• Ga pluizig haar tegen! Lees onze 10 simpele tips.

    Ga pluizig haar tegen! Lees onze 10 simpele tips.

    Pluizig haar. Een haarprobleem waar zoveel dames dagelijks mee kampen. En we weten allemaal dat pluizig haar ons kapsel meestal niet ten goede komt! Maar hoe kunnen we nou écht pluizig haar tegen gaan? Wij geven jou hier wat simpele tips om van jouw vogelnest een mooie glanzende haardos te maken. Maak ook kans op de anti humidity spray van Color WoW.

    Lees meer
  1. 7x magische tips voor de perfecte krullen (Deze trucjes werken écht!)

    7x magische tips voor de perfecte krullen (Deze trucjes werken écht!)

    Ben jij de trotse bezitter van krullen? Dan hoef ik jou niet te vertellen wat voor pain in the ass de haarlokken ons kunnen veroorzaken. Pluizig, uitgezakt, niet gedefinieerd, zoals je wel op Pinterest plaatjes ziet en nog veel andere krul-ongemakken. Wij hebben rondgevraagd wat de beste trucjes zijn om met perfecte krullen te paraderen. Wie weet zit de ideale tip voor jou er ook bij!

    Lees meer
  2. De herenkapsels voor 2019 (inspiratiegids van John Beerens)

    De herenkapsels voor 2019 (inspiratiegids van John Beerens)

    Ben je die 2018-man bun zat? Of ben je gewoon toe aan een sexyer of stoerder herenkapsel? In dit blog presenteren we een selectie aan herenkapsels die helemaal hot zijn of worden in 2019. Laat je inspireren door onze inspiratiegids met de laatste mannenkapsel trends. Daarnaast geven we ook de stylingtips die ervoor zorgen dat het kapsel dat je kiest goed in model blijft. Lees en haal het beste uit jouw mannelijke haarlokken!

    Lees meer
  3. Alles wat je moet weten over  balayage (5x onderhoudtips)

    Alles wat je moet weten over balayage (5x onderhoudtips)

    Balayage is tegenwoordig de meest gevraagde look bij de kapper. Maar weten we wat het precies is? Veel dames weten dat het iets met highlights is. En dat ze er natuurlijker uitzien dan gewoon je haar blonderen. Maar welke techniek gebruikt de kapper precies. En belangrijker nog, is het geschikt voor jouw haartype? Lees verder en kom alles te weten over balayage.

    Lees meer
  4. 6x Winter beauty tips voor droge huid en droog haar

    6x Winter beauty tips voor droge huid en droog haar

    Brrr..de winter is nu echt begonnen. Het is koud, grauw, grijs en droog. De winterperiode heeft meestal geen positieve invloed op onze looks. Je haar en huid zijn tijdens de winterdagen doffer, droger en verliezen hun glans. Maar no worries, we have your back! Wij helpen jou een handje mee met een aantal beauty tips gericht op de droge huid. Met deze tips kun je ook tijdens de grauwe winterdagen glowen!

    Lees meer
  5. Dé haarkleur trends voor 2019

    Dé haarkleur trends voor 2019

    Ben jij ook één van de dames die nog heel graag voor een nieuwe look gaat in 2019, maar niet zo goed weet welke? Misschien twijfel je nog over de keuze van je look of ben je nog niet de look van je dromen tegengekomen. Bij een nieuw jaar horen nieuwe haartrends. De haarkleuren die we in 2019 vaker gaan zien, zijn bekend. En het wordt moeilijk kiezen, want ze zijn één voor één fabulous. 

    Lees meer
  6. 7x haartips die écht helpen tegen gespleten haarpunten

    7x haartips die écht helpen tegen gespleten haarpunten

    Op de middelbare school vermaakte ik mij vaak dankzij mijn gespleten haarpunten. Terwijl de docente Engels het over Groot Brittannië had, zat ik met mijn schaartje alle gespleten haarpuntjes weg te werken. Heb jij ook last van gespleten haarpunten en weet je je geen raad meer? Geen paniek, er zijn tips die écht helpen! Wij zetten de beste tips voor je op een rij. Probeer ze uit en wie weet vind jij ook de gouden tip voor jouw gespleten punten!

    Lees meer
  7. Hello pluisvrij haar met B.R.U.S.H.

    Hello pluisvrij haar met B.R.U.S.H.

    Haar dat elke dag glanst, niet pluist en er gepolijst uitziet alsof je net van de kapper komt. Dit klinkt als een droom voor elke vrouw. Met de B.R.U.S.H. blijft dit niet bij een droom! Wil jij ook haar dat glanst en er elke dag gezond uitziet? En belangrijker nog, zonder dat het teveel tijd en inspanning kost? In dit blogartikel lees je wat B.R.U.S.H. voor je kan betekenen en hoe je het beste uit deze fantastische tool haalt!

    Lees meer
  8. 6x haartrends 2019 volgens John Beerens

    6x haartrends 2019 volgens John Beerens

    Ben je op zoek naar wat je met je haar gaat doen in 2019? Wij hebben samen met onze haarexpert John Beerens een aantal haartrends geselecteerd. Deze trends zetten we voor jou in een rijtje met bijbehorende tips & tricks. Zo helpen we jou een handje mee, om voor die nieuwe look te gaan in dit nieuwe jaar vol met hair-goals ;).

    Lees meer
  9. SachaJuan: Een simpele oplossing voor elk haartype

    SachaJuan: Een simpele oplossing voor elk haartype

    Als dé high-end beauty webshop op het gebied van haarproducten, willen we graag het beste voor je haar aanbieden. Daarom hebben we er sinds kort een mooi en bijzonder merk bij in ons assortiment: SachaJuan. Wil jij jouw haar(probleem) aanpakken met eenvoudige producten die daadwerkelijk resultaat geven? Lees dan snel verder wat SachaJuan voor jouw haarlokken kan betekenen.

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje