Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

18 Mar. 2020

Dé gouden tips voor het stijlen van je haar!

Bijna elke vrouw heeft er één thuis liggen. En vaak is het de beste vriendin van onze haardos; de stijltang. Door het grote aanbod raken we snel het overzicht kwijt. Wij helpen graag een handje mee bij het kiezen van de beste stijltang voor jouw kapsel. Ook laten we in dit blogartikel een aantal leuke haarstijlen zien die je makkelijk kunt creëren met deze hitte tool. Lees verder en haal het maximale uit je kapsel met een stijltang die goed bij jouw haar past!

Deel dit artikel:

Dé beste stijltang voor het stijlen van je haar

Wat is een goede stijltang?

Ons haar is onze kroon, die we dagelijks dragen. En die moet er on point uit zien! Wij hebben samen met klanten, kappers en door zelf te testen, uitgezocht wat de beste stijltang is en hoe je deze het best kunt gebruiken!

Hitte is niet goed voor je haar. Dat is belangrijk om te onthouden voordat je gaat stijlen. Wij geven je graag tips om de schade te verminderen: Heb je dun, weinig, beschadigd of geverfd haar, dan is 180 graden heet genoeg om je haar te stijlen. Bij lang, dik of erg gekruld haar kan de temperatuur omhoog tot zo’n 230 graden. Vergeet nooit vooraf je hittebescherming aan te brengen. En per lok is 5 seconden met een hitte tool meer dan genoeg. En hoe logisch het ook lijkt, drie keer met je stijltang over dezelfde pluk gaan heeft geen zin. Het is niet zo dat het je haar beschadigt, maar als je goed en strak over je haarpluk gaat dan is één keer stijlen van de pluk meestal voldoende. Een borstel met natuurlijke haren helpt ook voor ultiem steil haar. Haal eerst een keer je borstel over de desbetreffende pluk en steil deze vervolgens met je tang. Zo zul je zien dat één keer steilen al vaak voldoende is. 

De beste stijltang

Waar moet je op letten als je een stijltang aanschaft? Wij adviseren altijd voor een goede stijltang te gaan met keramische platen. Keramische platen zorgen voor een constante warmtetoevoer. Zo wordt jouw haar zo min mogelijk beschadigd. Dit is vooral bij dun, beschadigd en geverfd haar belangrijk. 

Het beste merk stijltang

Wij hebben uitgezocht welk merk en welke stijltang wij en onze klanten het beste vinden. Punten waar we op gelet hebben zijn:

  • kwaliteit
  • extra functies
  • materiaal
  • reviews van onze klanten
  • bestverkochte stijltang

En welke stijltang is de winnaar? Na onderzoek blijkt de CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens de favoriete te zijn. En wat zeiden onze klanten? We hebben hier een paar quotes uit onze interviews:

“Ik heb deze tang voor mijn dochter gekocht die dik veel en krullend haar heeft. (Halfbloedje) met deze tang is het in een mum van tijd stijl en blijft het een paar dagen stijl. Hooguit dat ik de puntjes na 2 dagen even moet bijwerken.”
“Deze stijltang is zeker je geld waard!! Ik heb krullen en heel pluizig haar en ben dankzij deze stijltang maar maximaal 10 minuten bezig met mijn haren stijlen en het resultaat is dat het super stijl wordt met een mooie glans in mijn haren en het blijft ook nog eens heel lang zitten! echt top!!”
“Mooie uitvoering, snel warm en goed resultaat.”

Hoe vaak stijlen

Wij adviseren dagelijks gebruik van de stijltang te vermijden. Wij raden aan om de 2 a 3 dagen het haar te stijlen. Mocht je tekenen van beschadiging zien, dan adviseren we de stijlltang iets minder frequent te gebruiken. Maar zorg ook dat je een goede hittebescherming gebruikt. Dit heeft ook grote invloed op de reactie van jouw haar op de stijltang.

 De CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang by John Beerens

De gouden tips voor het stijlen van je haar

Het super toffe aan deze stijltang is het feit dat de platen niet alleen keramisch zijn, maar ook verrijkt zijn met titanium. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat het haar beschermd is tegen de hitte. Daarnaast heb je door de combinatie aan materialen ook glad en glanzend haar. Ook het vocht in het haar wordt behouden, zodat je haar niet uitdroogt. De kwalitatief hoogwaardige platen gaan ook erg lang mee. De Ceramic & Titanium platen warmen snel en gelijkmatig op. Dit zorgt voor een nog beter resultaat en dat je ook nog langer kunt genieten van dit geweldige resultaat. De CHI G3 Blush Ceramic and Titanium Digital Stijltang houdt zelfs de meest eigenwijze, dikke en stugge haren onder controle! Snap je nu waarom deze onze favoriet is?

Krullen maken met stijltang

Met de stijltang kun je het haar niet alleen stijlen, maar ook krullen. Hieronder staan de stappen die je moet volgen om de leukste krullen te creëren. Ook hebben we in het verleden een blog hierover geschreven. Wij vinden zelf de CHI G3 Blush Ceramic and Titanium Digital Stijltang de fijnste om de haarlokken te krullen. Volg onze 7 stappen voor perfect resultaat:

 

1.Plaats een pluk tussen je stijltang.

2.Klap de stijltang dicht en draai hem naar achteren (van je gezicht af).

3.Draai de stijltang door totdat deze horizontaal is.

4.Laat de pluk nu langzaam door de tang naar beneden glijden.

5.Voor een wat stoerder effect, krul je de puntjes niet mee.

6.Hoe langzamer jouw haar door de stijltang glijdt, des te compacter jouw krul!

7.Voor een messy look draai je af en toe een pluk tegen de richting in. Extra tip: voor het mooiste effect draai je in elk geval alle eerste plukjes rond je gezicht van je gezicht af.

 Heel veel krulplezier!

SHOP JE FAVORIETE STIJLTANG

 

De beste haarverzorging voor gestijld haar

Ben je een trouwe gebruiker van de stijltang? Dan is het van belang dat je het haar goed verzorgt. Door de hitte van de stijltang droogt het haar iets meer uit en hebben jouw lokken iets meer hydratie nodig. De repair lijn van Waterclouds is één van de fijnste lijnen die we hebben voor het verzorgen en herstellen van het haar. Ook de hair repair lijn van SachaJuan is gewild onder onze klanten. Deze haarverzorging bevat ingrediënten dat beschadigd haar herstelt en jouw haarlokken optimaal hydrateren.

Hittebescherming voor gebruik stijltang

Een stijltang kan heel heet worden. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je haar te beschermen met hittebescherming voordat het in aanraking komt met de stijltang. Een goede hittebescherming beschermt je haar niet alleen, maar voedt het ook.Bovendien voorkom je dat het haar afbreekt met als resultataat gespleten haarpunten. Welke hittebescherming haal jij in huis? Scroll naar onderen om direct onze favorieten te shoppen.

Haarmode en haartrends

Om jullie te inspireren verschillende haarstijlen en haartrends uit te proberen met de stijltang, hebben we er een aantal geselecteerd.

Tip 1. Stijl haar kapsels

Iron Straight

Bij dit mooi kapsel is de stijltang onmisbaar. Verdeel het haar om het jezelf makkelijk te maken. Pak een plat, niet al te dik stuk haar. Borstel jouw haar met een ronde haarborstel naar beneden en laat tegelijkertijd de stijltang over je haar glijden. Zo voorkom je pluizig haar omdat alle haartjes dezelfde richting op worden gestyled.

 

Tip 2. Kapsels lang haar

Straight high ponytail

Met lang haar kun je allerlei kapsels creëren. Wij lichten de straight high ponytail uit. Om deze prachtige hoge staart zo stijl mogelijk te maken. Kun je het best, je haar stijlen met een stijltang. Vervolgens hang je met je hoofd ondersteboven en borstel je het haar met een ronde haarborstel naar beneden en laat tegelijkertijd de stijltang over je haar glijden. Zo voorkom je pluizig haar omdat alle haartjes dezelfde richting op worden gestyled.

 

Tip 3. Halflange kapsels

Iron Straight with a twist

Voor halflange kapsels hebben we de iron straight with a twist haarstijl gekozen. Bij dit kapsel draai je jouw haarpluk in je stijltang naar achteren. Blijf de tang langzaam draaien, terwijl je naar beneden gaat. Zo stijl je je haar tot in de puntjes.

Om een mooie slag of krullen te creeren in stijl haar, is een stijltang erg geschikt. In onderstaande video laten wij je zien hoe je gemakkelijk krullen maakt met een stijltang, zonder hierbij je haar te beschadigen. 

 

Hopelijk hebben wij jou weten te inspireren om het beste uit jouw stijltang en jouw haar te halen! Ben je benieuwd naar ons aanbod aan stijltangen, neem dan een kijkje op onze stijltangen pagina. Zijn we iets vergeten in dit blogartikel? Laat het ons hieronder in een reactie weten! En wij hebben speciaal voor jou een geweldige winactie. Laat in een reactie hieronder weten waarom jij zo graag de CHI G3 Blush Ceramic and Titanium Digital Stijltang zou willen winnen. Op 14 juni maken we de winnaar/winnares bekend. Good luck!

 

 

 

Emmy Schoenmaker
Jul 06, 2020 18:53
Gezien bij mijn kapster deze stijltang .
ben gelijk fan.
Ik ben 72 jaar en heb er heel wat krul en stijltangen in de kast liggen die het allemaal super goed zouden doen allemaal zonder uitgeprobeerd te hebben.
Ik kan er niet mee werken.
Ik rommel toch wel wat af met mijn haar.
Deze CHI G3 zou ook nog eens mijn pluisjes tegen gaan,zorgt in mijn coup windhoos voor een leuke krul dus ik wil hem zeker aanschaffen of winnen zou nog leuker zijn.
Joanne van Beek
Apr 19, 2020 23:17
Ik heb 3a 3b type krul en vanaf mn tiener leeftijd tot nu ( 57
Greetje Faber
Mar 29, 2020 13:49
Hoi, Ik ben greetje faber. Heb half lang haar. ben zelf nooit zo met mijn haar bezig omdat ik best wel zwaar haar heb, ooit een krulborstel heb gehad maar nooit meer gebruik omdat ik er niks mee kan worden. En nu zag ik deze winactie en lijkt mij deze 1 met weinig gebruiksaanwijzingen dus zelfs voor de onhandigen misschien toch een beter idee is. Omdat ik zwaar haar heb, wil het ook niet altijd even goed zitten, dus draag ook meestal van die “ leuke” clipjes in mijn haar. En als ik dan vaker jullie krultang zou gebruiken vaker mijn haar ook los kan gaan dragen met weelderige krullen
Ivana
Jun 14, 2019 10:48
Ik heb aantal manden gelden de website van Johbbeerens ontdekt en ben super blij mee,ik heb in middels veel dingen besteld waar onder de B.R.U.S.H om mooie natuurlijke krullen te maken en nu zou ik graag deze geweldige stijltang willen winnen om mij haar ook stijl te maken!!! Ik ben super tevreden met alles wat ik bij John Beerens heb gekocht en zal zeker blijven doen.
Annemarie de Groot
Jun 14, 2019 09:44
Super deze tips! Vroeger stijlde ik mijn haar elke dag. De afgelopen tijd is dat een stuk minder geworden omdat mijn stijltang niet goed werkt. Ik moet meerdere malen over wen pluk heen wil ik resultaat zien. Ik heb niet heel moeilijk haar maar dan ben ik toch al gauw 2 uur bezig met stijlen. Ik zou dan ook graag deze stijltang willen winnen!
Lees meer reacties

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje