Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

18 Jun. 2018

Haarvolume in 4 stappen met Cirrus!

Een prachtig volumineus kapsel in een handomdraai, dat willen we toch allemaal? Goed nieuws: de Cirrus Wave Styler maakt dit mogelijk! Lees in deze blog hoe je snel en makkelijk de gewenste volume coupe creëert.

Deel dit artikel:

Een prachtig volumineus kapsel in een handomdraai, dat willen we toch allemaal? Goed nieuws: de Cirrus Wave Styler maakt dit mogelijk! Met deze hittevrije styler creëer je dagelijks een mooie volle bos haar, zonder het haar te beschadigen. De styler is snoerloos en heeft een lichtgewicht design, waardoor de Cirrus Wave Styler gemakkelijk mee te nemen is. Hierdoor creëer je altijd en overal een prachtige look. De Cirrus Wave Styler wordt geleverd in een luxe gift box. Deze box bevat:  1 Cirrus Wave Styler, 1 houder en 2 waver sets (nummer 1 en 2). Hierdoor kan je afwisselen tussen het creëren van een natuurlijke en een extraverte look.

SHOP NU JE HAARVERSTEVIGING

De voordelen op een rijtje:

  • Trendy design
  • Makkelijk in gebruik
  • Hittevrij
  • Snoerloos (makkelijk voor on the go)
  • Lichtgewicht
Benieuwd geworden naar hoe de Cirrus Wave Styler werkt? Lees dan de onderstaande stappen en creëer zelf een mooi volumineus kapsel!

Stap 1 :Breng voor het gebruik van de Cirrus Wave Styler een verstevigingsproduct aan in het haar. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een volumepoeder, stylingcrème of texturespray.

Stap 2: Bepaal daarna welke waver set je wilt gaan gebruiken. Wil je graag een natuurlijk effect creëren? Gebruik dan waver set nummer 1. Heb je een feestje of een speciale gelegenheid en wil je daarom gaan voor een extraverte look? Gebruik dan waver set nummer 2. De waver sets zijn eenvoudig te wisselen door de wavers uit de Cirrus Wave Styler te trekken en vervolgens de andere wavers erin te drukken.

Stap 3: Zet vervolgens de Cirrus Wave Styler tegen de haaraanzet en druk op de zwarte knop onderaan de borstel. Hierdoor draaien de knoppen op de styler 270 graden rond. Herhaal dit proces op diverse plekken, totdat het gewenste effect bereikt is.

Stap 4: Breng tot slot als finishing touch nog een haarspray of haarlak aan. Zo ben je de gehele dag verzekerd van een volumineuze look met de Cirrus Wave Styler!

Andrea
Sep 30, 2019 23:16
Ik vind het lastig in gebruik en mijn haren knopen ook als ik op de knop druk.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje