Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

23 Sep. 2020

Herstel droog en zwaar beschadigd haar in 5 stappen!

Is jouw haar zwaar beschadigd en verlang je naar gezond en stralend haar? Wij hebben in deze blog 5 simpele stappen voor je samengesteld die je gegarandeerd de lokken van je dromen gaan bezorgen!

Deel dit artikel:

Oh no! Wat te doen bij droog en beschadigd haar?

Denk jij een week na je kappersbezoek dat het alweer tijd is voor een knipbeurt omdat je haarpunten zo droog, piekerig en beschadigd eruit zien? Wacht nog even met dat bezoekje aan de kapsalon, want met de juiste producten breng jij jouw haar binnen no-time weer tot leven! Wil jij glanzend haar met verzorgde punten? Wij hebben de ultieme haarverzorgingsroutine voor jou samengesteld, waarmee jouw lokken gegarandeerd weer zullen opleven. In 5 stappen naar gezonde punten en stralend haar!

Stap 1 - Shampoo voor beschadigd haar: Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo

Je haar kan beschadigen door het stylen, föhnen en verven van je haar. De ultieme haarroutine voor droog en zwaar beschadigd haar start dan ook met een shampoo die beschadigd haar kan herstellen: de Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo. Olaplex (waarnaar de bekende en populaire producten zijn vernoemd) is een chemische verbinding die de kapotte verbindingen in het haar koppelt. Dit zorgt ervoor dat de structuur van beschadigd haar wordt hersteld en het haar sterker is dan ooit tevoren. Afgezwakte en droge haren krijgen versteviging en hydratatie tot diep in de kern. Oftewel, je haar is weer in top conditie!

De Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo is een reinigende en hydraterende shampoo die jouw haar een extra glans geeft en de haarstructuur zichtbaar verbetert. Hoewel de shampoo geen sulfaten bevat, schuimt de shampoo wel (vinden veel klanten fijn). Deze shampoo maakt je haar goed schoon en is zacht voor je haar. Niet voor niets is deze shampoo een van onze bestsellers en best beoordeelde shampoos!

Gebruik: Verdeel de shampoo gelijkmatig over het hele haar - met een focus op je haaraanzet - en spoel vervolgens goed uit. Onze gouden tip is om je haren direct na elkaar twee keer te wassen: de eerste keer reinig je namelijk het haar (stylingsproducten worden eruit gewassen), de tweede keer kunnen de verzorgende ingrediënten écht hun werk doen en diep in de haren doordringen.

Stap 2 - Conditioner voor beschadigd haar: Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner

Als je haar beschadigd is, is een conditioner essentieel in je verzorgingsroutine. Droog en beschadigd haar mist vocht en voedingsstoffen; deze vochtbalans herstel je met een conditioner. Een goede conditioner voorkomt uitdroging, statisch en pluizig haar.

De Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner is de perfecte aanvulling op de Olaplex shampoo uit stap 1. Het is een hydraterende en ontklittende conditioner waarmee je de structurele schade van chemisch behandeld haar verbetert. Deze conditioner maakt de droge puntjes en de lengtes van je haar weer zacht en gezond. Wederom een top product als je last hebt van droog en beschadigd haar.

Gebruik: Verdeel de conditioner gelijkmatig over de lengten en de punten van je haar. Laat de conditioner minimaal 2 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit. Wij ervaren dat je het beste resultaat krijgt als je jouw natte haren voorzichtig even uitknijpt voordat je de conditioner aanbrengt.

Stap 3 - Haarmasker voor beschadigd haar: L’Alga SeaCure Haarmasker

Na de hype rondom arganolie en zijde, zijn algen de nieuwste trend in haarverzorging. Haarverzorgingsproducten met algen zijn zacht voor je hoofdhuid en versterken en voeden je haar van binnenuit. Met als resultaat gezond en stralend haar! Is jouw haar zwaar beschadigd met punten als stro? Dan raden wij als derde stap een haarmasker aan op basis van algen. Deze derde stap hoef je niet bij elke wasbeurt te herhalen, maar enkel wanneer je het idee hebt dat je haar wel wat extra verzorging kan gebruiken. In de praktijk gebruik je een haarmasker (dieper voedend en geconcrentreerder dan een conditioner) eens per week.

Het L’Alga SeaCure Haarmasker herstelt beschadigd en zeer droog haar en verbetert de dikte, zachtheid en glans. Het resultaat is gezonder, zachter en dikker haar. Dit voedende masker breng je eenvoudig aan in de lengtes en laat je ongeveer 5 minuten intrekken. Goed om te weten: dit masker bestaat uit algen en puur natuurlijke ingrediënten; dus geen alcohol, parabenen of sulfaten!

Gebruik: Breng een ruime hoeveelheid van het masker aan op de lengten en de punten van je haar. Je krijgt het beste resultaat als je jouw natte haren voorzichtig even uitknijpt voordat je het masker aanbrengt. Laat minimaal 5 minuten zitten en spoel goed uit met warm water.

Stap 4 - Haarserum voor beschadigd haar: L’Alga SeaLush Serum

Je haar verzorgen terwijl je heerlijk slaapt? Dat kan met het L’Alga SeaLush Serum. Dit serum op basis van algen zorgt ervoor dat jouw haar wordt versterkt van binnenuit, resulterend in prachtig glanzend en zijdezacht haar.

Dit serum herstelt en -misschien nog wel belangrijker- voorkómt droog en beschadigd haar en gespleten haarpunten. Precies wat we willen hebben na de intensieve verzorging uit stap 1 t/m 3, want voorkomen is immers beter dan genezen. Je kunt dit serum aanbrengen na het wassen van je haren (op handdoek droog haar), maar ook op droog haar – net wat jij fijn vindt. Wij adviseren om het serum iedere avond aan te brengen, ongeacht of je jouw haren wel of niet hebt gewassen die avond. Deze serum verbetert de elasticiteit van je haar en versterkt het haar.

Gebruik: Breng ’s avonds het L’Alga SeaLush Serum aan in de haarpunten (2 pompjes bij lang haar). Laat het de hele nacht intrekken.

Stap 5 – Heat Protection voor beschadigd haar: L'Alga Seamist Moisture

We hebben ons haar in deze haar routine gewassen met shampoo en vervolgens verzorgd met een conditioner, masker en serum. De laatste stap in deze ultieme haarverzorgingsroutine bij droog en beschadigd haar, is een verzorgende en hydraterende spray in de ochtend, namelijk de L'Alga Seamist Moisture.

De unieke leave-in spray voedt droog haar, terwijl het glans toevoegt, en beschermt jouw haar tegen warmtestyling en UV-schade. Dankzij ingrediënten zoals algen, biotine en niacinamide kan schade worden herstelt en wordt het haar zacht en glad gemaakt. Daarnaast helpt deze spray ook om het haar te ontwarren. De krachtige nevel beschermt jouw haar tegen hitte tot wel 230 °C en gaat statisch haar tegen. Ook fijn: de nevel is een lichtgewicht en verzwaart het haar dus niet! Wij adviseren om dit serum iedere ochtend te gebruiken als extra verzorging én om toekomstige schade te voorkomen. Jouw haar is na gebruik direct weer gezond en stralend én beschermd tegen de hitte van je krul- of stijltang!

Gebruik: Spray minimaal 5 sprays op handdoekdroog haar. Borstel door en spoel niet uit. Stijl je haar verder zoals gewoonlijk!

Linda Zembout
Sep 16, 2020 10:56
Ik kocht deze set voor mijn beschadigde haar , ik ben 100% tevreden is echt een topproduct , bedankt!
j'ai acheté cet ensemble pour mes cheveux abîmés, je suis 100% satisfait, c'est vraiment un produit de qualité, merci.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje