02 Apr. 2019

Herstel droog en beschadigd haar met de beste haarproducten

In dit blogartikel zetten we 4 topproducten voor droog en beschadigd haar in het zonnetje. Ten eerste omdat ze echt nieuw leven in het beschadigd haar blazen. En ten tweede, omdat je door deze producten te bestellen, bijdraagt aan het geluk van kinderen die wegens ziekte met haaruitval kampen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze jonge kinderen vol zelfvertrouwen door het leven kunnen gaan met een haarwerk die Haarwensen aan ze schenkt! Herstel jij je haar terwijl je tegelijkertijd aan het geluk van een kindje een steentje bijdraagt?

Deel dit artikel:

Droog en beschadigd haar

We hoeven jullie niet uit te leggen wat beschadigd en droog haar is, dit weten we heel goed aangezien veel vrouwen met dit probleem te maken hebben. Eén ding is zeker droog en beschadigd haar moet intensief gevoed en verzorgd worden, zodat het niet verder afbreekt. Ook adviseren we om de haarpunten om de 6 á 8 weken te laten knippen. Het is ook beter om beschadigd haar zo min mogelijk chemisch te behandelen. Hitte tools doen het haar ook niet goed, het haar wordt er nog droger door. Maar I know, velen van ons kunnen niet zonder onze krul- of stijltang. Zorg in dat geval dat je het haar beschermt met een goede hittebescherming!

Herstel droog en beschadigd haar met de beste producten

Macadamia Professional Ultra Rich Moisture Haarmasker

Zorg ook dat je regelmatig haarmaskers gebruikt die het haar intensief voeden en verzorgen. Door voor een goed masker te gaan, kun je wellicht de stijl- of krultang links laten liggen. Als je een haarmasker kiest dat daadwerkelijk doet wat het belooft, heb je na de behandeling gegarandeerd weer gezond en glanzend haar. Macadamia Professional Ultra Rich Moisture Haarmasker bevat twee van de meest magische oliesoorten die er zijn: macadamia en arganolie. Beide oliën voeden het haar intensief en zorgen ervoor dat jouw haar niet meer pluist en dat het zachter aanvoelt. Na gebruik van dit haarmasker, zie en voel je duidelijk het verschil! Daarnaast beschermt dit masker het haar tegen toekomstige schade. Het vocht wordt ingesloten en het haar krijgt een prachtige glans. Mocht je het masker eerst willen testen om zeker te zijn dat het bij jouw haartype past? Dan kan dat, je koopt het kleinste formaat van het masker al voor 3 euro.

Amixur Candle Jojoba Oil Treatment

Als je jouw haar op een bijzondere en effectieve manier wil herstellen, dan is dit dé treatment waar je voor moet gaan. je raadt het al, is dit een treatment in de vorm van een kaars. De Amixur Candle is een kaars die niet bestaat uit kaarsvet, maar uit pure kostbare en verzorgende olie. Doordat de olie direct wordt verwerkt op het moment zelf, is de olie extreem geconsenteerd en zeer kostbaar. Er is namelijk geen water toegevoegd aan het product om het te verdunnen, zoals bij vele haarolies wel het geval is. De kleine moleculen trekken in het haar en zorgen voor de perfecte voeding, optimale verzorging en de mooiste glans op het haar. Doordat het product geheel op natuurlijke basis is, wordt het haar niet verzwaard of vettig. Deze exclusieve haarbehandeling kost nu met 80% korting maar 10 euro. Brand jij binnenkort een kaarsje voor je haar;-)? Wij wensen je alvast heel veel plezier.

Rich Pure Luxury Argan Anti-frizz & Glansspray

Niet voor niks heeft deze heerlijke glansspray een Cosmopolitan Beauty Award gewonnen in 2013. De spray bevat argan-en amandelolie. Dit product is vooral geschikt voor de drukke dames onder ons. Binnen no time is jouw haar gehydrateerd, beschermd tegen hitte en is het pluizige verdwenen. Ook dit fijn product heb je voor een mooi prijsje. Zo kost de glansspray nu 10 euro.

CHI Stijltang G2 Limited Edition Sugar Rush

We hebben het er al net over gehad. Je kunt er niet omheen, een hitte tool is nooit goed voor je haar. Maar als je toch niet zonder kan, doe het zo goed mogelijk. Daarom adviseren wij om altijd voor een stijltang te gaan van hoge kwaliteit. De CHI Stijltang G2 Limited Edition Sugar Rush heeft keramische platen. Keramische platen hebben een betere warmtegeleiding dan stijltangen met alleen een keramische coating. Volledig keramische platen verdelen de hitte geleidelijk over je haar zodat het goed beschermd is tegen de warmte. Hierdoor blijft het vochtgehalte in balans en krijg je glad en glanzend haar. Met deze stijltang ben je dus verzekerd van een glad resultaat zonder je haar te beschadigen. Ook fijn is dat je de temperatuur zelf kan instellen. Ook door dit op de goede manier te doen, beperk en voorkom je haarschade. En wie wordt er niet blij van deze mooie kleurtjes? Deze Chi stijltang is nu voor 99,95 al van jou!

Haarverzorging bestellen bij JohnBeerens.com? 

Heb jij last van droog en beschadigd haar en wil je het haar van binnenuit herstellen? Neem dan snel een kijkje op de website voor het gehele aanbod aan producten speciaal gericht op droog en beschadigd haar

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje