Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

04 Apr. 2022

Welke Dyson beautytools zijn er en hoe gebruik je ze?

Krullend, golvend of glad haar, met de tools van Dyson zit jouw haar altijd perfect in model. De geweldige haartools van Dyson zijn sinds deze week bij ons verkrijgbaar en geloof me, dit is écht je geld waard. De tools van Dyson zijn minder afhankelijk van hitte en beschermen het haar tegen beschadiging door hoge temperaturen. Bij JohnBeerens.com hebben we verschillende Dyson tools en in deze blog nemen we je per product even mee. We vertellen wat de producten doen en hoe je ze het beste gebruikt.  

Deel dit artikel:

Nieuw bij JohnBeerens.com: DYSON

Krullend, golvend of glad haar?  De geweldige haartools van Dyson zijn sinds deze week bij ons verkrijgbaar en geloof me, dit is écht je geld waard. De tools van Dyson zijn minder afhankelijk van hitte en beschermen het haar tegen beschadiging door hoge temperaturen. Bij JohnBeerens.com hebben we verschillende Dyson tools en in deze blog nemen we je per product even mee. We vertellen wat de producten doen en hoe je ze het beste gebruikt.  

De verschillende tools van Dyson

Tegenwoordig kun je er bijna niet meer omheen. Je ziet ze overal voorbij komen, op je Instagram pagina, een vriendin heeft hem gekocht of tijdens het tv kijken in een reclame. Ik ben zelf ook vanaf het begin dat de tools gelanceerd zijn erdoor gefascineerd en ze staan al jaren op mijn verlanglijstje. Het Dyson-team van ingenieurs en haarwetenschappers doet er alles aan om het haar van wortel tot haarpunt te begrijpen. De technologie achter de producten is zo bijzonder en daarom neem ik jullie even per product mee wat betreft de mogelijkheden en het gebruik ervan.

Een tang met eindeloze mogelijkheden voor ieder type haar: Dyson Airwraptm-styler

De Dyson Airwraptm-styler gebruikt geen extreme hitte, iets wat natuurlijk bij de meeste stylingtools wel het geval is, maar een luchtstroom om de perfecte look te creëren. Wil je graag volumineuze krullen, natuurlijke waves of een glad geföhnd kapsel? Vanaf nu kan je dat gemakkelijk zelf thuis creëren.

Maar hoe dan, minder hitte en toch de perfecte look? Ik benoemde eerder al een luchtstroom die de haren in model krijgt. Deze luchtstroom is zeker niet zomaar uit de lucht komen vallen. De afgelopen 25 jaar zijn de Dyson-ingenieurs obsessief met lucht bezig geweest. Hun expertise in aerodynamica (dit hoef je natuurlijk niet te onthouden) vormt de basis van de Dyson technologie. De Dyson Airwraptm-styler maakt gebruik van warmte en een krachtige luchtstroom, aangedreven door de Dyson V9 digitale motor. Door middel van deze unieke combinatie is het mogelijk om verschillende haarstijlen te creëren zonder het haar te beschadigen met extreme hitte.

Misschien denk je nu nog wel, ja maar; wat maakt die Dyson Airwraptm-styler nou echt zo bijzonder.

Vaak moet je voor het stylen je haar eerst droog föhnen. Dat vind ik altijd zo vervelend! Helemaal als ik me wil klaarmaken voor een feestje, maar niet super veel tijd heb. Het duurt zo lang om dan eerst je haar droog te föhnen, om het vervolgens in model te brengen met bijvoorbeeld een stijl/krultang. Daarnaast gebruik je dan ook langdurig en veel hitte in je haar, wat er natuurlijk niet echt goed voor is. In tegenstelling tot andere stylingtools die vaak extreme hitte gebruiken om je haar te drogen, stijlt de Dyson Airwraptm-styler je haar van nat tot droog met een krachtige luchtstroom.

De Dyson Airwraptm-styler heeft opzetstukken om het haar te krullen of te golven, en borstels om het glad te maken en meer volume te geven. Dus één tang met eindeloze mogelijkheden en geschikt voor ieder haartype. Door de verschillende opzetstukken kun je je haar stijlen op iedere mogelijke manier, en de krachtige werking van de tool zorgt ervoor dat ieder type haar in model gebracht kan worden. De Airwrap trekt haren aan en wikkelt ze automatisch om het opzetstuk met behulp van lucht. Door de eindeloze mogelijkheden is de Dyson Airwraptm-styler absoluut je geld waard!

Welke opzetstukken heeft de Dyson Airwrap-styler?

Pre-styling dryer:

Hiermee bereidt je het haar voor op styling met behulp van een snelle maar diffuse luchtstroom. Deze is ontworpen voor alle haartypes, om het haar het ideale vochtgehalte te geven voordat je de opzetstukken om te krullen of de gladmakende borstel om te stylen kan gebruiken.

Soft smooting airbrush:

Deze zachte en gladmakende borstel is ontworpen om het haar volume en body te geven. Deze gebruik je om het haar stijl en glad, en geeft een mooie finish.

40mm Airwrap opzetstuk:

Dit opzetstuk is er voor het creëren van losse krullen of waves, speciaal voor dikker en stugger haar waar al vorm in zit.

30mm Airwrap opzetstuk:

Speciaal voor het maken van volumineuze krullen voor de meeste haartypen. Als je zelf wat fijner/slapper haar hebt creëert dit opzetstuk volumineuze krullen. Heb je juist wat dikker haar, dan creëer je hier strakkere krullen mee.

Firm Smoothing Airbrush:

Deze is er speciaal om dik en stug haar in model te brengen met stevige borstels die spanning in het haar brengen zonder dat het haar erin vast blijft zitten. Het haar wordt steiler en gladder met minder pluis.

Round Volumizing Brush:

Ronde borstel om volume en vorm in het haar te brengen, zeer geschikt voor fijner, dunner en stijl haar.

Beach waves, krullen of steil haar? Dat kan met de Dyson Corrale

Dyson zou Dyson niet zijn als het niet constant bezig is met innoverende producten. Zo past ook de Dyson Corrale perfect in het plaatje. Dit is namelijk de eerste stijltang met flexibele koperen platen die je ook nog eens snoerloos kan gebruiken. Ja, je leest het goed, snoerloos! Met deze stijltang heb je dus altijd de mogelijkheid, om waar dan ook, je haar in model te brengen of even bij te werken. Met deze snoerloze stijltang maak je gemakkelijk van een daglook, een avondlook. Vanuit een kantoordag meteen door naar een borrel? Geef je haar gemakkelijk een touch-up en je ziet er weer fabulous uit! 

De Dyson Coralle-stijltang gebruikt flexibele koperen platen in plaats van extreme hitte. Hierdoor heeft het haar de helft minder haarbeschadiging dan bij anderen stijltangen, waarbij het haar niet pluist en gladder aanvoelt.

Hoe werkt het nou eigenlijk? Door het gebruik van microscharnieren kan de stijltang de platen om de gewenste haarlok buigen. Door de flexibele koperen platen worden de haren als het ware ‘gevangen’, waardoor er geen haren uitsteken en de lok van het begin tot het einde de gladde vorm of krul krijgt, zonder dat je dit hoeft te herhalen. Doordat je maar een keer over de pluk heen hoeft te gaan is er minder hitte nodig voor de styling wat zorgt voor 50% minder hittebeschadiging in vergelijking bij andere stijltangen. De stijltang is geschikt voor alle haartypes en is tot 30 minuten snoerloos te gebruiken.

In een korte tijd droog en pluisvrij haar? Dyson Supersonic

Als jij opzoek bent naar een nieuwe föhn, dan stopt die zoektocht hier, bij Dyson Supersonic. Dit is namelijk de Ferrari onder föhns en na het gebruiken van deze wil je nooit meer iets anders. De Dyson Supersonic bevat een digitale motor waarmee het haar in korte tijd wordt gedroogd. Door de krachtige luchtstroom is het droogproces onafhankelijk van warmte, waardoor het haar niet wordt beschadigd en de natuurlijke glans wordt behouden. De föhn wordt geleverd met 5 verschillende opzetstukken, zodat je precies je haar in model kunt brengen hoe jij wilt.

Opzetstukken van de Dyson Supersonic

Stylingconcentrator

Style je haar deel voor deel met een nauwkeurige, gecontroleerde luchtstroom. Het vervelende aan haren föhnen vind ik altijd dat het al snel een ongecontroleerde bende wordt, en al snel super pluizig. Dit opzetstuk zorgt ervoor dat de rest van je haar tijdens het föhnen in de war zal raken.

Diffuser

Ideaal om je krullen te laten drogen en in model te brengen. Deze verspreidt gelijkmatig lucht rond het haar en stimuleert een natuurlijke droging, waardoor het minder pluist en meer glanst.

Opzetstuk met brede tanden

Speciaal ontworpen voor krullend en kroeshaar. De forse tanden die helpen het haar tijdens het drogen langer te maken, of volume en vorm te creëren.

Flyaway opzetstuk

Een nieuw opzetstuk binnen de Dyson Supersonic, de Flyaway. Dit is het ideale opzetstuk voor het creëren van een glad en steil kapsel. Deze maakt pluizend haar glad en geeft een gladde glanzende afwerking. En dit allemaal met alleen lucht! Geen pluis of gekke piekjes meer na het föhnen maar lang en recht haar, wat een droom!

Gentle Air opzetstuk

Speciaal voor fijn haar en een gevoelige hoofdhuid. Deze verspreidt de lucht op een zachte manier waardoor er een koelere luchtstroom ontstaat, terwijl het haar toch snel gedroogd zal worden.

Dyson kopen bij JohnBeerens.com

De stylingtools van Dyson zijn sinds kort verkrijgbaar bij JohnBeerens.com. Bestel de tools van Dyson gemakkelijk en snel, en geniet de volgende dag* al van perfect geföhnd haar. De tools van Dyson zijn beschikbaar in verschillende prachtige kleuren. Heb je vragen over de beautytools van Dyson? Stel ze gerust in de comments en een van onze beautyexperts komt snel bij je terug! 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje