01 Nov. 2022

Altijd al je haarkleur willen veranderen? Het kan met de Wella kleurmaskers!

Ben je toe aan een ander kleurtje in je haar maar vind je verven nog een te grote stap? Denk dan eens aan een haarkleurmasker. Hiermee kun je je haarkleur een ander tintje geven of je huidige haarkleur een boost geven. En binnen het uitgebreide kleurengamma zit er vast iets voor je bij. In deze blog vertellen wij jou meer over de oplossing voor deze tijdelijke kleurverandering en/of boost!

Deel dit artikel:

Wil je je eigen haarkleur een keer helemaal opfrissen, veranderen of laten opleven, maar ben je altijd een beetje huiverig hiervoor geweest? Wij snappen dat natuurlijk helemaal.

Het Wella Professionals Color Fresh kleurmasker is ideaal voor een tijdelijke kleurverandering of voor het behouden van een mooie haarkleur. Naast de verandering van de kleur, is het ook de perfecte haarverzorging. Dit komt door de voedende ingrediënten in het masker.  

Waarom kiezen voor een kleurmasker?

Een kleurmasker is een goede haarverzorging en geeft het haar hydratatie, tegelijkertijd kan het haarmasker je haarkleur laten opleven of totaal veranderen. De Color Fresh Masks zorgen voor een tijdelijke andere kleur en daarbij is het ook een treatment voor het haar. Door de arganolie in de levendige kleurmaskers en de avocado- en abrikozenpitolie in de natuurlijke kleurmaskers wordt het haar gevoed wat zorgt voor een glanzend effect.

Welk kleurmasker kan ik dan het best gebruiken?

Bij een kleurmasker zijn de volgende punten belangrijk; de goede kleur gebruiken voor het haar, extra verzorging en een natuurlijke vervaging van het kleurmasker. Onze tip is om de Wella Professionals Color Fresh Masks te gebruiken!

De Color Fresh Mask lijn heeft prachtige natuurlijke kleuren en ook gave levendige kleuren die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld een festival! In totaal zijn er 11 kleurmaskers met 7 natuurlijke kleuren en 4 bold kleuren. We hebben ook nog een verrassing voor je. Dit lees je straks.

Natuurlijk pakken verschillende kleuren anders op bijvoorbeeld blond of bruin haar. Zo is de Chocolate Touch gemaakt voor bruine haarkleuren en heeft het niet de voorkeur om te gebruiken op blond haar. Het is dus belangrijk dat je de juiste Color Fresh Mask kleur kiest voor jouw type haar. Daarom hebben we een aantal tips voor je.

Welke kleurmasker past het best bij mijn haar?

De natuurlijke kleuren

Kleurmaskers voor blond haar

Natuurlijke kleurmaskers die de haarkleur veranderen

  • Wella Professionals Roze Blaze: dit masker is roze. Met dit kleurmasker creëer je diepe, roze tinten op zowel middenblond als geblondeerd haar. Hoe lichter je haarkleur, hoe helderder de roze kleur wordt

Kleurmaskers voor bruin haar

Kleurmaskers voor koperkleurig haar

De levendige kleuren

De bold kleuren zijn geschikt voor blond haar en bruin haar. Hoe lichter je eigen haarkleur, hoe intenser de kleur zal uitpakken.

Het kleurmasker is gemakkelijk thuis te gebruiken. Ben jij nieuwsgierig hoe dit masker op jouw haar uitpakt? Dan kun je altijd een klein, niet zichtbaar haarplukje inzetten om te kijken wat voor effect de kleur geeft!

Naast de prachtige kleur die je krijgt zitten er nog tal van voordelen aan voor je haar! Deze voordelen en hoe het kleurmasker te gebruiken is, zijn hieronder speciaal voor jou beschreven.

De voordelen van het Color Fresh kleurmasker

  • True tone vervaging
  • Geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en vrij van siliconen
  • Verzorgende formule voor gemakkelijk gebruik, gehydrateerd en zacht haar
  • Ontworpen voor zichtbare resultaten in 10 minuten
  • 0% schade aan het haar
  • Je haarkleur thuis makkelijk en mooi opfrissen!

Hoe gebruik ik de Wella Color Fresh Masks?

Het Color Fresh Mask is te gebruiken in 6 eenvoudige stappen. Deze stappen staan hieronder beschreven.

  1. Was het haar met shampoo en maak het handdoekdroog. Voor het beste resultaat gebruik je de Wella Colormotion+ Shampoo of de Wella Invigo Color Brilliance Fine Normal Hair Shampoo
  2. Draag beschermende handschoenen om vlekken op je handen en nagels te voorkomen
  3. Breng het masker royaal aan in secties 
  4. Laat het kleurmasker 10 minuten inwerken
  5. Spoel het masker zorgvuldig uit
  6. Het gebruik van een conditioner is niet meer nodig

Je bent nu good to go! We hadden het ook nog over een verassing, die lees je hieronder:

Er zijn twee nieuwe kleuren in de Color Fresh Mask lijn

De twee nieuwe kleuren in de Color Fresh Mask lijn zijn de Wella Professionals Cool Espresso en Wella Professionals Peach Blush! Klinkt dat niet verleidelijk?

Color Fresh Mask Cool Espresso

Het Color Fresh Mask Cool Espresso is een espresso-kleurig masker. Dit masker is ideaal voor het laten herleven van donkerbruin haar en zorgt voor een elegante, glanzende espressotint. Hieronder is een video te zien hoe de Cool Espresso wordt aangebracht en van het eindresultaat.

Color Fresh Mask Peach Blush

Het Color Fresh Mask Peach Blush is een perzikkleurig masker. Dit masker zorgt voor een prachtige perzikkleur en brengt een glanzende gloed aan bij blond haar. Het is ideaal voor blond en gehighlight haar. Deze kleur is vergelijkbaar met een prachtige zonsondergang en zeker ideaal voor een festival! Verder is het perfect als je eens wat anders wil met je haar of om je eigen perzikkleurige haar te onderhouden. Hieronder is een video te zien hoe de Peach Blush wordt aangebracht met als eindresultaat een hele mooie Peach Blush look. 

Heb jij na het lezen ook zo'n zin om je haarkleur te transformeren? Shop alle Color Fresh Masks direct op JohnBeerens.com. En deel ook vooral het resultaat op jouw socials en tag daarbij @johnbeerensshop, we zijn erg benieuwd! 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje