15 May. 2023

Deze producten zorgen voor sterker haar en een langere kleurintensiteit

Kleur je je haar of heb je een balayage en zou je daar soms wat langer van willen genieten, dat kan met gebruik van de volgende producten. De producten binnen de L’Oreal Professional Metal Detox lijn dringen tot in de haarvezel door en verwijderen de metalen in je haar. Nu denk je misschien, metalen? Welke metalen? Elke keer dat je je haar wast, dringen metaaldeeltjes de haarvezels binnen. Dit kan haarbreuk en kleurvervaging veroorzaken. Met gebruik van de Metal Detox producten ga je dat tegen, en geniet je onder andere langer van je kleur of balayage. Lees verder om erachter te komen welke producten binnen de Metal Detox lijn zitten en wat deze voor je haar doen.

Deel dit artikel:

Waarom heeft je haar een ‘’metal detox’’ nodig

Uit onderzoek van L’Oreal Professional is gebleken dat het metaal wat zich in het water bevindt schadelijk kan zijn voor je haar. Dit kan namelijk negatieve gevolgen hebben op de kleur van je haar, maar ook op de conditie van je haar. Je haar kan er door de metaaldeeltjes in het water droog en dof uit zien. Het niveau van metaal in het haar varieert, afhankelijk van de waterkwaliteit waar je woont en van je haarporeusheid. Het metaal wat zich in het water bevindt is geen risico voor de gezondheid, maar het heeft wel invloed tijdens het kleuren, ontkleuren en balayage.

Als je dus langer wilt genieten van je haarkleur of je balayage zijn de Metal Detox producten sterk aan te raden.

Wat doen de Metal Detox producten voor je haar?

Hoe komt het dan dat de producten van Metal Detox de metaaldeeltjes uit je haar halen? En waarom gebeurt dit niet bij andere shampoos en conditioners? Dat vraag je jezelf misschien af, en daar zijn wij even ingedoken. Het antwoord op deze vraag is: Glicoamine. Glicoamino is een gepatenteerde technologie, dit wil zeggen dat het alleen gebruikt mag worden in de producten van L’Oreal Profesionnal, wat er voor zorgt dat het metaal uit het haar verwijderd wordt.

Glicoamino is een molecule die metaal in de vezel opspoort en neutraliseert. Dit is het enige actieve bestanddeel die klein genoeg is om de haarvezel binnen te dringen en metaal aan de binnenkant te neutraliseren. De vezelkwaliteit blijft behouden, het kleur wordt beheerst en het oxidatiemiddel kan volledig zijn werk doen.

Welke Metal Detox producten zijn er?

Binnen het Metal Detox assortiment zijn er verschillende producten die ervoor zorgen dat jou haarkleur langer mooi blijft, en jij mooie, glanzende lokken hebt.

L’Oreal Professional Serie Expert Metal Detox Shampoo

De Metal Detox shampoo heeft een ultra-creamy textuur om de vezel zachtjes te reinigen en metaal in het haar te verwijderen.

L’Oreal Professional Serie Expert Metal Detox Haarmasker

Dit haarmasker heeft een snel absorberende textuur om de vezel van je haar te versterken, te hydrateren en het onmiddellijk te beschermen. Je gebruikt het haarmasker na het wassen van je haar met de metal detox shampoo, laat het eventjes inwerken (2 a 5 minuutjes) en je geniet vervolgens van prachtig haar.

L’Oreal Professional Serie Expert Metal Detox Haarolie

De Metal Detox olie heeft een rijke, geconcentreerde textur die onmiddellijk door de vezel wordt geabsorbeerd om het haar opnieuw op te bouwen en te voeden. De olie stopt het haarbreuk en laat de kleur stralen. Gebruik dit nadat je je haar gewassen hebt, of gebruik het dagelijks in de lengtes van je haar voor extra verzorging. De olie heeft absoluut een heerlijke geur en trekt goed in.

NIEUW! - L’Oreal Professional Serie Expert Metal Detox Leave-in crème

Dit is een nieuw product binnen de L’Oreal Professional Metal Detox lijn. En absoluut een toevoeging in deze geweldige lijn. Het is een intens beschermende crème met UV-filter, kleur- en hittebescherming, voor gezonde glanzende en gladde lokken. De leave-in crème heeft een anti-frizz werking, waarbij pluizen en kroezen worden geëlimineerd. Daarnaast beschermt dit product tegen hitte, dus ideaal om als ‘’pre-styling’’ te gebruiken. Dit nieuwe product is absoluut een musthave voor iedereen die het belangrijk vindt om het haar te verzorgen en te voeden.

De Metal Detox producten stoppen haarbreuk en kleurverandering!

klik hier voor alle metal detox producten

L’Oreal Metal Detox kopen bij JohnBeerens.com?

Ervaar jij snelle kleurverandering, of haar wat snel afbreekt? Weet je niet waar het aan ligt en ben je op zoek naar producten die je haar beschermen tegen kleurvervaging? Dan is de Metal Detox lijn absoluut een musthave voor jou. Deze gaat namelijk kleurverandering en haarbreuk tegen en gaat voor een gezond en glanzend resultaat.

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen? Laat ze achter in de comments en een van onze beautyspecialisten komt zo snel mogelijk bij je terug!

Liefs!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje