• Ontdek hoe jij Chroma ID voor je blonde haar gebruikt

    Ontdek hoe jij Chroma ID gebruikt voor jouw haar

    Ben je op zoek naar een snelle haarkleur boost, een subtiele verfrissing of misschien wel een gedurfde transformatie? Dan is het vernieuwde Chroma ID haarmasker van Schwarzkopf Professional precies wat je nodig hebt! Dit tijdelijke kleuraanbrengende masker geeft niet alleen een levendige touch aan je haarkleur, maar zorgt ook voor diepgaande verzorging. Ontdek waarom Chroma ID een absolute game-changer is voor jouw haar!

    Lees meer
  1. Dit zijn de trendy herfsthaarkleuren op dit moment

    Dit zijn de trendy herfst haarkleuren op dit moment

    De herfst is in volle gang. Daarom is dit is het perfecte moment om jezelf een nieuwe look te geven die past bij dit seizoen. Ontdek welke haarkleuren trendy zijn om dit moment en hoe jij ervoor kunt zorgen dat je haar weer gaat stralen.

    Lees meer
  2. Bescherm je gekleurde haar tegen de zon, zee en chloor

    Bescherm je gekleurde haar tegen de zon, zee en chloor

    Het zonnetje laat deze zomer nog even op zich wachten maar ga je nog lekker de zon opzoeken in het buitenland, zorg er dan voor dat je gekleurde lokken goed beschermt zijn tegen de zon! Kan jij ook zo genieten van heerlijke zomerse dagen, lekker heel de dag vertoeven in de zon? Helaas is dit niet geweldig voor je (gekleurde) haar. UV-straling kan namelijk niet alleen schadelijk zijn voor de huid, ook voor je haar is het niet geweldig. Dit in combinatie met zeewater en chloor, en je gekleurde lokken komen niet hetzelfde terug van vakantie als dat ze heen gingen. Gelukkig zijn er producten die je gekleurde haar beschermen tegen de zon, de zee en het chloor. Lees deze blog en kom erachter hoe je jouw gekleurde haar beschermt.

    Lees meer
  3. Je haren zo blond als Margot Robbie in de nieuwste Barbie film? Wij vertellen je hoe!

    Je haren zo blond als Margot Robbie in de nieuwste Barbie film? Wij vertellen je hoe!

    Celebrity-Colorist Jacob Schwartz legt uit hoe hij de blonde Barbie look maakte van Margot Robbie met gebruik van Schwarzkopf Professional & BlondMe. Eindelijk draait de Barbie film in de bioscoop! Waar superster Margot Robbie schittert in de leukste outfits en altijd perfect gestijlt en gekleurd haar. In deze blog vertelt expert Celebrity Hair Colorist, Jacob Schwartz, hoe hij de lokken van Margot Robbie omgetoverd heeft tot de perfecte blonde Barbie kleur, en welke producten daarvoor zijn gebruikt. Kom erachter hoe jij ook de perfecte blonde Barbie haarkleur krijgt.

    Lees meer
  4. Deze producten zorgen voor sterker haar en een langere kleurintensiteit

    Deze producten zorgen voor sterker haar en een langere kleurintensiteit

    Kleur je je haar of heb je een balayage en zou je daar soms wat langer van willen genieten, dat kan met gebruik van de volgende producten. De producten binnen de L’Oreal Professional Metal Detox lijn dringen tot in de haarvezel door en verwijderen de metalen in je haar. Nu denk je misschien, metalen? Welke metalen? Elke keer dat je je haar wast, dringen metaaldeeltjes de haarvezels binnen. Dit kan haarbreuk en kleurvervaging veroorzaken. Met gebruik van de Metal Detox producten ga je dat tegen, en geniet je onder andere langer van je kleur of balayage. Lees verder om erachter te komen welke producten binnen de Metal Detox lijn zitten en wat deze voor je haar doen.

    Lees meer
  5. je blonde haar herstellen en verzorgen met blond me

    Ontdek de producten van Blond Me, ga voor sterke en glanzende blonde lokken

    Als blondine weet je waarschijnlijk al wel dat je haar speciale verzorging nodig heeft om je haar in optimale staat te behouden, maar welke producten werken echt goed voor jouw blonde haar? In deze blog vertel ik je de beste tips & tricks om je blonde haar goed te verzorgen maar ook om zo lang mogelijk te genieten van je blonde lokken. Om de beste tips & tricks te kunnen geven hebben we advies gevraagd aan Schwarzkopf Profesionnal Expert, Marianne.

    Lees meer
  6. Altijd al je haarkleur willen veranderen? Het kan met de Wella kleurmaskers!

    Altijd al je haarkleur willen veranderen? Het kan met de Wella kleurmaskers!

    Ben je toe aan een ander kleurtje in je haar maar vind je verven nog een te grote stap? Denk dan eens aan een haarkleurmasker. Hiermee kun je je haarkleur een ander tintje geven of je huidige haarkleur een boost geven. En binnen het uitgebreide kleurengamma zit er vast iets voor je bij. In deze blog vertellen wij jou meer over de oplossing voor deze tijdelijke kleurverandering en/of boost!

    Lees meer
  7. Wella Color Fresh Mask: het ideale product om je haarkleur op te frissen

    Wella Color Fresh Mask: het ideale product om je haarkleur op te frissen

    Een haarverzorgingsmasker dat kleurt? We weten dat het te mooi klinkt om waar te zijn, maar het Color Fresh Mask maakt het mogelijk. Deze voedende behandeling is zoveel meer dan alleen een masker. In slechts 10 minuten kan het haarproduct je kleur een boost geven of je lokken een ander speels kleurtje geven, en dat alles terwijl je gewoon thuis bent.

    Wil jij dit ook? Scrol dan naar beneden voor alles wat je moet weten over het Color Fresh Haarmasker...

    Lees meer
  8. Kevin Murphy’s tips: zo behoud je je kleur langer

    Kevin Murphy’s tips: zo behoud je je kleur langer

    Je kent het wel… een bezoekje aan de kapper en je hebt je perfecte coupe weer terug.. maar je wil je pas geverfde kleur natuurlijk langer levendig houden. Daarom geven we je hieronder namens Kevin Murphy tips om je kleur langer te behouden!

    Lees meer
  9. NIEUW! Kérastase Chroma Absolu voor gekleurd haar en gekleurd haar dat beschadigd is!

    NIEUW! Kérastase Chroma Absolu voor gekleurd haar en gekleurd haar dat beschadigd is!

    Je haar verven, het is zo normaal tegenwoordig, maar toch heeft het best wat effect op de structuur en gezondheid van het haar. Daarom is het heel belangrijk dat je je haar goed blijft verzorgen tussen het verven door. Zo bereid je je haar voor op de volgende verfbeurt, en herstel je het haar van de eerdere verfbeurten. Met de juiste haarverzorging zorg jij ervoor dat je haar ondanks het verven toch nog stralend en gezond blijft. Kérastase heeft speciaal hiervoor een nieuwe lijn uitgebracht, namelijk de Kérastase Chroma Absolu. Speciaal voor gekleurd haar, of gekleurd en beschadigd haar. Kleur jij je haar regelmatig? Dan is deze lijn van Kérastase écht een musthave. In deze blog vertel ik je waarom!

    Lees meer
Pagina

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje