Bij besteding vanaf €55,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-!
13 May. 2020

6x de beste krultangen voor perfecte en langhoudende krullen

Je herkent het vast wel: je hebt een paar uur lang voor de spiegel gestaan om de perfecte krullen te maken en binnen no-time is er nog maar weinig van over. De krullen zijn uitgezakt en er zit slechts een beetje slag in je haar. Alle moeite is voor niets geweest. Herken jij dit probleem? En wil je weten hoe je dé perfecte langhoudende krullen maakt? Lees dan snel verder!

Deel dit artikel:

Alles over krultangen

Het maken van perfecte, volumineuze krullen begint bij een goede krultang. Krultangen komen in verschillende soorten en maten en je hebt dan ook veel mogelijkheden bij het kiezen van een geschikte krultang. Een veelvoorkomend probleem bij het krullen van je haar is dat je haar snel droog, pluizig en dof oogt. Om te voorkomen dat het haar statisch en pluizig wordt bij het maken van krullen, is het van belang een krultang met een keramische staaf te gebruiken. Professionele krultangen zijn vaak gemaakt van keramiek en/of titanium. Deze materialen zorgen voor egale hitteverspreiding wat zorgt voor langhoudende krullen en een gezonde bos haar. Bovendien maken keramische krultangen je haar glad en glanzend. Wanneer je normaal of fijn haar hebt, is het verstandig te kiezen voor een keramische krultang, omdat deze het gezondste is voor je haar. Heb je dik en grover haar? Dan zijn krultangen van het materiaal titanium erg geschikt voor jouw haar.

Om jou te helpen bij het zoeken naar een krultang geschikt voor jouw haartype, hebben wij een overzicht gemaakt met de beste krultangen voor perfecte, langhoudende krullen.

1. CHI ARC Automatische Krultang

Een mooie, volumineuze bos met krullen willen we allemaal. Lang voor de spiegel staan, liever niet. De CHI ARC Automatische Krultang is hierbij een perfecte uitkomst: deze krultang draait namelijk zelf rond, wat het krullen super gemakkelijk en snel maakt! Bovendien heb je nooit meer last van een oncomfortabele houding of het verbranden van je handen aan de krultang. De CHI ARC Automatische Krultang is een unieke krultang die is voorzien van een keramische staaf. Keramiek zorgt ervoor dat je haren tijdens het krullen gladder en minder statisch worden. Daarnaast zorgt een keramische staaf voor een gelijkmatige verdeling van hitte, waardoor beschadiging van het haar wordt verminderd. Zo creëer jij in een handomdraai een prachtige bos gezonde en glanzende krullen!

Voor een optimaal resultaat raden we aan een hittebeschermer te gebruiken. Zo voorkom je enige schade aan jouw lokken en creëer je een nog mooier resultaat. Hiervoor zijn de CHI Silk Infusion en de CHI 44 Iron Guard erg geschikt. Deze verzorgingsproducten zijn geschikt voor ieder haartype en zorgen voor glanzend, gezonder, zachter en gladder haar.

2. CHI 2-In-One Ceramic en Titanium Wand Krultang 

Deze krultang van CHI is ideaal wanneer je verschillende soorten krullen wilt kunnen creëren met een krultang. Deze krultang bevat namelijk twee verschillende opzetstukken waar jij de mooiste krullen mee maakt! Net zoals de CHI ARC Automatische Krultang heeft ook deze krultang twee keramische opzetstukken die beide zijn voorzien van een titanium coating wat zorgt voor glanzende krullen, ook voor dikker haar. De krultang heeft bovendien verschillende temperatuurinstellingen. Daardoor is deze krultang zowel geschikt voor dun, fijn haar als voor normaal of dik haar. Omdat de krultang wordt ingesteld op de temperatuur die geschikt is voor jouw haartype, beschadigt je haar niet door een te warme temperatuur! Zoals bij alle hittetools, raden wij ook bij deze krultang aan om gebruik te maken van hittebeschermers. Deze zorgen niet alleen voor bescherming, maar zorgen er ook voor dat je haar glanzend en verzorgd blijft. De CHI Silk Infusion en de CHI 44 Iron Guard zijn hierbij erg geschikte opties!

3. Formawell Beauty X Kendall Jenner krultang

De Formawell Beauty X Kendall Jenner krultang is een krultang die jou voorziet van prachtige, glanzende krullen met een diameter van ongeveer 2.5 centimeter. Door de unieke combinatie van zeldzame infraroodstraling afkomstig van 24K gouden mineralen, voorkomt deze krultang dat jou haar pluizig of statisch wordt.
Door de meest geavanceerde schoonheidstechnologie creëer je met deze krultang krullen die lang blijven zitten en glad blijven. Zo heb je de hele dag plezier van jouw prachtige en glanzende krullen! Buiten het feit dat deze krultang jouw haar optimaal verzorgt en modelleert, is deze krultang supersnel in gebruik: de tang warmt ultrasnel op en kan opwarmen tot 232 graden. Om te voorkomen dat je je handen snel verbrandt, bevat deze krultang een koele tip waardoor de krultang handig en veilig in gebruik is. Bovendien wordt de krultang na een uur automatisch uitgeschakeld. Want geef toe: dit scheelt af en toe een hoop stress ;-).

Tutorial

We weten hoe graag dames graag het voorbeeld zien van andere krullencreaties. In deze tutorial zie je hoe onze kapster, krullen maakt. Ze legt stap voor stap uit hoe jij ook de mooiste krullen kunt maken.

4. José Eber Trio Clipless Krultangen

Voor het creëren van verschillende krullen is deze krultang onmisbaar. De José Eber Trio Clipless Krultangen Set bevat verschillende opzetstukken: een opzetstuk met een diameter van 19 mm, een opzetstuk met een diameter van 25 mm en een opzetstuk met een diameter van 32 mm. Zo kun je afwisselen tussen grovere of juist fijne krullen. De krultang heeft tevens een keramische staaf zonder klem. Zo kun je gemakkelijk het haar om de staaf heen draaien. De keramische staaf zorgt voor minder statisch haar en maakt het haar zacht en glad. Omdat een keramische staaf ook zorgt voor een gelijke verdeling van hitte op het haar, blijven de krullen extra lang zitten. Ook is deze krultang in slechts 90 seconden volledig opgewarmd en ontvang je bij deze krultang een gratis hittebestendige handschoen. Zo kun jij eenvoudig en snel de mooiste krullen creëren!

5. Jose Eber Digital Rubberized Krultang (25mm)

De Jose Eber Digital Rubberized Krultang is een keramische krultang die zorgt voor langdurige, prachtige krullen. Door de ionische technologie voorkomt deze krultang dat het haar statisch en pluizig wordt. Bovendien zorgt de keramiek voor een prachtige glans. Doordat de krultang beschikt over een handige 360 draaibare snoer, zorgt dit voor veel bewegingsvrijheid en gemak tijdens het krullen van je haar. Ook bij deze krultang krijg je een gratis hittebestendige handschoen die het krullen vergemakkelijkt en verbranding voorkomt. Door de keramische staaf kan deze krultang de hitte geleidelijk verdelen over het haar waardoor het haar niet beschadigt. Deze krultang is dan ook geschikt voor fijn tot dikker haar en zorgt voor bescherming tegen mogelijke hittebeschadiging.

6. Jose Eber Airwave Styler

Wanneer je op zoek bent naar een hittetool die zowel stijl haar als krullen kan maken, is de revolutionaire Jose Eber Air Styler erg geschikt. De Jose Eber Airwave Styler is een stijltang voorzien van keramische stijlplaten. Daarnaast beschikt deze stijltang over unieke luchtkoeling wat het stijlen of krullen gemakkelijker maakt. Op deze manier kun je de tool namelijk bij de hoofdhuid houden zonder jezelf te verbranden.

De Jose Eber Airwave Styler is geschikt voor alle haartypes en stijlt het haar sneller dan andere stijltangen. Ook het maken van krullen gaat met deze stijltang erg snel en gemakkelijk: zo heb je binnen no-time een natuurlijke beachy look.

Het belang van een hittebeschermer

We willen het allemaal: glanzend, gezond en stralend haar. Gelukkig bestaan hier een hele hoop goede serums en haarproducten voor die hier een groot verschil in kunnen maken. Toch staan we er niet altijd bij stil dat wanneer je stylingtools gebruikt - denk hierbij aan een föhn, stijl- of krultang - je het haar hier ontzettend mee kan beschadigen. Zonder de juiste bescherming, maken deze tools het haar erg droog en pluizig.Je haar kan er zelfs van afbreken! Kortom: hitte zonder bescherming is slecht voor jouw lokken. Wij raden dan ook aan om een hittebeschermer te gebruiken wanneer je gebruik maakt van hittetools. Zo haal jij het beste uit je haar en blijft je haar stralend en gezond! 

De beste krultang kopen bij JohnBeerens.com?

Een goede krultang is van groot belang om de krullen van je dromen te creëren. Bij JohnBeerens.com koop je diverse soorten krultangen van bekende merken zoals CHI, José Eber, Formawell x Kendall Jenner en Diva. Ben je benieuwd welke het beste bij jou past? Laat je dan adviseren door één van onze beauty care medewerkers.

Krultang aanbieding

Het grootste aanbod krultangen vind je online bij JohnBeerens.com. Wil je de beste krultang kopen voor de scherpste prijs? Dan zit je goed bij bij JohnBeerens.com. Maak de mooiste krullen voor de beste prijs!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje