Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een amika detangling brush cadeau.

10 Jul. 2020

Hoe herstel je beschadigd haar terwijl je slaapt?

Je haar breekt snel af, het pluist en lijkt wel een vogelnest. Als je door je haar gaat met je handen voelt het ver van glad, zacht en gezond. Dit zijn allemaal kenmerken van beschadigd en droog haar. We willen allemaal het liefst met glanzend en zacht haar paraderen en gewoon een keer van die bos stro op ons hoofd af! In deze blog geven we jou een aantal effectieve handvaten, zodat je al slapend jouw haarlokken een boost geeft en wakker wordt als een sleeping beauty! Lees ook hoe je kans maakt op één van de beste herstelbehandelingen in onze schappen!

Deel dit artikel:

Alles over het herstellen van zwaar beschadigd en droog haar tijdens het slapen

Stug, pluizig en droog haar? Weet je soms niet meer wat je met jouw droge haarlokken aanmoet? Lees in onze blog hoe je sleeping beauty haarroutine jouw gezond haar weer terug kan brengen!

Wat is zwaar beschadigd en droog haar precies?

Laten we bij het begin beginnen. Wat is beschadigd haar precies? Hieronder sommen we een aantal kenmerken op waar je beschadigd haar aan kunt herkennen:

  • Stug haar
  • Veel gespleten haarpunten
  • Het haar breekt makkelijk af
  • Verlies van glans in het haar
  • Het haar voelt droog aan

Als jij deze kenmerken hebt kun je er vanuit gaan dat je beschadigd haar hebt, maar wat nu?

Hoe herstel je zwaar beschadigd en droog haar terwijl je slaapt?

Eén ding hebben heel veel dames met elkaar gemeen. Namelijk dat ze weinig tijd hebben. In een wereld waar alles gehaast gaat, neem je niet altijd maximaal de tijd om je problemen te analyseren en aan te pakken. Dit geldt ook voor haarproblemen. Vaak denken we shampoo, conditioner en een haarmaskertje voor beschadigd haar en voilà. Helaas! Als dit de oplossing was, liep er niemand meer met beschadigd haar rond. En uiteraard helpt haarverzorging met een hoge concentratie aan ingrediënten die het haar herstellen wel aan het verbeteren van het haar. Maar met alleen haarverzorging ben je er niet.

Welke ingrediënten zijn onmisbaar voor beschadigd en droog haar?

Keratine

Keratine is een lichaamseigen proteïne die essentieel is voor zowel de interne structuur van het haar, als de haarschubben aan de buitenkant. Ga voor haarverzorging én herstelbehandelingen met keratine. Je haar wordt gegarandeerd weer mooi, gezond en zacht! Heb je onze nieuwe lijn Keratine Complex al bespeurt? Als je een keratinebehandeling ondergaat en vervolgens je haar verzorgt met deze keratine producten, kun je rekenen op glanzend haar. In onze blog over keratine en keratinebehandelingen lees je er alles over.

Shop je keratine haarverzorging

Arganolie

Arganolie is tegenwoordig niet meer weg te denken als je het over haarverzorging hebt. De reden waarom arganolie in staat is het haar te herstellen, komt onder andere door de hoge concentratie aan vitamine E. Deze fantastische vitamine zorgt voor een beschermlaagje om je haar. Zo zijn je haarlokken beschermd tegen invloeden van buitenaf. In arganolie zitten ook de vetzuren omega 3 en 9. Deze vetzuren voeden jouw haarwortels maximaal en voorzien deze van de  nodige voedingsstoffen om zo ook gespleten haarpunten te voorkomen en herstellen. Last but not least zorgen deze magische vetten ook voor een mooie glans in jouw haar! Eén van onze toppers met arganolie is de Waterclouds Repair Argan Oil Haarserum! Dit is echt een musthaveals je beschadigd of droog haar hebt.

shop je argan haarverzorging

Biotine

Biotine is de belangrijkste vitamine om je haar gezond te houden en wordt ook wel vitamine B8 genoemd. Het ondersteunt de haargroei en houdt je haar sterk, mooi en glanzend. Ook voedt het de huid van binnenuit en ondersteunt het herstellend vermogen. Het is een essentieel component in het natuurlijke haargroeiproces. Deze vitamine zit in eieren, lever, melk, sojaproducten, noten en pinda’s. Wil je er zeker van zijn dat je de vitamines die bijdragen aan gezond haar binnenkrijgt? Ga dan voor de vegan haarvitamine gummies van Yummygums of Oase!

Macadamia olie

Ook macadamia olie is niet meer weg te denken als het over beschadigd haar gaat. Macadamia olie heeft herstellende eigenschappen voor het haar. Deze olie is bijzonder rijk aan vitamines en mineralen zoals mangaan koper, ijzer, magnesium en zink. Een combinatie van ingrediënten die gegarandeerd voor een metamorfose in je haar zorgen. De Waterclouds Repair Hairmask is verrijkt met macadamia olie. De ervaringen met dit herstel haarmasker, zijn lovend! Check de reviews and see for yourself!  

Algen

Aan algen, zeewier en zeewater wordt al eeuwenlang een helende werking toegekend. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds vaker dat algen en algenextracten meer doen voor onze haar en huid dan alleen hydrateren. Deze waterplantjes zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De meeste algensoorten bevatten mineralen zoals ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Ook bevatten ze vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten. Mineralen, vitaminen en sporenelementen zijn nodig om ons lichaam, huid en haar optimaal gezond te houden! Lees in onze blog over algen alles over de helende werking voor het haar.

En nu het sleeping beauty stappenplan voor beschadigd haar!

We willen jou de zoekinspanning besparen en zetten op een rijtje welke stappen je kunt volgen om zo slapend je beschadigde haarlokken te herstellen. Zodat je elke dag fris en vol trots je gezonde coupe kan laten zien!

Sleeping beauty haaroutine voor beschadigd/droog haar!

  • Neem dagelijks voor het slapen (ook voor het ontbijten) een Yummygum of Oase haarvitamine, zodat je je haar ook van binnen verzorgt. Dit kan enorm bijdragen aan het herstel van je haarlokken!
  • Gebruik 2 a 3 keer per week een herstelbehandeling. Deze laat je inwerken terwijl je slaapt. Ons advies voor zwaar beschadigd haar is de Over Night Repair van SachaJuan. SachaJuan Over Night Hair Repair bevat het hoogste percentage Ocean Silk- technologie van alle SachaJuan producten en is verrijkt met algen. Ga je liever voor een leave-in op oliebasis? Ga dan voor de BioSilk Silk Therapy kokosolie treatment. Wist je dat in vergelijking tot andere oliën, kokosolie beter in je haar door dringt? Ook blijkt uit onderzoek dat je haar door kokosolie minder proteïne verliest. Toen kokosolie vergeleken werd met andere oliën, bleek kokosolie veel meer effect te hebben op het verminderen van proteïneverlies. Hoe minder het proteïneverlies, des te minder je haarschubben afbreken! Lees in onze blog over kokosolie meer over de positieve effecten van deze fijne oliesoort.
  • Vlecht je haar, zodat het niet gaat klitten.
  • Oogjes dicht en snaveltje toe en wakker worden met gezond en glanzend haar!

Naast deze drie stappen is het van belang dat je voor haarverzorging gaat met de juiste ingrediënten. Wij adviseren de volgende lijnen voor zwaar beschadigd haar:

Herstel je haar terwijl je slaapt

De beste haarproducten voor zwaar beschadigd haar bestellen bij JohnBeerens.com?

Met de juiste haarverzorging voor beschadigd haar, gecombineerd met een juiste sleeping beauty haarroutine, kun je gegarandeerd van de vogelnest op je hoofd afkomen. Bij JohnBeerens.com koop je diverse haarverzorging voor beschadigd haar van bekende merken zoals CHI, Waterclouds, Kérastase en SachaJuan. Ben je benieuwd welke het beste bij jou past? Laat je dan adviseren door één van onze beauty care medewerkers of laat een reactie hieronder.

Haarproducten voor zwaar beschadigd en droog haar aanbieding

Het grootste aanbod haarverzorging voor zwaar beschadigd en droog haar vind je online bij JohnBeerens.com. Wil je de beste haarproducten voor beschadigd haar kopen voor de scherpste prijs? Dan zit je goed bij JohnBeerens.com. Bestrijd beschadigd haar met de beste producten voor de mooiste prijs!

 

De beste haarverzorging voor beschadigd haar

Mascha kwaadland
Jul 18, 2020 11:01
De producten van merk Maria Nila zijn naar mijn mening beste om beschadigd haar aan te pakken. Heb nu al 3 vriendinnen overgehaald en ook hun haar is zo opgeknapt. Belangrijk is voldoende water drinken zodat je haar ook voldoende vocht krijgt.

Ik gebruik van Maria nila de repair lijn. Het masker laat ik soms in als ik ga slapen en dag erna uitspoelen en conditioner erin en erna argan olie. Sinds ik dit doe knapt mijn haar zo goed op!
Shane Gunduz
Jul 18, 2020 10:40
DIY proteine maskers van avocado, yoghurt, honing en olijfolie! En de olaplex nr. 3 treatment voor een extra boost. Mijn krullen voelen nu veel minder droog aan en ziet er beter uit.
jess
Jul 12, 2020 00:04
Met mijn geblondeerde haar kan ik niet meer zonder biosilk en kerastase haarproducten, naast dat ze lekker ruiken voelt me haar weer heerlijk zacht

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje