Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-in Conditioner

Je bespaart 57%
nu voor € 12,79 Van € 30,-
57% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Verzorgende werking voor haar én hoofdhuid
  • Heeft een herstellende functie
  • Geschikt voor alle haartypes
  • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen
  • Deze leave-in conditioner voldoet aan de curly girl methode
  • Bevat proteïne

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

BioSilk Silk Therapy 17 Miracle Leave In Conditioner is een leave-in conditioner met een intensief verzorgende werking die tot diep in het haar doordringt.

BioSilk Silk Therapy 17 Miracle Leave In Conditioner heeft een verzorgende werking en dringt  tot diep in het haar door. De leave-in conditioner verzorgt en hydrateert het haar en de hoofdhuid. Pluizig en weerbarstig haar wordt weer glad, mooi zacht en handelbaar door de hoge hoeveelheid zijde. Daarnaast geeft de conditioner het haar meer volume en body. De conditioner is geschikt voor elk haartype. Naast al deze voordelen heeft de Silk Therapy 17 Miracle Leave-In Conditioner nog 17 andere kwaliteiten die ervoor zorgen dat jij nooit meer zonder wil: 

Gebruik:

1. Spray BioSilk Silk Therapy 17 Miracle Leave In Conditioner in handdoekdroog haar en verdeel met de handen over het hele haar.

2. Laat dit een paar minuten inwerken.

3. Breng het haar in het gewenste model. De conditioner hoeft niet uitgespoeld te worden.

Resultaat:

BioSilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-In Conditioner zorgt voor prachtig volumineus haar dat er gezond en glanzend uitziet. Het haar is gerevitaliseerd en voelt erg zacht aan.

Curly Girl Methode:

Dit is een conditioner die voldoet aan de curly girl methode. Deze conditioner bevat proteïne, dus heb jij veel elasticiteit in je haar? Dan is dit product geschikt voor jou.

Hoe weet je of je veel of weinig elasticiteit in je haar hebt? De bekendste manier om elasticiteit te meten is door een nat, net gewassen (zonder conditioner te hebben gebruikt) pluk te pakken en deze uit te rekken.

Breekt je haarpluk bijna direct af zonder mee te rekken? Dan heeft je haar een lage elasticiteit en bevat het te veel proteïne. Je hebt dan juist producten nodig die geen proteïne bevatten.

Rekt je haarpluk een beetje mee, breekt het niet al te snel en kan het weer terugspringen in de oorspronkelijke krul? Dan heb je een normale elasticiteit en kun je zowel kiezen voor producten met, als zonder proteïne.

Rekt je haarpluk redelijk ver mee? Dan is het hoog elastisch en heeft het een tekort aan proteïne. Gebruik dan producten met proteïne.

 

Related Posts

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar, Dof haar, Droog haar, Normaal haar, Pluizig haar, Verzwakt en breekbaar haar
EAN code 633911747261
Merken Biosilk
Productlijn Biosilk Silk Therapy
Vrij van Parabenen, Sulfaten en Gluten

Ingrediënten

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Quaternium-80, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Hexylene Glycol, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Linalool, Alpha- Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal.

Video

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje