Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een amika detangling brush cadeau.

05 Oct. 2018

De 3 leukste haarkleuren voor herfst 2018

De groene bladeren ebben langzamerhand weg en maken plaats voor die prachtige oranje boombladeren. De kleurverandering hoeft niet alleen voor de bomen te gelden. Ook onze haarlokken mogen er een vleugje herfst bij krijgen. Ben je ook toe aan een fall-look?  Lees dan snel verder en ontdek de haarkleur trends voor dit nieuwe seizoen. Ook krijg je tips over hoe je jouw nieuwe haarkleur het best behoudt.

Deel dit artikel:

De groene bladeren ebben langzamerhand weg en maken plaats voor die prachtige oranje boombladeren. De kleurverandering hoeft niet alleen voor de bomen te gelden. Ook onze haarlokken mogen er een vleugje herfst bij krijgen. Ben je ook toe aan een fall-look?  Lees dan snel verder en ontdek de haarkleur trends voor dit nieuwe seizoen. Ook krijg je tips over hoe je jouw nieuwe haarkleur het best behoudt.

Haarkleuren

Cold brew brunette is dé haarkleur voor deze herfst! Deze kleur bestaat uit natuurlijke roodbruine tinten. De trend voor deze prachtige bruine kleur begon op social-media. De New Yorkse haarkleur expert Kimberly Bonondona postte de haarkleur op Instagram en haar fans gaven het meteen de naam: Cold brew . De door de gelijknamige koude koffiedrank geïnspireerde haarkleur is momenteel een grote hype op internet. Beauty boegbeeld van Teen Vogue Elaine Welteroth pronkt er al mee rond op Instagram.

Jewel Tones. De naam zegt het al. Denk hier aan de edelstenen smaragd, robijn, amethist en saffier. Deze kleuren zijn niet alleen voor de edelstenen van onze juwelen mooi. Deze tinten kunnen heel mooi uitpakken in onze haarlokken. Tijdens ons bezoek bij de show van haarkleur expert Guy Tang, werd heel veel nadruk gelegd op deze kleuren. Wil je voor een gedurfde look gaan, dan raden we vooral deze  Jewel Tones aan. Gaan deze kleuren jou toch te ver, maar ben je toch stiekem nieuwsgierig hoe het jou staat.. Ga dan voor uitwasbare of semipermanente haarverf.

Cherry Red. Ze zeggen dat je als vrouw nooit de fout in gaat met een rode lippenstift. Hetzelfde geldt voor jouw haarlokken! Ga voor de Cherry Red haarkleur en wordt de badass lady deze herfst.

Golden tips voor behoud haarkleur

Je herkent het vast wel, je hebt je haar net laten kleuren en je loopt er helemaal on fleek bij. Maar nu komt het volgend dingetje, hoe behoud je de kleur zo lang mogelijk mooi. After all weten we allemaal dat je haar om de zes weken kleuren, niet bevorderend werkt voor de haarkwaliteit. Helemaal niet als je haar al beschadigd en droog is.

  • De juiste haarproducten: Na het kleuren is het van groot belang dat je het haar goed verzorgt en blijft voeden. Je haar kan na een kleurbehandeling sneller afbreken of pluizen vanwege de stoffen die in de haarverf zitten. Denk maar aan amonia. In onze blog over zelf haarverven, vertellen we meer over deze chemische stof die in bijna alle haarkleuringen zit. Wij raden aan om een goede shampoo en conditioner te gebruiken. Zelf zijn we fan van Waterclouds Color Kit. De kit draagt ook bij aan de het kleurbehoud. Zo voorkom je dat na elke was de kleur vervaagt. 
  • Haarmasker: Zoals we eerder in onze blog over haarmaskers vertelden, kan een haarmasker jouw haar echt een boost geven. Een intensieve masker zorgt ervoor dat jouw haar wordt gevoed met de vitamines die jouw lokken nodig hebben. Na een kleurbehandeling is dit heel belangrijk. Kies daarom voor een haarmasker die bij jouw type haar past. Voor gekleurd haar raden wij het haarmasker BioSilk Color Theraphy Intensive Haarmasker aan. Bovendien zitten er in dit masker geen sulfaten en parabenen.
  • Verzorgende haarverf: Tegenwoordig zijn er steeds meer haarkleuringen die zich ook richten op de verzorging van het haar. Denk maar aan het ingrediënt Arganolie Deze olie blaast weer nieuw leven in het haar en verzorgt het haar maximaal. Wij raden de haarkleuringen van VIBA aan, vanwege de verzorgende kenmerken inclusief Arganolie. Ook de kleuren pakken heel mooi uit op het haar. Mocht je het zelf willen proberen, lees dan onze blog over het haar zelf verven. 
Wij wensen je alvast heel veel plezier met je nieuwe herfst-look!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje