Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

20 Mar. 2021

De 10 beste leave-in conditioners!

In deze blog lees je alles over onze top 10 favoriete, best verkochte leave-in conditioners voor verschillende haartypes. We praten je bij over de beste leave-in conditioner voor krullen, leave-in conditioner sprays en Curly Girl leave-in conditioners zonder siliconen. Lees snel verder om jouw nieuwe favoriet te vinden!

Deel dit artikel:

De 10 beste leave-in conditioners

In deze blog lees je alles over onze top 10 favoriete, best verkochte leave-in conditioners voor verschillende haartypes. We praten je bij over de beste leave-in conditioner voor krullen, leave-in conditioner sprays en Curly Girl leave-in conditioners zonder siliconen. Lees snel verder om jouw nieuwe favoriet te vinden!

 1. Curly Girl Proof & herstellend: Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In Conditioner

Deze leave-in conditioner spray van Biosilk is een all-time favoriet bij onze klanten. De multi-benefit leave-in spray verzorgt het haar en de hoofdhuid en voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten. Deze spray is curly-girl proof, dat betekent dat de spray geen siliconen, SLS en parabenen bevat. In deze blog lees je alles over de curly girl methode. Ook voor dames en heren zonder krullen is de 17 Miracle Leave-In Conditioner perfect geschikt. De spray beschermt het haar tegen hitte van stylingtools en föhns en geeft een prachtige glans. Alle 17 voordelen van de spray vind je op deze pagina.

 2. Herstel en glans voor alle haartypes: It’s a 10 Miracle Leave-In Conditioner Spray

Dit wonderproduct is een nieuwe favoriet bij onze klanten. Deze bijzondere It's a 10 Miracle Leave-in Conditioner Spray bevat hoogwaardige natuurlijke ingrediënten als Panthenol, Zonnebloem pitten extract, groene thee bladeren extract en zijde aminozuren. Dit product is een echt alles-in-één product dat direct zorgt voor glad, pluisvrij en glanzend haar. Je zult na elk gebruik effectief verschil zien in de kwaliteit van je haar. Je kunt de leave-in op zowel nat als droog haar gebruiken, ook kun je het voor het slapen aanbrengen als een nachtserum voor het haar! Een mildere, lichtere variant van dit wondermiddel is de It’s a 10 Miracle Leave-In Lite, deze is ideaal voor kort of fijn haar.

 

3. Voor beschadigd haar: CHI Keratin Leave In Conditioner

De CHI Keratin lijn is een ware klassieker om beschadigd, dof haar effectief te herstellen. De CHI Keratin Leave In Conditioner is ideaal om beschadigd, droog, pluizig of futloos haar tegen te gaan. Deze leave-in spray is verrijkt met Keratix, wat het haar-eigen keratine aanvult. Hierdoor zal het haar prachtig glanzen en gevoed worden. Ook bevat de Keratine spray jojoba- en arganolie waardoor het haar extra verzorgd wordt. Na gebruik van deze leave-in conditioner is het haar gemakkelijk doorkambaar en breng je het nog makkelijker in model. De leave-in is perfect geschikt voor dagelijks gebruik en is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

 4. Anti-pluis: Living proof No-Frizz Leave-in conditioner

De Living Proof No-Frizz Leave-In Conditioner is dé oplossing voor pluizig haar! De leave-in biedt voordelen voor zowel krullend als steil haar en tast de haarkleur niet aan. Living Proof beschikt over de gepatenteerde Healthy Hair Molecule (OFPMA), deze baanbrekende technologie blokkeert luchtvochtigheid tot 70% waardoor het haar pluisvrij blijft. De leave-in verzwaart het haar niet en is vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en oliën. Dit product is dus de ideale leave-in conditioner om pluis tegen te gaan.

 

5. Speciaal voor kinderen: Revlon Equave Kids Princess Detangling Conditioner

De Revlon Equave Kids Princess Detangling Conditioner is een anti-klit spray en leave-in conditioner in één en is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De leave-in conditioner spray bevat keratine waardoor klitten verminderen en statisch haar voorkomen wordt. De spray bevat zowel UVA als UBV-filters waardoor deze ideaal is voor een stranddag. Het haar zal er glad en glanzend uitzien en heerlijk zacht aanvoelen. Dit product is een must voor iedere prinses.

 

6. Voor extra hydratatie: Moroccanoil All-in One Leave-In Conditioner

Moroccanoil is één van de populairste merken binnen de wereld van de haarverzorging. De All In One Leave-In Conditioner is dan ook een zeer geliefd product om zijn hoogwaardige ingrediënten waaronder arganolie, aminozuren en natuurlijk verkregen superfoods. Moroccanoil staat bekend om haar kwalitatieve, originele Marokkaanse arganolie. Dit krachtige ingrediënt heeft vele voordelen voor het haar, waaronder verzorging en bescherming. De All In One Leave-In Conditioner spray voedt het haar en voorkomt vochtverlies, ook wordt het haar beschermd tegen (thermische) schade. Dit product is dus ideaal voor droog en poreus haar.

7. Twee in één: Redken Curvaceous Conditioner

De Redken Curvaceous conditioner kun je als een leave-in conditioner gebruiken, maar werkt ook ideaal als traditionele conditioner na je shampoo. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld voor krullend haar en zorgt ervoor dat de krullen ten alle tijden mooi gevormd zijn en pluisvrij blijven. De conditioner geeft het haar glans en hydratatie maar verzwaart het haar niet. Nog een voordeel: de conditioner beschermt het haar tegen UV-straling om beschadiging te voorkomen. Een echte musthave voor iedereen met krullen! 

8. Curly Girl-Proof met proteïne: Kis Kerashield Leave-In Conditioner

De Kis Kerashield Leave-In Conditioner is een vochtinbrengende, geconcentreerde leave-in voor alle haartypes. De leave-in voldoet aan de Curly Girl Methode en bevat proteïne. Deze leave-in bevat slechts zes ingrediënten: Brandnetel, Kamille, Keratine, Panthenol, Tarweproteïne en Tocoferol. Deze verzorgende leave-in sluit de haarschubben en beschermt tegen de hitte van föhns en tegen de zon. Hierdoor is je haar ten alle tijden verzorgd en beschermd!

9. Voor veerkracht: CHI Luxury Black Seed Oil Leave-In Conditioner

De CHI Luxury Black Seed Oil Leave-In Conditioner is een verzorgende leave-in conditioner die het haar niet verzwaart. Dit product is dus ideaal voor iedereen die graag extra verzorging wil, maar ook graag volume wil behouden. De leave-in voorkomt gespleten haarpunten en beschermt het haar tegen kleurvervaging. Ook is het haar beschermd tegen hitte van stylingtools. Een echt alles-in-één product dus

10. Vegan: Kevin Murphy Stayling Alive Leave-In Conditioner

De Kevin Murphy Stayling Alive Leave-In Conditioner is een vegan klassieker. Deze Leave-In Conditioner Spray is ideal voor do fen droog haar. De spray is verrijkt met olijfblad extracten en rozenbottel olie. Deze hoogwaardige ingrediënten verzorgen en beschermen het haar optimaal. Het haar wordt niet pluixig of vettig en zal zacht aanvoelen. Deze populaire Kevin Murphy spray gaat pluis tegen en ontwart het haar. Dit product is ook ideaal om het haar flexibel te maken zodat je het gemakkelijk kan restylen.

Vragen over Leave-In Conditioners?

Kun je niet genoeg krijgen van leave-in conditioners? Op deze pagina kun je ons volledige assortiment bekijken, je vind bij ons leave-in conditioners en sprays voor alle haartypen en voor iedere haarbehoefte. De top 10 best verkochte leave-in conditioners van het moment vind je hier. Ook vind je op deze pagina een keuzehulp, door een aantal gemakkelijke vragen in te vullen, vinden wij de perfecte leave-in conditioner voor jou! Ben je op zoek naar een curly girl leave-in conditioner? Bekijjk dan eens deze pagina met alle onze curly girl producten! Heb je nog vragen over de leave-in producten? Contacteer dan gerust onze BeautyCare specialisten via [email protected] of op werkdagen telefonisch via +31 13 530 2010. We helpen je graag verder!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje