Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

21 Feb. 2023

Ga voor schoon en fris haar met dit nieuwe product van Olaplex

Heb je het idee dat je haar snel vet wordt? Gebruik je regelmatig stylingsproducten, of stel je soms je haar-was-dag het liefst nog een dagje extra uit? Dat snap ik helemaal, en geloof me, ik doe precies hetzelfde. Gelukkig zijn er producten die dat dagje uitstel net wat makkelijker maken. Producten zoals droogshampoo. De nieuwe droogshampoo van Olaplex zorgt ervoor dat het haar weer schoner wordt en laat het haar voller en gezonder uitzien. Lees snel verder over de voordelen van deze nieuwe droogshampoo. 

Deel dit artikel:

Wat is droogshampoo?

Droog shampoo komt vaak in een spray of een poeder die je natuurlijke haartalg absorbeert. Het effect hiervan is dus dat het haar niet meer vet lijkt, omdat de dryshampoo dit als het ware uit het haar trekt. Droogshampoo absorbeert de natuurlijke haartalg, dus het is niet aan te raden om je wasbeurt te vaak uit te stellen. Dit kan zorgen voor hoofdhuid problemen, jeuk, of irritaties. Gebruik het slechts 1 a 2 keer voordat je het weer gaat wassen. 

Hoe werkt droogshampoo?

Wist je dat als je droog shampoo op de verkeerde manier aanbrengt het dan eigenlijk geen effect heeft? Het is belangrijk dat het wordt aangebracht op de haarwortels, en bijvoorbeeld niet op je haarpunten, daar is het haar namelijk vaak niet vet. Volg deze stappen om erachter te komen hoe droogshampoo werkt en hoe je droogshampoo gebruikt.

Hoe gebruik je droogshampoo 


1.    Schud de flacon altijd goed van tevoren
2.    Spray de dry shampoo op de wortels van je haar, verdeel je haar in verschillende secties om alle ‘’vette’’ haarwortels van droogshampoo te voorzien
3.    Laat de droogshampoo even inwerken, ongeveer een minuutje is al wel goed
4.    Masseer de droogshampoo met je vingers in je haar
5.    Borstel het haar eventueel nog door en style je haar zoals je wilt 

Door op deze manier de droogshampoo aan te brengen, zul je zichtbaar verschil merken en zal je haar die dag er nog helemaal mooi uitzien. 

Welke droog shampoo is het beste?

Maak kennis met dit nieuwe product van Olaplex, de Olaplex No. 4D Clean Volume Detox Dry Shampoo. De essentie achter het maken van dit product was dat gezond haar moet beginnen bij een gezonde hoofdhuid. Een gezonde hoofdhuid is schoon, gehydrateerd en vrij van schilfers, productophoping of irritatie. Deze dry shampoo van Olaplex is eigenlijk veel meer dan alleen een droogshampoo. Dankzij de gepatenteerde Olaplex technologie doet de 4D droogshampoo met dan olie, geur en zweet absorberen, het geeft het haar ook nog is een detox zonder de poriën te verstoppen. 

Je kunt ervoor kiezen om de Dry Shampoo van Olaplex op twee manieren te gebruiken. 
1.    Gebruik de droogshampoo tussen wasbeurten door om het haar instant op te frissen en weer een frisse, schone coupe te hebben.
2.    Gebruik de droog shampoo op schoon, droog haar om je haar net even wat extra plump te geven. 

Uiteraard laat deze droogshampoo van Olaplex geen witte waas achter op het haar. 

Wat zijn de voordelen van droogshampoo van Olaplex?

-    Ga voor fris haar en een frisse hoofdhuid
-    Geeft het haar een lift en zachtheid
-    Geen opbouw van product of een witte waas in het haar
-    Weert geur en schadelijke stofjes af
-    Geschikt voor ieder haartype

Online droogshampoo kopen?

Ben je op zoek naar een fijne droogshampoo om je haar wat meer volume te geven en je wasbeurt soms net wat langer te kunnen uitstellen. Bestel gemakkelijk en snel je droogshampoo bij JohnBeerens.com. Wij hebben verschillende merken droogshampoos dus neem een kijkje in het assortiment en ontvang de droogshampoo morgen al thuis. 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje