13 Nov. 2020

2x Moroccanoil kapsels voor jou: Smooth & Volume

Nu de kapperszaken voorlopig nog even dicht blijven, zitten veel mensen letterlijk met hun handen in het haar. Heb je ook last van een corona-coupe? We stellen je graag stap voor stap twee looks voor die je gemakkelijk thuis kan uitproberen. Je haar blijft er voorlopig schitterend uitzien zonder dat bezoekje aan je favoriete salon.

Deel dit artikel:

Nu de kapperszaken voorlopig nog even dicht blijven, zitten veel mensen letterlijk met hun handen in het haar. Heb je ook last van een corona-coupe? We stellen je graag stap voor stap twee looks voor die je gemakkelijk thuis kan uitproberen. Je haar blijft er voorlopig schitterend uitzien zonder dat bezoekje aan je favoriete salon.

Laat je inspireren door Moroccanoil en get the look!

1.       Get the “Smooth” look

Welke haarproducten heb je hiervoor nodig?

Aan de slag met het Smooth kapsel:

  1. Was en verzorg je haar met de Smoothing shampoo en conditioner
  2. Verstuif de Perfect defense over je haarlengtes om het optimaal te beschermen tegen de hitte van je haardroger of stijltang.
  3. Breng één pompje van de Moroccanoil Treatment aan op handdoekdroog haar, focus hierbij op de lengtes en haarpunten. Dit zorgt voor de essentiële basis van het kapsel en geeft een diepe glans.
  4. Breng een half tot een volledig pompje van de Smooth lotion aan op de lengtes en haarpunten. Verdeel het product optimaal door je haar volledig te doorkammen.
  5. Zorg ervoor dat je haar goed droog is. Pin het daarna vast in 3 partijen : het haar bovenop je hoofd, het deel boven de oren en de nekpartij. Start met het föhnen van de haren in de nekpartij en gebruik hiervoor een 55 mm ronde ceramic/sanglier borstel voor een gladde finish. Concentreer je eerst op de wortels en ga daarna verder naar de lengtes. Werk af met een stijltang om het haar nog mooier glad te maken.
  6. Werk af met een druppeltje van de Moroccanoil Treatment. Breng deze aan op droog haar om het een extra mooie glans te geven.

Krijg je maar niet genoeg van de heerlijke geur en looks van Moroccanoil? Probeer dan zeker ook eens de volume look uit:

2.       Get the “Volume” look

Welke haarproducten heb je hiervoor nodig?

Ga voor volume :

  1. Was en verzorg je haren met de Extra Volume Shampoo en ConditionerTip: gebruik niet te veel, een hoopje ter grootte van een 1-euro muntstuk is meestal voldoende. Breng hierna een pompje Moroccanoil Treatment Light aan en ontwar de haren.
  2. Verdeel de Root Boost aan de wortels van de haren en masseer deze in. Breng daarna een kleine hoeveelheid Volumizing Mousse aan op de lengtes en doorkam de haren.
  3. Verdeel je haar in vier partijen: één achterpartij (alles onder de oren), boven de oren twee zijparten en een bovenpartij. Gebruik een ronde ceramic haarborstel en start aan de bovenpartij. Zet je haardroger op volle kracht en föhn de eerste partij. Begin steeds aan de basis (wortel) van de haren om eerst een goede steun en volume te creëren aan de wortel. Pin per partij de lok vast terwijl deze nog warm is en spray the Luminous hairspray medium om extra stevigheid te geven. Herhaal deze techniek tot je volledig klaar bent.
  4. Gebruik ten slotte de Dry texture spray om af te werken. Creëer het gewenste volume door je haar bovenaan tegen te kammen met de sanglier toupeerborstel. De Dry texture spray zorgt voor extra grip en meer volume in je kapsel. Een echte topper!

Haarproducten voor de Moroccanoil kapsels bestellen bij JohnBeerens?

Wil jij deze Moroccanoil looks creëren? Dan begint dat met de juiste haarproducten. Je zit dan bij JohnBeerens.be goed. Hier vind je een ruim assortiment aan haarverzorging en styling producten van diverse merken, zoals Moroccanoil, Kérastase, L’Oreal, Schwarzkopf, CHI en Waterclouds.

Heb je vragen of wil graag persoonlijk advies? Neem dan contact met onze Beauty Care. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. Hou het veilig en je haar gezond!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje