Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

  • Moeiteloos je haar vlechten

    Moeiteloos je haar vlechten

    Ben jij ook helemaal fan van vlechten? De braidhype is al een tijdje aanwezig in allerlei stijlen en technieken. Maar oeeff, soms zien ze er zo ingewikkeld uit dat je er niet eens aan durft te beginnen. Lees in deze blog het verhaal achter de vlecht. Ook hebben we voor jou een vlechtcreatie uitgekozen die je zelf thuis kan uitproberen!

    Lees meer
  1. Makkelijke kapsels voor middellang haar

    Makkelijke kapsels voor middellang haar

    Je hebt middellang haar. Je wilt er stralend uit zien voor dat ene etentje of feestje. Maar geen tijd voor de kapper of een ingewikkelde stappenplannen met 1001 tools en producten die je niet in huis hebt.  Maak je geen zorgen! Wij hebben voor jou haarlokken 3 makkelijke en prachtige kapsels uitgekozen. Best of it all, je bent in minder dan 10 minuten klaar. En wie wil er niet shinen als het weinig moeite en tijd kost?

    Lees meer
  2. Makkelijke kapsels voor kort haar

    Makkelijke kapsels voor kort haar

    Variatie brengen in je korte coupe lijkt moeilijker dan met lange lokken! Kort haar kun je gewoon los laten hangen, dit staat heel chique. Maar je kunt als kortharige je haar ook opsteken voor een glamorous look. Wij hebben hier een selectie van kapsels, tips & tricks voor jou geselecteerd. Ook jij kan binnen enkele minuten met een glamourkapsel de deur uit!

    Lees meer
  3. Snelle hairdo

    Snelle hairdo

    Je herkent het vast wel! Zoveel haar, maar wat moet je ermee. Je weet dat je er veel mee kan, maar toch weet je niet waar je moet beginnen en hoe je het zoals op de foto’s voor elkaar krijgt voor die ene date of bruiloft. Je wilt er altijd on point uit zien, maar kan uiteraard niet voor elke gelegenheid naar de kapsalon. No worries, wij willen jou graag helpen. Niet alle mooie kapsels zijn bij de kapsalon geboren! Voor deze blog hebben we drie haarkapsels uitgekozen en ja hoor ook uitgeprobeerd. Zo weten we zeker dat de kapsels ook geschikt zijn voor de  onhandige tantes onder ons!

    Lees meer
  4. Is jouw cosmetica dierproefvrij?

    Is jouw cosmetica dierproefvrij?

    Draag jij dieren een warm hart toe? Weet jij of de cosmetica in jouw toilettas proefdiervrij is? En wat is dierproefvrij precies? Voor deze blog ging ik in gesprek met Saskia Aan Medewerkster Wetenschap & Innovatie bij Proefdiervrij. Zij vertelde mij alle dingen die ik en misschien jullie nog niet weten over hoe het in Nederland zit met proefdiervrije cosmetica. Ben je benieuwd of jouw bodylotion of shampoo dierproefvrij is, lees dan snel verder!

    Lees meer
  5. Tem jouw pluizig haar met Dream Coat!

    Tem jouw pluizig haar met Dream Coat!

    Frizzy, pluizig, droog, warrig haar…noem het maar zoals je zelf wilt, maar we hebben er te vaak last van. En boy do we hate this! Er bestaan natuurlijk verschillende haarproducten en hitte tools om de pluis tegen te gaan. Maar met zoveel merken en  producten op de markt, is het natuurlijk heel moeilijk om dé juiste beslissing te nemen.

    Lees meer
  6. Herstel je haar met Keratine

    Herstel je haar met Keratine

    By now hebben we er allemaal wel over gehoord. Het is een toverwoord voor alle kappers: keratine. De magische proteïne maakt je haar weer goed handelbaar dankzij de natuurlijke herstellende eigenschappen. Als je deze behandeling op de juiste manier aanbrengt, loop je gegarandeerd met glanzend en zacht haar de deur uit. 

    Lees meer
  7. Wat is haarserum precies?

    Wat is haarserum precies?

    De laatste jaren krijgt het flesje haarserum steeds een belangrijkere plek in de badkamerkast. Voor mij is het onmisbaar. De glans en zachtheid die ik terug zie in mijn haar, vind ik priceless. En laten we het niet hebben over de statische haren waar ik anders mee rondloop. Een paar druppeltjes serum en weg droog en pluizig haar. Wie wil dit niet? Na het lezen van deze blog, krijgt de haarserum als het nog niet zo is, ook bij jou een speciaal plekje in de badkamerkast!

    Lees meer
  8. Wenkbrauwen on point (tips van brow-expert Lisa Hillen)

    Wenkbrauwen on point (tips van brow-expert Lisa Hillen)

    Onze wenkies, they can make it or break it. De wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van ons gezicht. Bij sommigen pakt dit goed uit, bij anderen niet. Strenge, sexy, verbaasde, boze of lieve blikken kunnen soms komen door de vorm van de boogjes boven onze ogen. Maar maak je geen zorgen, wij hebben aan brow-expert Lisa Hillen (Beauty by Lisa) het één en ander gevraagd over de wenkbrauwen. Na het lezen van deze blog, ga je nooit meer de fout in met jouw wenkies!

    Lees meer
  9. De huid van jouw dromen  (Tips: schoonheidsspecialiste Inge Verkooijen)

    De huid van jouw dromen (Tips: schoonheidsspecialiste Inge Verkooijen)

    Droom je van een zachte (gezichts)huid? Lees dan vooral dit blog verder! Wij hebben samen met schoonheidsspecialiste Inge Verkooijen (Be Pure) wat handige tips verzameld.

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje