05 Mar. 2019

9x redenen waarom jij de vegan BeautyBear haarvitamines moet innemen!

Wil jij haarvitamines nemen, maar weet je niet welke je moet kiezen? Dan helpen we jou graag een handje mee door jou te vertellen waarom je er goed aan doet deze nieuwe haarvitamines BeautyBear Hair in te nemen. Wij hebben het voor je uitgezocht!

Deel dit artikel:

Wil jij haarvitamines nemen, maar weet je niet welke je moet kiezen? Dan helpen we jou graag een handje mee door jou te vertellen waarom je er goed aan doet deze nieuwe haarvitamines BeautyBear Hair in te nemen. Wij hebben het voor je uitgezocht!

Het maakt niet uit hoeveel haarmaskers, -oliën en treatments je gebruikt. Als jouw haar niet voldoende vitamines binnenkrijgt,lijdt het haar eronder. Hier kunnen haarvitamines een belangrijke rol in spelen. De BeautyBear haarvitamines zijn niet alleen heel lekker. Deze gummy beertjes bestaan uit een uitgebalanceerde samenstelling van haarvoedingsstoffen die het haar versterkt, onderhoudt en meer glans en volume geeft.

Waarom BeautyBear Hair?

  • Ze bestaan alleen maar uit natuurlijke ingrediënten. Voor deze gummies zijn geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen gebruikt.
  • In de haarvitamines zit geen natrium, aangezien we dit al te veel binnenkrijgen via onze maaltijden.
  • Beauty Bear gebruikt een natuurlijke vorm van vitamine E – “D-alfa-tocoferol”. De natuurlijke vorm van vitamine E is voor het lichaam gemakkelijker om op te nemen. Vitamine E beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.
  • De gummies zorgen voor mooi, lang, gezond en glanzend haar. Ze zorgen ervoor dat de haargroei verbetert en tegelijkertijd versterkt. Bovendien wordt de hoofdhuid versterkt, waardoor roos en eczeem worden verminderd met als resultaat gezonde haarzakjes.
  • BeautyBear bevat een hoog gehalte aan vitamine B5, vitamine B6, vitamine B12 en vitamine A, wat goed is voor huid en haar.
  • Blijkbaar kampen we met een groot tekort aan jodium. Het gebrek aan jodium is een grote zorg in Europa. De BeautyBear Vitamines bevatten daarom veel jodium.
  • BeautyBear haarvitamines bevatten extracten van het vrucht acerola. Acerola behoort tot de meest vitamine C-rijke vruchten ter wereld. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat vitamine C essentieel is voor de aanmaak van collageen, wat cruciaal is voor de haargroei. Collageen versterkt de functie van de bloedvaten waardoor de voedingsstoffen optimaal aan het haar en de haarzakjes worden afgegeven.
  • De gummies zijn 100% vegan!
  • De focus ligt niet op de hoeveelheid biotine, maar juist op de goede uitbalancering. Zo bevatten de gummies minder biotine in vergelijking tot andere haarvitamines. Zo blijkt dat een grote hoeveelheid biotine niet de oplossing is voor haargroei. Maar juist hoe het uitgebalanceerd is in samenwerking met andere vitamines. De meeste mensen hebben genoeg aan 100mg biotine. Dit kan bij mensen met bepaalde ziektes anders liggen, maar dan adviseren we ook zo snel mogelijk de huisarts te raadplegen.

Belangrijke ingrediënten

Biotine:

Biotine is een van de belangrijkste haarvitamines, omdat biotine het haar versterkt, meer glans en meer volume geeft. Verschillende studies tonen aan dat biotine de haargroei verhoogt. Biotine voorkomt het effect waarbij DHT (dihydrotestosteron),  het vermogen van haarzakjes beperkt om eiwitten, vitamines en mineralen die nodig zijn om haar te produceren, te absorberen. DHT is een veelvoorkomende oorzaak van haarverlies bij mannen, maar ook bij vrouwen met hormonale veranderingen vanwege bijvoorbeeld een zwangerschap of stress. Bovendien produceert biotine vetzuren met als resultaat een sterkere hardheid van de hoofdhuid waardoor je roos en eczeem voorkomt. Daarnaast maken vetzuren het haar gezonder en sterker, waardoor het niet breekt.

Acerola:

Acerola is een vrucht vol natuurlijke vitamine C. Dankzij het gebruik van deze vrucht bevatten de BeautyBear Hair Vitamines op een natuurlijke manier veel vitamine C. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat vitamine C essentieel is voor de aanmaak van collageen, wat cruciaal is voor de haargroei. Collageen versterkt de functie van de bloedvaten waardoor de voedingsstoffen optimaal aan het haar en de haarzakjes worden afgegeven. Japanse onderzoekers hebben in 2016 ontdekt dat afnemende collageengehaltes in de buurt van haarzakjes leidt tot haarverlies. Zorg er daarom met de BeautyBear Hair Vitamines voor dat je collageenspiegel hoog blijft! Bovendien bestrijdt vitamine C het effect van vrije radicalen, die stress aan de cellen kunnen veroorzaken en zo de celstructuren ontregelen.

Vitamine E:

Net als vitamine C bestrijdt ook vitamine E vrije radicalen en werkt vitamine E samen met vitamine C, omdat beide vitamines de bloedcirculatie verbeteren. Zuurstof en andere voedingsstoffen kunnen daardoor gemakkelijker door de bloedvaten naar de haarzakjes worden geleid, waardoor het haar sneller groeit.

Foliumzuur:

Foliumzuur is de eerste stap op weg naar vol haar, omdat foliumzuur de celdeling ondersteunt met als resultaat dat de haarzakjes in staat zijn om nieuw gezond haar te vormen. Op deze manier helpt foliumzuur haaruitval te voorkomen. Dit geldt ook voor dunner wordend haar. En wie wil er niet een hoofd vol met gezonde en gelukkige haarzakjes.

Jodium:

Jodium is een mineraal wat essentieel is voor een goede werking van de schildklier. De schildklier zorgt voor een normale productie van hormonen. Hormonen regelen de groei en het energiemetabolisme, wat betekent dat hormonen in elke cel worden gemetaboliseerd waaronder in de haarcellen. Dit geeft als resultaat dat de cellen de voedingsstoffen kunnen omzetten in energie en daardoor kunnen groeien. Een over- of onderproductie van schildklierhormonen leidt tot de vorming van DHT, wat leidt tot haaruitval. Jodium helpt de biotine dus om van DHT af te komen en zorgt ervoor dat uw haarcellen sterk en vol worden met gezonde voedingsstoffen.

Testen BeautyBear

Het marketing team van JohnBeerens.com gaat de verschillende varianten van BeautyBears voor een langere periode testen. En het resultaat delen we graag met jou, so stay tuned. Ik zal elke maand een update geven van de bevindingen van mijn collega's. Zelf ga ik de BeautyBear Skin testen en hier uitgebreid over bloggen, ik ben heel benieuwd wat het met mijn huid doet! Hou dus de blog in de gaten.

Wij hopen dat deze redenen jou inspireren de heerlijke beertjes te gaan proberen, zodat ook jij binnenkort met lang, gezond en mooi haar rondloopt. Ben je benieuwd naar ons assortiment aan haarvitamines, neem dan een kijkje op JohnBeerens.com. Naast BeautyBear Hair hebben we ook: BeautyBear Skin, BeautyBear Nail en BeautyBear Tan. Wil jij kans maken op deze heerlijke haarvitamines? Laat in een reactie hieronder weten of je momenteel wel of niet haarvitamines gebruikt en waarom. De winnares maken we op 5 april bekend.

Femke van Riel
Ik ben hier wel heel benieuwd naar. Ik gebruik multivitamine om o.a. sterker haar te krijgen want het breekt zo snel. Wil het graag testen
Reply Mar 24, 2019 11:59
Steel Kris
Redelijk duur en ik stel het steeds uit ze te gebruiken omdat ik twijfel of ze wel werken.Overtuig mij!
Reply Mar 23, 2019 23:24
Aniek Denissen
Ik heb ruim een half jaar de blauwe beertjes geslikt en mijn haar is nog nooit zo lang geweest! Waar het eerst op een bepaalde lengte afbrak, en ik dus niet verder kwam qua lengte, is het nu wel gelukt. Ze zijn nu op maar naar deze variant ben ik ook erg benieuwd.
Reply Mar 23, 2019 23:11
JoNell
Ik gebruik momenteel geen haarvitamine, want ik dacht tot nu toe alleen dat het gebakken lucht was. Maar nu ik dit lees, ben. Ik toch wel heel erg benieuwd naar de vitamines. Alle voordelen die de vitamines hebben, kan ik nu heel goed gebruiken. Dus ik zou het echt super vinden op ze te kunnen proberen. Want mijn haar is mijn mooiste sieraad..
Reply Mar 23, 2019 08:52
Sanne Aanraad
Ik heb haar dat heel snel beschadigd raakt, ongeacht of ik er iets mee doe. Mijn haar kan dus zeker een oppepper gebruiken! Ik zou graag willen proberen of dit product voor mij werkt. Ik heb het namelijk al meerdere keren voorbij zien komen op jullie site. Ik ben zelf nog een student, dus vind het best een bedragje om uit te geven. Maar als ik na het testen merk dat het echt werkt, dan is het mijn geld zeker waard!
Reply Mar 21, 2019 17:45
Lees meer reacties

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag