Creëer heel easy 3 glamorous looks met de Diva warmteborstel

De kerstdagen staan weer voor de deur en we willen er uiteraard tijdens de feestdagen allemaal pico bello uitzien! De meesten van ons beginnen graag met de coupe, want your hair is your crown! Wij willen jullie letterlijk en figuurlijk de tools geven om moeiteloos het mooiste uit je haar te halen, zodat ook jij er glamorous bij loopt tijdens de feestdagen. In dit blog laten we jou een aantal looks zien, die je in één handomdraai voor elkaar krijgt met behulp van één van onze favoriete tools: De Diva Pro Keramische Warmteborstel (40mm). Lees hieronder hoe je deze makkelijke looks zelf creëert!

Glamorous los

Met mooi los haar kun je zeker niet de fout ingaan. Het is simpel, maar tegelijkertijd ook chique. Belangrijk is, dat het haar er los, verzorgd en mooi uitziet!  Anders heb je al snel een slordige en warrige look. Dit door onder andere pluis en afgebroken haarlokken. Met de Diva Pro Keramische Warmteborstel, creëer je zonder al te veel inspanning en tijd een glamorous look waar je u tegen zegt. We gaan voor volume en een mooie slag. Hierbij is deze warmteborstel onmisbaar. Ik testte de warmteborstel zelf en ik moet zeggen: I’m in love with a new tool!

Before & After (mijn haar)

Wat heb je nodig?

Stap 1. Was het haar met een volume shampoo en conditioner om extra volume te creëren in het haar. Zelf gebruik ik de volume shampoo en conditioner van Waterclouds. Deze haarproducten ruiken heerlijk en geven een prachtige volume aan het haar.

Stap 2. Droog het haar met een föhn of laat het aan de lucht drogen. Ik koos ervoor om mijn haar aan de lucht te laten drogen.

Stap 3. Nu gaan we aan de slag met de Diva Pro Keramische Warmteborstel. Vergeet niet voor het gebruik van een hitte tool altijd een hittebescherming te gebruiken, zoals BioSilk Silk Therapy of Color WoW Dream Coat Superspray. Zoals je in het filmpje kunt zien, gebruik ik BioSilk Silk Therapy ter bescherming voor de hitte van de warmteborstel. Rol je haar naar binnen of naar buiten, afhankelijk van de wenselijke richting van de slag. Als je de slag naar buiten wil, dan rol je  het haar naar buiten. Wil je de slag naar binnen dan rol je het haar naar binnen toe.

4. Na het rollen laat je het haar een aantal tellen op de borstel en vervolgens rol je het haar los naar beneden. Probeer niet aan het haar te zitten, zodat de slag niet uitzakt.

5. Als je het haar volledig hebt gestyld, kun je het een finishing touch geven met een serum of glansspray. Ik gebruik BioSilk of Silk Therapy omdat het niet vettig aanvoelt en het maakt het haar extra zacht. Zo ziet jouw haar er glanzend uit en kun je shinen tijdens de kerstdagen!

Haarproducten voor deze glamorous look!

The wet and sleek look

Als je beauty trends een beetje volgt, is het je vast niet ontgaan: The Wet Look is back! En nu zie je deze frisse look niet alleen maar op de catwalks in Milaan, New York of Parijs. Ook grote celebrities zoals Kim Kardashian, Kendall Jenner en Gigi Hadid paraderen met dit kapsel op de rode lopers. Het kan niet anders, dan dat we de Wet Look ook op straat steeds meer terug gaan zien. Deze sexy look is perfect voor de feestdagen. Chique en sexy! En niet onbelangrijk, heel makkelijk om zelf te doen.

Wat heb je nodig?

Stap 1. Was het haar met een volume shampoo en conditioner om extra volume te creëren in het haar. Zelf gebruik ik de volume shampoo en conditioner van Waterclouds. Deze haarproducten ruiken heerlijk en geven extra volume aan het haar.

Stap 2. Droog je haar met een föhn of laat het aan de lucht drogen. Ik koos ervoor om mijn haar aan de lucht te laten drogen.

Stap 3. Spray het handdoekdroog haar met Color WoW Dream Coat Supernatural Spray. Deze spray is een wondermiddel als het om pluisloos haar gaat. De polymeren activeer je met hitte, in dit geval met de warmteborstel.

Stap 4. Steil het haar met de Diva Pro Keramische Warmteborstel (40mm).

Stap 5. Nu pak je de Chi Infra Gel (heeft een sterke hold, zodat het haar lang in het gewenste model blijft) en  ga je het met je vingers van boven naar beneden verspreiden in het haar. Zo creëer je de wet-look.

Stap 6. Borstel het haar met jouw haarborstel naar achteren.

Stap 7. Spray al borstelend het haar met haarlak en voilà! (Zelf koos ik de Chi Keratin Hairspray, omdat deze haarlak het haar verstevigt en tegelijkertijd verrijkt met keratine.) 

Braided headband

Braids zijn helemaal hot nu. Ook voor de feestdagen kun je een leuke braid-kapsel maken. In dit blog gaan we ook voor de braided headband. Het ziet er classy uit en het is niet ingewikkeld. En met onze favourite hair tool de Diva Pro Keramische Warmteborstel (40mm), creëer je een mooie slag in de losse haren. Ga jij ook voor een classy bohemian braid-look? Lees hieronder hoe je deze binnen 10 minuten maakt.

Wat heb je nodig?

Stap 1. Ontklit je haar, door het goed te borstelen met je haarborstel.

Stap 2. Maak aan beide kanten van jouw gezicht een vlecht. Met deze twee vlechten maak je straks de braided headband. Maak elke vlecht vast met een elastiekje.

Stap 3. Breng de twee vlechten bij elkaar (om je hoofd zoals een haarband) en maak ze met een elastiekje vast achter of aan de zijkant van het hoofd.

Stap 4. Nu gaan we ervoor zorgen dat de losse haarlokken er pico bello uitzien. Bescherm je haar met hittebescherming (bijvoorbeeld BioSilk Silk Therapy). Stijl het haar vervolgens naar buiten toe met de warmteborstel. Dus het haar naar buiten rollen om de warmteborstel en vervolgens loslaten.

Stap 5. Als laatste spray je het haar met haarlak. Zelf koos ik de Chi Keratin Hairspray. Zo blijven de vlechten gedurende het hele feest stevig in model, terwijl ze verrijkt worden met keratine.

Zoals jullie zelf vernamen, kun je veel kapsels zelf creëren. Je hoeft geen kapper te zijn om er iets leuks van te maken! En hoe vaker je zelf oefent met je haar des te handiger je wordt. De Diva Pro Keramische Warmtebrostel maakt het jou veel makkelijker. De warmteborstel zorgt ervoor dat het jouw haar zacht en glanzend maakt. Dit komt door de MAK-technologie. Deze warmteborstel is keramisch en bevat macadamia olie, arganolie en keratine. Dit zorgt ervoor dat je prachtige, glanzende en gladde krullen of golven creëert. En niet onbelangrijk, pluisloos en met intense volume. In dit blog benoemen en gebruiken we de Diva Pro Keramische Warmteborstel (40mm). Deze heb ik gekozen, omdat ik lang haar heb en voor en in deze look liever voor een grovere slag ga. Voor haargenoten die de feestdagen glamorous in willen gaan, zonder al te veel moeite, is de Diva Pro Keramische warmteborstel dé perfecte tool!

TIP: Voor de kortharigen of degenen die liever voor wat kleinere krullen/golven gaan, is er ook de Diva Pro Keramische Warmteborstel (30mm).

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag