Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

10 Dec. 2020

How to: In 5 stappen je haar krullen met de Steampod 3.0

Hoe krul je je haar met de Steampod Stijltang met Stoomtechnologie? Krullen maken met een stijltang kan tricky zijn maar wanneer je deze simpele stappen volgt, heb je gegarandeerd succes!

Deel dit artikel:

How To: In 5 stappen je haar krullen met de Steampod 3.0 

Wil je weten hoe je je haar kan krullen met de Steampod 3.0 Stijltang met Stoomtechnologie? In deze blog leggen we je uit hoe je in 5 simpele stappen prachtige krullen kan maken. Wanneer je de techniek eenmaal onder de knie hebt, is het krullen met een stijltang veel sneller dan het gebruik van een krultang. Ook heb je nu maar één tool nodig voor al je gewenste looks! In deze blog gebruiken we de L’Oréal Professionnel Steampod 3.0. Deze bijzondere stijltang met stoomtechnologie zorgt voor minder schade aan het haar en is super snel in gebruik. Wil je meer weten over de voordelen van de Steampod 3.0? Lees dan ook onze blog Steil en Pluisvrij haar zonder het te beschadigen? Probeer Steampod!

Voorbereiding

Wil je het haar zo lang mogelijk in model houden? Dan is een goede voorbereiding belangrijk. L’Oréal Professionnel heeft twee haarcrèmes die speciaal zijn ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met de Steampod. Er is een Smoothing Milk voor Fijn Haar en een Smoothing Cream voor Dik Haar. Deze producten bevatten ingrediënten die geactiveerd worden door stoom. Na gebruik van de Smoothing Hair Milk of de Smoothing Cream zal het haar  tot wel 3 dagen lang zacht en pluisvrij blijven. Om de punten van het haar extra te verzorgen kun je het Steampod Anti-Frizz Serum aanbrengen. Verdeel dit serum over de punten om het haar een extra verzorgingsboost te geven en het nog langer pluisvrij te houden. Nu het haar voorbereid is op de styling, kunnen we aan de slag met het krullen!

Stap 1 - Neem een pluk haar

Hoe dikker de pluk haar die je pakt, hoe losser en groter de krul wordt. Wanneer je een dunne pluk haar neemt, krijg je een strakke, fijne krul.

Stap 2 - Plaats de pluk haar in het midden van de twee platen

Zorg ervoor dat je de Steampod horizontaal houdt, met de pijltjes naar beneden.

Stap 3 - Wikkel het haar om de Steampod

De onderkant van de pluk haar wikkel je om de Steampod heen.

Stap 4 - Draai de Steampod

Rol de Steampod 360 graden richting de haaraanzet. Zorg dat na de draai, de pijltjes op de tool weer naar beneden wijzen.

Stap 5 - Beweeg de Steampod nu langzaam over het haar naar beneden

Voilà! Een prachtige krul! Herhaal deze stappen voor de rest van het haar.

Steampod bestellen bij JohnBeerens.com

Wil je na het lezen van deze blog de Steampod producten van L’Oréal Professionnel zelf proberen? Neem dan eens een kijkje op de Steampod pagina. Hier vindt je niet alleen de Steampod 3.0 maar ook  ook alle bijpassende verzorgingsproducten. Mocht je nog vragen hebben over de L'Oréal Professionnel Steampod of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze BeautyCare!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje