06 Jun. 2022

Kom volledig tot bloei met de supplementen van Cabau Lifestyle.

Deze week introduceren wij dit nieuwe merk bij JohnBeerens.com: Cabau, haal het beste uit jezelf met de producten van Cabau! Om gelukkig te zijn en alles uit jezelf te halen heb je tenminste 2 dingen nodig: een fit lichaam en een gezonde geest. Powerwoman Yolanthe Cabau heeft zich de afgelopen jaren gericht op het ontwikkelen van een lifestyle waarmee je jouw fysieke en mentale kracht vergroot. Ze is er van overtuigd dat vrouwen horen te bloeien en heeft daarom Cabau opgericht om dit samen waar te maken. Lees in deze blog alles over het merk van Yolanthe Cabau en wat de producten voor jou kunnen betekenen.

Deel dit artikel:

Kom volledig tot bloei met de supplementen van Cabau Lifestyle.

Deze week introduceren wij dit nieuwe merk bij JohnBeerens.com: Cabau Lifestyle! Om gelukkig te zijn en alles uit jezelf te halen heb je tenminste 2 dingen nodig: een fit lichaam en een gezonde geest. Powerwoman Yolanthe Cabau heeft zich de afgelopen jaren gericht op het ontwikkelen van een lifestyle waarmee je jouw fysieke en mentale kracht vergroot. Ze is er van overtuigd dat vrouwen horen te bloeien en heeft daarom Cabau opgericht om dit samen waar te maken. Lees in deze blog alles over het merk van Yolanthe Cabau en wat de producten voor jou kunnen betekenen.

Het lifestyle merk van Yolanthe Cabau

Het lifestyle merk Cabau Lifestyle inspireert en motiveert vrouwen om sterker, fitter en zelfverzekerder te worden. Het merk bevat hoogwaardige supplementen, gezonde voeding, slimme workouts, coole accessoires en revitaliserende me-time wellness momenten om dagelijkse doelen te helpen bereiken. Yolanthe is mede-oprichtster van Free a Girl en haar doel is een betere toekomst voor iedere vrouw op deze planeet. De producten worden op een zo puur mogelijk manier gemaakt. De ingrediënten uit de producten zijn van hoge kwaliteit en de recepteren worden non-stop geperfectioneerd. Bij ons in het assortiment zit de Fatburner Green Tea Lemon, Vitamin Boost Lemon en Biotine – Hair Vitamins.

Wat doet een fatburner?

Je hebt er vast wel eens van een fatburner gehoord, maar wat doet het nou eigenlijk en hoe werkt het? Dat gaan we je vertellen! De Fatburner van Cabau is een drankje vol met slimme ingrediënten die mogelijk een bijdrage kan leveren op het gebied van vetverbranding.

3x voordelen van de Fatburner van Cabau Lifestyle

Het zorgt ervoor dat je je sportieve levensstijl langer vol houdt.

De Fatburner werkt namelijk optimaal bij voldoende beweging. Voldoende beweging kan soms wel echt even een struggle zijn. Helemaal na een lange dag werken, of als de kinderen alweer op je zitten te wachten. De sportschool is dan niet echt een moment van ontspanning maar wordt al snel als een moetje gezien. De Fatburner kan zorgen voor een goede energieboost, wat zorgt voor meer motivatie en energie om te gaan sporten. Hierdoor houd je je actieve levensstijl een stuk makkelijker vol.

Het is metabolisme-vriendelijk

Als je snel vet wilt verbranden is een goed werkend metabolisme van groot belang. Het is namelijk zo dat vetverbranding en metabolisme elkaar versterken. Vet verbranden is de beste manier om je lichaamssamenstelling te verbeteren. Als je lichaamsvet verdwijnt en wordt vervangen door spierweefsel, zal je metabolisme op lange termijn toenemen. Een verhoogde metabolisme draagt weer bij aan een snellere vetverbranding.

Je neemt het eenvoudig met je mee

Je neemt de Fatburner eenvoudig met je mee in de sporttas en je kunt het ook gemakkelijk ter plekke bereiden. De poedervorm is makkelijk oplosbaar in water.

De Fatburner kan gebruikt worden met koud of warm water of toegevoegd worden aan een ander product, zoals (magere) kwark. Je kunt variëren en bijvoorbeeld een heerlijke, zomerse mocktail maken, waar je de Fatburner aan toevoegt. Een heerlijk drankje om lekker in de zomer te drinken dus!

Daarnaast heeft Cabau ook nog haarvitamines op basis van biotine.

Wat is biotine?

Biotine, vitamine b8, heb je nodig om energie uit eten vrij te maken. Daarnaast speelt biotine een rol bij de vorming van vetzuren. Biotine draagt bij aan een stralende huid en glanzend haar. De haar vitamines van Cabau zijn op basis van biotine, en dit product laat jou van binnen en buiten stralen.

Helpt biotine voor haargroei?

Biotine draagt bij aan normale haargroei, en zorgt ervoor dat je haar sterk blijft en er glanzend en gezond uitziet en aanvoelt. Ook helpt biotine bij de verzorging van de huid van binnenuit.

Toch aan al je vitamines komen bij een drukke levensstijl?

Soms heb je zulke drukke dagen, die wel eens te koste kunnen gaan van je gezonde voedingspatroon. Je bent van hot naar her aan het rennen, en hebt geen tijd om een gezonde maaltijd voor te bereiden. Bij Cabau snappen ze dat, en zijn daarom op zoek gegaan naar een product die er voor zorgt dat je dagelijkse behoeften aan vitamines toch worden aangevuld. De Vitamin Boost All You Need kan dan bijdragen als aanvulling op je dagelijkse eetpatroon. Daarnaast heeft de Vitamine Boost nog meer voordelen:

  • Het zorgt voor sterke botten en spieren. Vitamine D is belangrijk voor het krijgen en behouden van sterke botten en spieren. Dit produceren we zelf met behulp van zonlicht, maar in Nederland, een land waar de zon niet heel veel schijnt, wordt dit toch een stuk lastiger. Helemaal als je bijvoorbeeld een kantoorbaan hebt en gedurende de dag veel binnen bent. De Vitamine Boost bevat maarliefst 54% vitamine D van je dagelijkse benodigde hoeveelheid. Deze vitamine zorgt voor de correcte opname van calcium uit je voeding, en calcium draagt bij aan je immuunsysteem!
  • Een verbeterd immuunsysteem! Een tekort aan vitamine A merk je vaak al best wel snel. Dit kan namelijk zorgen voor een droge en ruwe huid. Ook als je minder goed kunt zien in het donker zou dat een signaal kunnen zijn van een te laag vitamine A gehalte. De toevoeging van vitamine A in de Vitamine Boost helpt je daarom bij het verbeteren van jouw huid en ogen.
  • Je wordt er een stuk vrolijker van. Het leven gaat natuurlijk niet altijd over rozen, en als het even niet mee zit kan dit behoorlijk wat impact hebben op ons humeur. Herken je dat je jezelf soms zo kunt verliezen in negatieve emoties, zoals angst, verdriet, woede en onrustigheid? Teveel negatieve emoties kunnen ons geluksgevoel ondermijnen. Het doel van de producten van Cabau Lifestyle is juist om jou gelukkig te zien en alles uit jezelf te kunnen halen! De Vitamine Boost bevat een groot percentage vitamine C: een van de belangrijkste vitamines voor het immuunsysteem. Het zorgt voor de afvoer van giftige en schadelijke stoffen. Zonder deze stoffen voel je je vanzelf ook fitter, gelukkiger en lekkerder in je vel!

Als conclusie kunnen we wel trekken dat de producten van Cabau bijdragen aan een gezonde leefstijl en ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel gaat zitten!

JohnBeerens.com verkooppunt van Cabau Lifestyle

Bij JohnBeerens.com is de fatburner, Biotine – haarvitamine en de Vitamine Boost verkrijgbaar. Heb jij moeite met afvallen of voel je je gewoon futloos en niet lekker in je vel? Maak dan zeker kennis met deze producten en kom erachter wat ze voor jou kunnen doen. Heb je vragen over de producten? Stel ze dan zeker in de comments, want wij helpen je graag.

 

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje