03 Jul. 2024

Nieuw: Indola Color Style Mousse

Ben je op zoek naar een gemakkelijke manier om je haar een levendige kleur en een prachtige stijl te geven? Indola presenteert de vernieuwde Color Style Mousse, een unieke tijdelijke kleuring die zowel kleur als stylingsvoordelen biedt. Ontdek hoe dit product een game-changer kan zijn in jouw haarverzorgingsroutine.

Deel dit artikel:

Multifunctionele toepassing

Indola’s Color Style Mousse is meer dan alleen een haarkleurproduct. Het is een alles-in- één oplossing waarmee je je haar kunt kleuren en stylen in een stap. Van het opfrissen van je huldige haarkleur tot het neutraliseren van gele tinten in blond haar, het testen van een nieuwe haarkleur tot het creëren van opvallend haar voor een festival

Hoe breng je de Color Style Mousse aan?

Volg deze stappen voor het beste resultaat:             

1. Wassen: Was je haar met je favoriete Indola verzorgingsproducten.
2. Aanbrengen: Breng een royale hoeveelheid Color Style Mousse aan op handdoek droog haar met een borstel.
3. Verdelen: Kam het haar voor een gelijkmatige applicatie.
4. Stylen: Föhn en style je haar zoals gewoonlijk.

Waarom is deze leave-in toepassing zo bijzonder? Je ervaart een soepele beweging met een natuurlijke fixatie en volume. De formule met panthenol beschermt je haar tegen schade door föhnen en geeft het een heerlijk gevoed gevoel. Bovendien blijft Color Style Mousse tot vier wasbeurten in je haar zitten, ideaal voor een tijdelijke transformatie.

Festival looks met Color Style Mousse

De kleur is fantastisch en na een paar wasbeurten heb je gewoon je eigen haarkleur weer terug. Perfect voor een tijdelijke transformatie die past bij de feestelijke sfeer van een festival. Ga bijvoorbeeld voor de Soft Mauve om enkele haren een mooie kleur te geven.

Houd je blonde haren fris

Wil je warme, oranje of gele tinten in je blonde haar neutraliseren? Gebruik de Color Style Mousse in de kleur Silver. Dit houdt je haarkleur fris tussen salonbezoeken door en maakt overmatig gebruik van zilvershampoo overbodig!

Andere geweldige voordelen

Voor blond haar biedt de mousse een mooie glansboost. En voor degene die hun rode gloed willen behouden, zijn er ook producten beschikbaar die langer blijven zitten. De Color Style Mousse is eenvoudig , stijlvol en veelzijdig. Perfect voor elke haarverzorgingsroutine.

Ontdek hier alle kleuren van de Indola Color Style Mousse

Probeer het nu

Of je nu kiest voor zachte pasteltinten, opvallende knalkleuren, natuurlijke warme en koele blond- of bruintinten of voor het neutraliseren van je haar, de Color Style Mousse is jouw beste vriend.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje