03 Jun. 2021

Haartrends Zomer 2021

Vintage, bohemian, edgy of toch liever classy met een ruig randje? In deze blog vertelt JohnBeerens.com in samenwerking met Sebastian Professional je alles over de nieuwste haartrends van de zomer 2021. Wil jij weten hoe je de haartrends van de zomer 2021 bij jezelf maakt? Lees dan snel verder.

Deel dit artikel:

HAARTRENDS ZOMER 2021

Vintage, bohemian, edgy of toch liever classy met een ruig randje? In deze blog vertelt JohnBeerens.com in samenwerking met Sebastian Professional je alles over de nieuwste haartrends van de zomer 2021.

Textuur, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Waarbij ons haar een aantal jaar geleden silky smooth moest zijn, zien we in de aankomende zomer juist ontzettend veel textuur in het haar ontstaan. Van een natuurlijke krul tot een wave waarbij de punten juist recht blijven in een kort, halflang of lang kapsel. We zien het allemaal! Wist je dat het maken van een slag of krul je haarkleur beter naar voren brengt!? Ook zien we steeds vaker dat het gebruik van hittetools weggelaten wordt en er juist gebruik wordt gemaakt van knotjes of vlechten om zo een slag of krul in het haar te creëren.

Wil jij weten hoe je de haartrends van de zomer 2021 bij jezelf maakt? Lees dan snel verder.

TEXTURE WAVES

Eén van de zomertrends op het gebied van haar die we veel terug gaan zien is de Texture Waves. Een toffe nonchalante lob, ook wel lange bob genoemd, waarbij er textuur is aangebracht door het gebruiken van (jawel) een stijltang! Waarbij we een tijdje geleden de krul juist zo rond mogelijk wilde maken om zo een extreem volle bouncy bos te creëren, is dit zomer kapsel en daarbij onze “Texture Waves” hele andere koek. Deze techniek mag namelijk wat minder precies worden aangebracht.

 

Wil je weten hoe deze haarlook is gemaakt? Bekijk dan onderstaande video of bekijk onze ‘How To Texture Waves’.

SPICY PIXIE

Niet getreurd voor de mensen met kort haar. Ook jullie doen volledig mee aan de texture trend!

Houd jij van een korte coupe? Dan zit je voor deze look helemaal goed. Ook korte kapsels zien we gelukkig terugkomen in onze zomertrends van 2021. Oftewel de Spicy Pixie! Een pixie look is een mooie korte coupe die zowel classy als stoer kan zijn. Houd je wat meer van classy? Maak het haar dan wat gladder en rustiger door het bijvoorbeeld glad naar de zijkant te kammen en de langere plukjes achter het oor te doen. Toch liever een stoerdere variant?

 

Helemaal in het gareel van de zomertrend? Bekijk dan onderstaand video of de ‘How To Spicy Pixie

NATURAL WAVES

Oh nature! Deze haartrend kan jullie niet ontgaan zijn. Alles draait dit jaar om de natuur, minimalistisch en de zogeheten clean beauty trend. We zien dit in ons interieur, voeding, kleding en JA ook in haar! De perfecte lengte voor deze look is halflang of lang haar.

De haartrend Natural waves van deze zomer 2021 is een zachte natuurlijke slag die zowel gemaakt kan worden met de krultang of stijltang. Door de stylingstool naar beneden te richten zal je automatisch een langere krul creëren (Ook fijn als je wat korte lengtes hebt, hierdoor houd je een langer deel van je haar over en krult het niet te veel in). Door het haar maar 1,5 slag om de tool te draaien en daarna de tool naar boven en beneden door het haar te bewegen creëer je een natuurlijke undone look. Alsof je een natuurlijke slag hebt, maar dan net even wat meer fabuleus!

 

Weten hoe jij een Natural Wave maakt? Kijk dan naar onderstaande how to video of bekijk de How To Natural Waves video en lees de blog.

NO HEAT CURLS!

Heb je lang haar en ben je niet zo’n held als het gaat om hittetools? Heb je er geen fijn gevoel bij om met warmte op je haar bezig te zijn? Of heb je er simpelweg gewoon geen tijd voor? Dan is dit DE haartrend voor jou!

Naast de eerder beschreven zomertrends is er ook nog een andere trend gaande, namelijk: textuur (krullen) maken zonder hittetools. Je maakt in plaats van hittetools gebruik van je natuurlijke haar, een goed product (hierover meer in de How to blog), en een paar schuifjes of elastiekjes. Je draait letterlijk knotjes in het haar en voila, say hello curls! 

Ja echt waar, het kan!

 

Zelfs als je geen held bent met hittetools kun je in een handomdraai je haar in deze zomertrends onderdompelen, weten hoe? Bekijk onderstaan video of bekijk de How to blog leggen we je stap voor stap uit hoe je dit kan doen.

Kortom textuur in het haar is iets wat jij moet hebben deze zomer 2021! Nou snappen wij natuurlijk ook dat het misschien voor sommigen makkelijker gezegd is dan gedaan en daarom hebben wij speciaal voor jou een how to blog gemaakt voor iedere haartrend! Zodat je binnen een paar stappen mee kan doen aan de haartrends van deze zomer!

Enjoy your summer!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje