19 Oct. 2021

Je haar stijlen met Lava? CHI maakt het mogelijk!

Een stijltang die als resultaat gezonder, sterker en minder kroezend haar geeft? Krullen en stijlen, het kan allemaal met de CHI Lava 2.0. De keramische platen bevatten het mineraal genaamd Lava, wat bekend staat als de beste warmtegeleider ter wereld. In deze blog vertel ik je alles wat je moet weten over deze geweldige stijltang.

Deel dit artikel:

Waarom de CHI Lava 2.0 een musthave is

Tegenwoordig kunnen wij vrouwen eigenlijk niet meer zonder een stijltang. Met een stijltang kun je zowel krullen als stijlen, waardoor deze tool voor iedereen een échte musthave is.

Een stijltang die alle vakjes aan vinkt voor het zijn van een goede stijltang is 100% de CHI Lava 2.0. De CHI Lava 2.0 stijltang is niet zoals andere stijltangen, het zijn namelijk de Lava mineralen die deze tang zo ontzettend bijzonder maken. De keramische platen in de stijltang zijn verrijkt met dit zogenaamde vulkanisch Lava. De mineralen in Lava produceren ionen elke keer dat het wordt verwarmd, wat helpt om schade aan het haar te verminderen en glans te vergroten. Lava staat bekend als de beste warmtegeleider ter wereld, en het is daarom ook dat je lagere warmte instellingen kunt gebruiken voor toch een optimaal resultaat. Wanneer je je haar stijlt met lagere temperaturen blijft de haarkleur goed beschermd en beschadigd het haar minder snel. De krachtige werking van de keramische platen zorgen ervoor dat ieder haartype gestijld of gekruld kan worden met deze tang.

Keramische platen

Keramische stijltangen zijn ideaal voor mensen met dunner tot normaal haar. Door de keramiek wordt warmte egaal over de platen verspreid waardoor het gehele haar evenveel warmte krijgt. Door de gelijkmatige verdeling krijg je niet alleen een even resultaat, maar ook een betere conditie van het haar omdat de warmte zich niet op één plek concentreert.

Het verschil tussen de CHI Lava stijltangen

Als eerste bracht CHI de CHI Lava Ceramic stijltang uit, die ook is voorzien van de keramische lava platen die het haar glanzend en glad maken. Daarna was daar de Lava 2.0, de werking van de Lava 2.0 is krachtiger dan de originele Lava en het oppervlak van de 2.0 is groter dan die van de originele. De CHI Lava 2.0 heeft 31 verschillende warmte-instellingen met een mega snelle opwarmtijd van slechts 40 seconden.

TIP!

Wat echt mega belangrijk is bij het stijlen of krullen van het haar, is het gebruiken van een hittebeschermer. Een hittebeschermer zorgt ervoor dat het haar de warmte aan kan zonder te worden beschadigd. Natuurlijk heeft CHI ook een hele fijne hittebeschermer die het haar glans geeft en beschermt tegen de hitte van stylingtools. Dit is de CHI 44 Iron Guard Hittebeschermende spray. Breng dit dus altijd aan voordat je met een stylingtool aan de slag gaat, dit kan zowel op nat als op droog haar.

De CHI Lava 2.0 stijltang bestellen bij JohnBeerens?

Ben je benieuwd geworden naar deze bijzondere stijltang? De CHI Lava 2.0 is een limited edition en deze bestel je exclusief bij JohnBeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje