Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

27 Feb. 2019

9x redenen waarom een draadloze stijltang een must is

In de tuin, de trein, de auto je haar nog even stijlen? Of ga je een weekendje weg met vriendinnen of je lover en wil je jouw haar elke dag on point hebben zonder een joekel van een stijltang in die beperkte handbagage van Ryan Air of Easy Jet mee te nemen? Wij hebben de Escape stijltang getest en we zijn verliefd!

Deel dit artikel:

In de tuin, de trein, de auto je haar nog even stijlen? Of ga je een weekendje weg met vriendinnen of je lover en wil je jouw haar elke dag on point hebben zonder een joekel van een stijltang in die beperkte handbagage van Ryan Air of Easy Jet mee te nemen? Wij hebben de Escape stijltang van CHI getest en we zijn verliefd!

Waarom een draadloze stijltang?

Het zonnetje schijnt en mijn koffietafel in de tuin ziet er uitnodigend uit. Reden genoeg om met een spiegeltje erbij onder het genot van een cappuccino mijn haar in de tuin te stijlen. Ook tijdens een lange rit naar Duitsland of België kan ik mijn haar op mijn dooie gemak stijlen in de auto, terwijl manlief rijdt. Dit scheelt weer een half uur aan tijd thuis. Not bad, vooral als het om de vroege ochtenduren gaat (Extra slaaptijd!). Hieronder een opsomming van redenen om deze draadloze stijltang in je tas te hebben.

  • Tijdsbesparing (denk aan autorit, treinrit, vliegtuigreis, wachttijd et cetera
  • Onverwachte pluizige haar kun je anywhere temmen
  • Past makkelijk in je tas
  • Heeft drie warmte standen
  • Muur- en autostekker om op te laden
  • Klik-systeem waardoor je de stijltang veilig dicht kan klikken
  • De batterij gaat 30 minuten tot een uur mee
  • Heeft afgeronde platen voor slag/krullen
  • Ionentechnologie

Zoals eerder gezegd, heb ik de stijltang zelf getest en ben ik erg tevreden met het resultaat. Het stijlen duurt iets langer omdat de platen een kleiner formaat hebben. Maar verder werkt het net zo goed als mijn CHI G2 Blush. Met deze stijltang kan ik overal makkelijk naartoe. Ook voor weekendjes weg vind ik de stijltang een grote meerwaarde hebben. De haartool  past zelfs in mijn handtas en is niet zwaar. Naast de stijltang hebben we ook een draadloze krultang. Ben je benieuwd naar ons uitgebreid assortiment aan heerlijke haarproducten om jouw haarlokken te verwennen. Neem dan een kijkje op JohnBeerens.com. En mocht je nog vragen hebben, stel ze hieronder in een reactie en je hoort z.s.m. van ons!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje