01 Jul. 2024

Het product voor blond, gehighlight en grijs haar

Heb je last van ongewenste gele of oranje tinten in je blonde, gehighlight of grijze haar? Ontdek de nieuwe Moroccanoil Treatment Purple! Dit treatment combineert de verzorgende voordelen van de orginele Morccanoil Treatment met tooncorrigerende violette pigmenten.

Deel dit artikel:

Waarom moroccanoil treatment purple?

Uit een recent consumentenonderzoek blijkt dat maar liefst 95% van de gebruikers na een week consequent gebruik aangeeft dat koperkleurige tinten verminderd worden*. Daarnaast helpt het product om je bonde haar tussen salonbezoeken door mooi te houden.

Wat maakt deze treatment zo bijzonder?

Moroccanoil Treatment Purple is speciaal ontwikkeld voor mensen met blond, gehighlight of grijs haar dat gevoelig is voor koperkleuren. Dankzij de violette pigmenten worden ongewenste gele en oranje tinten geneustraliseerd, terwijl je haar meer diepte, dimentie en glans krijgt.

Hoe gebruik je het?

Het gebruik is eenvoudig:

  1. Breng een kleine hoeveelheid aan op vochtig of droog haar.
  2. Style je haar zoals gewenst.
  3. Gebruik 2-3 keer per week of zo vaak als nodig.

Voor het beste resultaat, combineer je de Treatment Purple met de Moroccanoil Blonde Perfecting shampoo en conditioner. Zo haal je het maximale uit het resultaat.

De moroccanoil treatment collectie

De Moroccanoil Treatment Purple is een aanvulling op de bestaande Moroccanoil Treatment collectie, die ook de iconische Moroccanoil Treatment Original en de lichtere Moroccanoil Treatment Light omvat. Alle drie de formules helpen pluis te bestrijden, verkorten de föhntijd en zorgen voor een prachtige glans. De Light variant is ideaal voor fijn haar, terwijl de Purple variant perfect is voor diegenen die last hebben van koperkleurige tinten in hun blonde of grijze haren.

*Gebaseerd op resultaten van een onafhankelijke consumententest uitgevoerd op 75 respondenten.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje