaan. Daarom wil ik je graag vertellen hoe de L’Oreal Steampod precies werkt.

Stap voor stap: hoe werkt de Steampod

  • Stap 1: kies de juiste kam

Hierboven staat aangegeven welke kam, bij welk type haar past. Dus je begint met het kiezen van de juiste kam, tenzij je krullen wilt gaan maken. Dan is de kam niet nodig.

  • Stap 2: vul het waterreservoir

Dan ga je het water reservoir vullen met gedemineraliseerd water. Het gebruik van gewoon water kan leiden tot storingen, dus dit is af te raden.

Tip: dit is verkrijgbaar bij onder andere de supermarkt, voor ongeveer 0,75 cent.

  • Stap 3: zet de SteamPod aan en stel in op de juiste temperatuur

Dan is het tijd om de SteamPod aan te zetten. Uiteraard heeft de SteamPod verschillende hitte standen die je kunt aanpassen op jouw haartype. Twijfel je over de temperatuur die geschikt is voor jouw haartype? Houd dan dit lijstje aan:

180 graden voor dun, gevoelig haar – 200-210 graden voor dik, natuurlijk haar.

  • Stap 4: begin met het stijlen van je haar.

Aangekomen bij het leukste gedeelte, het stijlen van je haar. Als je je haar wilt gaan stylen, plaats dan de twee thermo-beschermingskappen op de curl locking guide voor dat je begint met stylen. Zorg ervoor dat de peilen naar beneden wijzen bij het stylen van je haar.

Tip! Ondanks het stoom, blijft het natuurlijk een hittetool, en is het altijd belangrijk om je haar te beschermen tegen deze hitte. Hiervoor kun je een aantal passende producten gebruiken die je haar beschermen en verzorgen, maar die het ook een gepolijst effect geven.

De beste verzorging voor bij de SteamPod

L’Oréal Professionnel SteamPod Smoothing Cream (dik haar) of Milk (voor fijn haar)

Dit is een door stroom geactiveerde crème voor dik haar, die geactiveerd wordt door de Steampod stoomstijltang. Deze creme beschermt het haar niet alleen tegen hitte tot 210 graden, maar maakt het ook heerlijk zacht en voorkomt frizz. Daarnaast wordt gekleurd haar beschermd tegen vervaging. Al met al, zeker een goede toevoeging om te gebruiken!

L’Oréal Professionnel SteamPod Serum

Dit is een beschermend anti-frizz serum voor de punten en is geschikt voor ieder haartype. Het is een zacht makend en gladmakend serum, speciaal ontwikkeld voor optimale resultaten bij de SteamPod.

Als je liever krullen wilt, dat kan natuurlijk ook. Haal dan de thermo-beschermingskappen van de tool af en draai je haar om de tang heen. Het is makkelijk om het haar bij zowel het stylen als je krullen in verschillende secties te verdelen. Bij wat korter haar is 2 secties voldoende, en bij langer haar is 3 secties goed. Zo weet je zeker dat je iedere pluk gestyled of gekruld hebt.

Houd dit stappenplan aan en ik weet zeker dat jouw haar er fabulous uit ziet!

Welke haarstijlen kun je allemaal creëren met de Steampod 4?

De Steampod is eigenlijk de perfecte tool om alle haarstijlen die je maar wilt mee te creëren. Je kunt met deze tool namelijk prachtige krullen maken, je haar stijlen, waves maken. Door de ronde tang krijg je mooie krullen die langdurig blijven zitten. En dit allemaal op basis van stoom. Dit is voortdurende droge stoom, die het haar zichtbaar gladder maakt. Dit zorgt ervoor dat het haar eigenlijk heel ‘’natuurlijk’’ gestijld wordt. Het lijkt na het gebruik van de SteamPod alsof je natuurlijk stijl haar hebt omdat het er zo mooi uit ziet.

Waar koop je de L’Oréal Professionnel SteamPod 4?

Na het lezen van deze blog zit er natuurlijk nog maar 1 ding op! En dat is het aanschaffen van de SteamPod 4! JohnBeerens.com is een van de weinige webshops die de SteamPod 4 verkoopt. Dit is de nieuwste tool van 2022. Dit product moet je gewoon echt hebben als beauty helemaal jouw ding is. Zeker weten nooit meer een bad hair day.

Wil je meer informatie over de SteamPod? Dat vind je bij JohnBeerens.com. Je bestelt de SteamPod hier veilig en snel.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje